N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4
  2. The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
  3. De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 past de martingale positiebepaling niet toe op elke transactie, maar na een aantal verliezende transacties die door de gebruiker in Inputs zijn aangegeven. Dit maakt deze deskundige adviseur een beetje anders dan andere martingaalsystemen. Net als bij de standaard martingale-geldbeheerbenadering, is de multiplier van de lotgrootte die wordt gebruikt voor de volgende transactie na een bepaald aantal verloren transacties echter twee.

Wanneer het in de strategietester werd uitgevoerd gedurende een periode van vijf maanden aan historische gegevens, genereerde het handelssysteem een kleine winst met een acceptabele hoeveelheid opname. Het is interessant om op te merken dat de robot erin slaagde geld te verdienen, zelfs als het winstpercentage minder dan 50 procent was en de risico-opbrengstverhouding slechts één is. De meest waarschijnlijke reden hiervoor is het gebruik van de martingaalbenadering van lotgrootte. Hoewel het eindresultaat positief was, was de algemene indruk neutraal. Dit komt doordat de robot tijdens een paar maanden aan testgegevens net wat geld heeft verdiend.


FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor geeft wat informatie weer op de kaart waarop deze wordt uitgevoerd. Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, kan de gebruiker de status van de robot zien, dat deze werkt. Ook worden drie waarden van de spread weergegeven (real-time spread, maximale spread, minimale spread en gemiddelde spread). Het is niet duidelijk hoe de spreadwaarden in het handelssysteem worden gebruikt. Het lijkt erop dat de robot een transactie heeft geopend onmiddellijk nadat hij op de kaart was gedropt met behulp van een demo-account.

Er zijn zeer minimale parameters in Inputs die de gebruiker kan aanpassen. Dit zijn alle parameters die je kunt zien in de expertinstellingen, hoewel het algoritme er behoorlijk complex en langdurig uitziet. Deze parameters en de standaardwaarden worden hieronder uitgelegd:


  • MagicStart = 4779 - Dit gehele getal wordt gebruikt als het magische getal voor transacties die door deze deskundige adviseur zijn geïnitieerd.

  • N_trades_per_set = 3 - Deze parameter betekent niet dat elke set drie transacties bevat. Dit aantal verwijst naar het opeenvolgende aantal overwinningen of verliezen, waarna de robot beslist om de lotgrootte te vergroten of te resetten. Als de laatste drie transacties winnaars waren, zal de robot de lotgrootte terugzetten naar de oorspronkelijke positiegrootte. Als de laatste drie transacties verliezers waren, verhoogt de robot de lotgrootte bij de volgende transactie.

  • TP = 50 - De robot stelt de take-profit van elke transactie in op 50 pips.

  • SL = 50 - De robot stelt het stopverlies van elke transactie in op 50 pips.

  • Factor = 2 - De lotgrootte van de vorige transactie wordt vermenigvuldigd met deze factor om de lotgrootte bij de volgende transactie te krijgen. Dit gebeurt wanneer de laatste drie transacties verloren zijn gegaan.

  • Deler = 100000 - Dit aantal wordt verdeeld over het rekeningsaldo om de aanvankelijke lotgrootte van transacties te krijgen.


De deskundige adviseur gebruikt geen enkele vorm van technische indicatoren om een transactie te genereren. Wanneer een vinkje wordt ontvangen, doorloopt de robot de orders in de handelspool om de openstaande transacties op het huidige symbool te tellen. Als die er zijn, stopt de deskundige adviseur de verdere berekening en stuurt hij de opdracht terug naar de terminal. Als er nog geen ruil is, stuurt de robot een ruilverzoek naar de server met specificaties voor lotgrootte, stop loss en take profit.

De robot bepaalt de lotgrootte op basis van het rekeningsaldo en de Divisor-variabele in Inputs. Wat het saldo op de lopende rekening ook is, het wordt gedeeld door 100.000 om het handelsvolume te krijgen. Er wordt geen verdere berekening gemaakt om te controleren of de aldus verkregen partijgrootte correct is. Ondertussen is het aangevraagde stop-loss 50 pips en de aangevraagde take-profit 50 pips, waarmee bij elke transactie een gelijk evenwicht wordt bereikt tussen risico en beloning.De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor neemt geen orders aan zodra deze live zijn gegaan. Het geeft de markt volledige vrijheid om het resultaat van een open handel te bepalen. Als de prijs de stop loss raakt, eindigt de transactie in verlies, maar als de prijs de take-profit raakt, wordt de transactie als zegevierend beschouwd en eindigt deze in winst. Er worden geen trailing en break-even bewerkingen uitgevoerd. Hoewel dit lijkt op een zeer simplistische benadering van handelsbeheer, heeft het een incidenteel voordeel dat de risico-opbrengstverhouding constant wordt gehouden. De enige manier waarop het handelssysteem geld kan genereren, is een hoog winstpercentage of het gebruik van de martingale geldbeheerstrategie.De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


Hoewel de N Trades Per Set Martingale Expert Advisor geld verdiende bij het testen, is het algehele resultaat niet bevredigend vanwege enkele duidelijke problemen die werden opgemerkt toen de robot aan het draaien was. Ten eerste opende de robot alleen kooptransacties gedurende een testperiode van vijf maanden. Er kunnen in deze periode op zijn minst korte-termijn uptrends en downtrends zijn, dus het is niet duidelijk of begrijpelijk waarom de robot ook geen verkooptransacties heeft gedaan. Het kan zijn dat er een fout in de programmacode zit die dit onverwachte fenomeen veroorzaakt.

Een andere observatie is dat de robot transacties begon te nemen met een lotgrootte van 0,01. Na een tijdje, om de een of andere reden, sprong de positiegrootte naar 0,10. Dit type wijziging in algoritme ziet er niet normaal uit. Op basis van het rekeningsaldo dat wordt gebruikt voor het testen, moet het delen van het saldo door de deler resulteren in 0,10. In plaats daarvan begon de robot met 0,01, wat ongebruikelijk is. De gebruiker zou kunnen vragen waarom het begon met 0,01 terwijl het in de eerste plaats 0,10 zou moeten zijn. Dit is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. De enige manier om erachter te komen, is door de code te lezen, wat eigenlijk een moeilijke weg is gezien de lengte en complexiteit van de broncode van het programma.

Na afloop van het testen genereerde de robot ongeveer twee procent van het beginsaldo. Aangezien het handelssysteem vijf maanden aan testgegevens heeft gedraaid, is dit eindresultaat gewoon te klein. Je zou kunnen zeggen dat de robot veilig is in gebruik, maar niet winstgevend genoeg voor de serieuze handelaar of investeerder om over na te denken. Verdere tests kunnen andere resultaten opleveren, dus het staat de gebruiker vrij om zijn eigen onderzoek te doen. De gebruiker kan verschillende handelsinstrumenten en periodes gebruiken bij zijn testen en kan overwegen om de robot in de optimalisatiemodus te laten draaien. Als de testrun positieve resultaten laat zien, kan de gebruiker volgende tests uitvoeren met een demo-account.

Aangezien geautomatiseerde handel met behulp van mechanische handelssystemen riskant is, moet de gebruiker voorzichtiger zijn bij het gebruik van een martingale handelssysteem, aangezien dit meer risico met zich meebrengt dan een gewoon geautomatiseerd handelssysteem. Er zijn veel op martingaal gebaseerde handelssystemen, en dit is er slechts een van, net even anders. Het belangrijkste criterium voor martingaalsystemen is de hoeveelheid winst die in aanmerking komt voor de opname. Er moet ten minste één jaar aan testgegevens worden gebruikt bij het testen van een martingaalsysteem om te zien of het onder verschillende marktomstandigheden blijft staan. Dit is een stresstest die deze systemen zouden moeten ondergaan. Als de robot in deze test slaagt, moet rekening worden gehouden met de maandelijkse winst over de testperiode. Een maandelijks rendement van 10 procent is goed genoeg als de trekking op afstand wordt gehouden. Een martingaalsysteem wordt als veilig beschouwd als het een trekkracht van minder dan 20 procent handhaaft.


 

FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.