Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4
  2. The Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
  3. De Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - exitcriteria
  4. De Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - Kamers voor verbetering

 

De Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 is een gebruiksvriendelijk geautomatiseerd handelssysteem voor het MT4-platform. Zoals de naam al doet vermoeden, opent de robot eenvoudig twee lopende orders, één koopstoporder en één verkoopstoporder, zodra deze aan een kaartsymbool is gekoppeld. Het wacht niet tot er een nieuwe kaars is gevormd voordat het actie onderneemt. De gebruiker hoeft zelfs geen instellingen aan te passen op het tabblad Ingangen. De standaardinstellingen werken prima. Daarom kan iedereen, zelfs met beperkte handelservaring, deze robot gebruiken kort na het uitvoeren van een redelijk snelle test.


FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
Wanneer een nieuw vinkje binnenkomt, begint de Open Two Pending Orders Expert Advisor voor MT4 zijn werking door het handelsvolume te bepalen en te controleren of dit volume binnen het toegestane bereik ligt. Dit bereik is het minimum- en maximumvolume dat door de makelaar is ingesteld voor het specifieke type handelsaccount. Deze controle is nodig om een veelvoorkomende fout bij het gebruik van robots te voorkomen, dat wil zeggen, het aantal ongeldige partijen. Dynamische lotgrootte is standaard ingeschakeld, dus het is de robot die de lotgrootte voor elke transactie bepaalt en het door de gebruiker ingestelde bedrag wordt over het hoofd gezien. De lotgrootte komt overeen met het door de gebruiker geselecteerde eigenvermogenspercentage (standaard 2%) rekening houdend met de stop loss-afstand en het rekeningsaldo.

Nadat de lotgrootte is berekend, plaatst de robot onmiddellijk twee lopende orders op de kaart. De ene is een koopstop en de andere is een verkoopstop. De koopstop wordt 5 pips boven de vraagprijs geplaatst, terwijl de verkoopstop 5 pips onder de huidige biedprijs wordt geplaatst. Bij de orders horen individuele stopverliezen en take-wins (zie afbeelding hierboven). De gebruiker ziet mogelijk meerdere regels in de grafiek, maar het zijn nog geen live orders. De stop loss voor elke transactie wordt op een afstand van 10 pips geplaatst en de take-profit wordt op een afstand van 30 pips geplaatst. Hierna schakelt de robot over naar een wachtmodus totdat de prijs een van de twee lopende bestellingen raakt.

De robot neemt geen signalen van technische indicatoren en gebruikt geen enkele prijsactiestrategie om de handelsrichting en het tijdstip van invoer te bepalen. Zolang de handelsrekening geen openstaande order heeft voor het huidige symbool, worden twee lopende orders tegelijk uitgevoerd. Het systeem heeft geen schema voor het openen en sluiten van lopende bestellingen. De lopende orders blijven op de kaart staan als ze niet worden omgezet in marktorders en vervallen niet.De Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - exitcriteria


Zoals eerder vermeld, werkt de Open Two Pending Orders Expert Advisor voor MT4 heel eenvoudig. Na enige tijd wordt een van de twee lopende orders uitgevoerd en wordt het een marktorder. Als u klaar bent, wordt de andere lopende bestelling verwijderd van de terminal en begint de robot de live handel te beheren.

Een transactie is gesloten wanneer de prijs ofwel het stopverlies bereikt ofwel de winst neemt. Wanneer de prijs het stop-loss van de open transactie bereikt, wordt deze met verlies gesloten. Dan begint een nieuwe handelscyclus waarbij de robot twee lopende orders plaatst. Soms worden transacties echter niet in de oorspronkelijke stop loss-prijs gesloten. Dit gebeurt als het handelssysteem een trailing stop-functie gebruikt.

Als de eerder besproken live-handel winstgevend is en ten minste 5 pips wint, wordt het stopverlies eerst aangepast aan de break-even-prijs of aan de open-prijs. Als er meer pips worden gewonnen, wordt het stopverlies nog verder aangepast. De robot houdt een afstand van 5 pips tussen de marktprijs en de stop loss-prijs totdat de marktprijs ofwel de nieuw aangepaste stop loss of het gewenste take-profitdoel bereikt (standaard 30 pips). Aangezien de take-profit-doelstelling aanzienlijk ver van de invoerprijs ligt in vergelijking met de oorspronkelijke stop-loss-prijs, kan de stop-loss-aanpassing verschillende keren worden uitgevoerd. Als de markttrend in de handelsrichting relatief sterk is, kan het take-profitdoel worden gehaald in plaats van het nieuwe stop-loss.De Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - Kamers voor verbetering


De Open Two Pending Orders Expert Advisor voor MT4 kan verdere ontwikkeling gebruiken om winstgevend te worden. Het gebruik van de huidige instellingen in de strategietester ziet er op dit moment niet veelbelovend uit. De aandelencurve neemt voortdurend af naar nul. Dit zou een verrassing kunnen zijn voor iedereen die zich ervan bewust is dat lopende orders betere handelsinvoer zijn dan marktorders. Dit komt omdat het de markt is die beslist welke richting ze inslaat. Bij een stoporder legt de handelaar zijn wil niet op aan de markt. Hij laat de markt de touwtjes in handen hebben en observeert. Er kunnen andere factoren zijn die de uitkomst van de test beïnvloeden.

Een mogelijke reden voor slechte handelsprestaties bij het testen is het gekozen symbool. De geselecteerde periode tijdens het testen voor het gekozen symbool kan variëren. Het is belangrijk dat het handelssysteem wordt geïmplementeerd in een actief dat trending is om het meer winstkansen te geven. Een voorbeeld van zo'n paar is de EURCHF. Een andere is GBPCAD; het nadeel is het enorme stopniveau. Toch is het vinden van een trending market makkelijker gezegd dan gedaan, omdat niemand kan voorspellen wat de markt vervolgens zal doen.

Een ander gebied om naar te kijken is de handelssessie. Het voortdurend plaatsen van transacties is misschien niet goed voor dit systeem. Misschien kan het laten draaien van de robot op bepaalde tijden van de dag of tijdens handelssessies het aantal verliezende transacties verminderen of het aantal winnende transacties verhogen, of zelfs beide. Dit plan zal echter enige tijd in beslag nemen, aangezien de code moet worden bewerkt.

Ten slotte, zelfs met de huidige instellingen, is de enige manier om zeker te weten of de robot werkt of niet, door te testen met behulp van optimalisatie. Om zijn ware potentieel te realiseren, moet de robot worden ingesteld op zijn optimale parameters, en dit kan alleen worden bepaald door optimalisatie. Hoewel dit enige tijd zal duren, kan de wachttijd resulteren in een dramatische verbetering van de prestaties van de robot, waardoor het een haalbare optie wordt voor handelaren en investeerders.


 

FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.