RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 2. De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
 3. De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor is een slim mechanisch handelssysteem voor het MetaTrader4-handelsplatform. Het gebruikt een eenvoudige benadering voor het betreden van transacties, maar maakt gebruik van geavanceerde technieken voor handelsbeheer om winst te genereren. De gebruiker kan dit handelssysteem implementeren in handelsaccounts van zowel vier- als vijfcijferige makelaars, elk valutapaar en elk tijdsbestek.

Het uitvoeren van de robot in backtests eindigde in een negatieve winst, maar de handelsstatistieken zien er interessant uit. Het winstpercentage was hoog (ongeveer 65 procent), de opname was laag (0,75 procent) en het verloren bedrag was minimaal. Bovendien verrichtte de robot gemiddeld 55 transacties per maand op basis van vijf maanden aan historische marktgegevens voor één symbool in een tijdsbestek van 15 minuten. Deze statistieken laten zien dat, hoewel de robot momenteel niet winstgevend is, hij een zeker potentieel heeft om winstgevend te worden onder de juiste omstandigheden.


FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor voor MT4 voert minimale routinecontroles uit voordat er naar handelsinvoeringen wordt gezocht. Het inspecteert de huidige grafiek om te zien of deze meer dan 100 kaarsen heeft, of geautomatiseerde handel is toegestaan in de clientterminal, of er geen open handel is op het huidige symbool en of er een nieuwe kaars is gevormd. Als een van deze voorwaarden niet waar is, stopt de robot met werken en gaat hij weer door met de volgende kaars.

Er zijn belangrijke parameters in Inputs die de gebruiker correct moet instellen, zodat het handelssysteem functioneert zoals de gebruiker het wil. Deze parameters omvatten de volgende:


 • TakeProfit = 500 - Deze waarde is in punten, niet in pips. Als een transactie 500 punten behaalt, wordt deze met winst gesloten. De gebruiker kan deze waarde naar eigen inzicht aanpassen.

 • StopLoss = 250 - Deze waarde is in punten. Als een transactie 250 punten verliest, wordt deze met verlies gesloten.

 • SLnTPMode = Client - De gebruiker kan Client of Server kiezen. De standaardwaarde is Client. Wanneer dit is geselecteerd, worden de stop loss en take profit niet weergegeven op de grafiek, wat betekent dat deze stoporders niet worden ingevoerd. Wanneer Server wordt gekozen, heeft elke transactie een gedefinieerde stop-loss en winst.

 • LockProfitEnable = LP_ENABLE - Deze parameter schakelt de trailing stop-functie in en uit. Standaard is deze ingeschakeld. Als zodanig zal het stopverlies van winnende transacties achter de marktprijs worden gevolgd.

 • LockProfitAfter = 100 - Deze waarde is in punten. Deze parameter wordt van kracht als de LockProfitenable is ingesteld op de standaardwaarde.

 • ProfitLock = 60 - Deze waarde is in punten. Het werkt samen met de parameter LockProfitAfter. Als een transactie met de standaardinstellingen 100 punten wint, wordt de stop loss 60 punten hoger dan de invoerprijs. Op deze manier kan de handel geen geld meer verliezen. In plaats daarvan worden 60 winstpunten behaald.


De deskundige adviseur voert een transactie uit bij de start van een nieuwe kaars. Wanneer een transactie wordt uitgevoerd, heeft deze een stop loss en neemt winst als de parameter SLnTPMode is ingesteld op Server. Anders heeft een transactie geen stop loss en worden winststoporders aangenomen. Alle transacties hebben het minimale handelsvolume zoals voorgeschreven door de makelaar voor de handelsaccount, en er is geen andere manier om dit te omzeilen, aangezien het niet beschikbaar is als een optie in Inputs.

Het handelssysteem gebruikt slechts één type technische indicator om de handelsrichting te bepalen en om de invoer te timen. De gebruikte indicator, de instellingen en het gegenereerde signaal worden hieronder beschreven:


 • Voortschrijdende gemiddelden (periode 10, 20 en 100; exponentiële modus; prijs sluiten) - De voortschrijdende gemiddelden worden toegepast op het huidige tijdsbestek en kaars. Als 10 EMA onder de 20 EMA is en 10 EMA boven de 100 EMA, wordt een koopsignaal gegenereerd. Als 10 MOEDER hoger is dan 20 MOEDER en 10 MOEDER is minder dan 100 MOEDER, wordt een verkoopsignaal aangegeven. Dit signaal is de enige basis voor het bepalen van de trade bias en het tijdstip van binnenkomst.


De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor voor MT4 gebruikt twee methoden voor handelsbeheer en er kan slechts één methode tegelijk worden gebruikt. De eerste methode omvat het gebruik van verborgen stop-loss en take-profit, wat de standaardstrategie is. In dit geval kan de gebruiker (evenals de makelaar) de stop-loss- en winstprijzen op de kaart niet zien, maar de robot slaat ze op in het geheugen. Een open transactie wordt met geweld gesloten door de robot als de virtuele stop-loss- of take-profitprijs wordt overschreden.

Als een transactie 25 pips verliest, sluit de robot de transactie voor verlies. Als de transactie in plaats daarvan 50 pips wint, wordt deze gesloten voor winst. Als een transactie wint, zelfs voordat het de take-profit-doelstelling bereikt, heeft de robot zijn stop-loss mogelijk al aangepast tot een afstand van zes pips boven of onder de invoerprijs. Dit gebeurt op het moment dat de transactie minstens 10 pips wint. Op deze manier kan het niet omdraaien en wordt het een verliezer. De stop loss wordt daarna niet meer aangepast. Ofwel bereikt de prijs het aangepaste stop-loss of het take-profit-doel, en de transactie wordt hoe dan ook als overwinnaar beoordeeld.

Bij de tweede methode neemt de robot de stop loss op en neemt de winstorders van een transactie op wanneer een verzoek naar de handelsserver wordt gestuurd. Wanneer het handelsverzoek succesvol was, wordt de transactie door de robot beheerd op dezelfde manier als het een transactie afhandelt met de eerste methode voor handelsbeheer.De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor voor MT4 is een eenvoudig algo-handelssysteem dat veelbelovend is. Testen leverde geen winst op, maar de robot zou in een andere situatie op een ander moment een andere prestatie kunnen leveren. Daarom kan verder testen in de strategietester, bij voorkeur met verschillende symbolen en een combinatie van instellingen, nodig zijn om het beste uit deze deskundige adviseur te halen.

Een gebied dat kan worden verbeterd, is de instapstrategie. Transacties die door de robot zijn uitgevoerd, zijn mogelijk voortijdig uitgevoerd. Ten eerste gebruikt de robot de huidige open kaars om te beslissen of de voortschrijdende gemiddelden correct zijn uitgelijnd. Het is mogelijk dat de relatie tussen de voortschrijdende gemiddelden anders zou kunnen eindigen als de huidige kaars sluit, wat resulteert in een vals signaal. Het probleem is dat de transactie al is uitgevoerd en er is geen weg meer terug.

Daarnaast is het beter om kaarsen te gebruiken die op een bepaalde manier sluiten. Voor een koopsignaal moet de signaalkaars (al gesloten of nog open) bullish zijn, wat betekent dat hij laag opent en hoog sluit. Voor een verkoopsignaal moet de signaalkaars bearish zijn, wat betekent dat hij hoog opent en laag sluit. Individuele of groepen kaarsen tonen vaak het marktsentiment van de onderliggende waarde.

Om de winstgevendheid van het handelssysteem te bepalen, kan de gebruiker kijken naar de relatie tussen het stopverlies en winst nemen. Hoewel het lijkt alsof de risico-opbrengstverhouding gunstig is voor de handelaar (25 pips risico versus 50 pips beloning), kan de lock-in-functie deze relatie nadelig beïnvloeden, zelfs als de robot een hoog winstpercentage lijkt te hebben. Als de robot meer transacties wint, maar weinig winst maakt en minder transacties verliest maar meer geld verliest, zal het eindresultaat niet goed zijn voor de handelsaccount.


 

FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.