Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4

Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4
  2. Handelen met behulp van de Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4
  3. Beste methode om Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 te verhandelen
  4. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - Indicator-instellingen
  5. Beperkingen en mogelijke verbeteringen:
  6. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - Conclusie:

 

Als u van scalperen houdt door de kracht van de ZIgZag-indicator te combineren om de boven- en onderkant te identificeren en voortschrijdende gemiddelden en trendlijnen toe te passen om de trendrichting te bepalen. In dat geval doet Safe Trend Scalp Expert Advisor voor Mt4 dat precies.


FREE Safe Trend Scalp EA

Download the FREE Safe Trend Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Handelen met behulp van de Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4Afbeelding A: Safe Trend Scalp Expert Advisor in actieDe Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 verzamelt hoge en lage waarden van de ZigZag-indicator en tekent automatisch trendlijnen door ze te gebruiken. De gegevens worden verzameld voor het huidige tijdsbestek en het eerstvolgende beschikbare hogere tijdsbestek.


Als de prijs de trendlijn raakt, wordt er een signaal gemaakt en wordt er een pijl weergegeven in de grafieken. Als de prijs hoger beweegt en de bovenste trendlijn raakt, wordt een verkoopsignaal gecreëerd. Als de prijs de onderste trendlijn raakt, wordt een koopsignaal geproduceerd.


Het signaal wordt verder gevalideerd voor de trendrichting door gebruik te maken van een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde van 50 en 100. Stel dat de waarde van eenvoudig voortschrijdend gemiddelde 50 hoger is dan eenvoudig voortschrijdend gemiddelde 100. In dat geval beschouwt de deskundige adviseur de markt als een uptrend en plaatst alleen bestellingen voor de koopsignalen. In het tegenovergestelde scenario van de voortschrijdend gemiddelde waarden plaatst de deskundige adviseur alleen de verkooptransacties.


De Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 voegt het stopverlies toe en neemt winstwaarden naar de transactie volgens de invoer van de instellingen. Maar deze waarde van take-profit kan worden overschreven door de andere instelling voor expertadviseurs in Total Profit te gebruiken om alle Martingale-bestellingen te sluiten.


De deskundige adviseur is moeiteloos in te stellen met zeer weinig parameters en kan worden gebruikt door zowel nieuwe als ervaren handelaren. De Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 heeft alle benodigde indicatoren in de code verwerkt; het wordt echter aanbevolen om een ZigZag-indicator in uw MetaTrader-terminal te hebben. Sommige makelaars bieden het niet de standaard MetaTrader-indicatoren.


Handelaren kunnen via de instellingen verschillende tijdframes van de grafiek kiezen. Stel dat u een ander tijdschema voor de grafiek selecteert met de menubalk. In dat geval zal de Expert Advisor het terugdraaien en hetzelfde tijdschema van de grafiek weergeven als ingevoerd in de instellingen.Beste methode om Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 te verhandelen


De deskundige adviseur kan alle paren en frames verhandelen en handelen met behulp van alle tijdframes van de grafiek. Maar de beste resultaten kunnen worden bereikt als de Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 wordt gebruikt voor het verhandelen van een laag volatiel valutapaar. De deskundige adviseur werkt het beste tijdens handelsperioden met lage volatiliteit, zoals 's nachts of de Aziatische sessie. Voor de beste resultaten worden handelsmarkten aanbevolen in vergelijking met de trending markten. De deskundige adviseur kan tegen-trendtransacties plaatsen elke keer dat de prijs de bovenste trendlijn bereikt en varieert naar de onderste trendlijn. De expert zal nieuwe transacties blijven plaatsen en de winsten herhaaldelijk boeken.Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - Indicator-instellingenAfbeelding B: IndicatorinstellingenHieronder volgen de beschikbare instellingen in de indicator.


Magisch nummer: magisch nummer om de transacties te identificeren


Statisch orderlot voor MoneyManagment UIT: lotgrootte om te verhandelen


Order Stop loss (Point): Stop loss in pips.


Order Take Profit (Point): Take Profit in pips


Maximaal toegestane spread: maximale broker-spreads die zijn toegestaan om het valutapaar te verhandelen.


Totale winst om alle Martingale-orders te sluiten: sluit alle posities als de winst dit niveau in pips bereikt, overschrijft de take-profit pips.


Werktijdsbestek: Grafiek van tijdsbestek om te handelen. De deskundige adviseur zal het tijdsbestek van de grafiek naar dit genoemde tijdsbestek wijzigen, zelfs als u naar een ander tijdsbestek gaat.


Draw Koop-verkoopsignaal: geeft het koop- en verkoopsignaal weer als pijlen in de grafiek.Beperkingen en mogelijke verbeteringen:


De Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 trades Verkoop posities vanaf de top en Koop posities vanaf de lage zodra de prijs de trendlijn raakt. De deskundige adviseur handelt tegen de trend in. Naarmate de prijs hoger blijft in een uptrend, blijft de deskundige adviseur verkooptransacties plaatsen. De transacties zullen winstgevend zijn als de prijs terugkeert, maar zullen continu verliezen met een lange verliezende reeks.


De deskundige adviseur is niet geschikt voor zeer volatiele handelsperioden zoals nieuwe releases. Het zou beter zijn om de persberichten en de economische kalender op te nemen en de handel automatisch uit te schakelen tijdens die zeer volatiele periodes.


De volatiliteit van de handel verschilt op verschillende tijdstippen van de dag. De vluchtigheid van de Aziatische sessie is mogelijk geschikter om te handelen met deze Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 dan de Amerikaanse sessies. Er is geen tijdfilter of uurfilter of dagfilter. Met een tijdfilter kan de deskundige adviseur automatisch gedurende de dag handelen in plaats van de deskundige adviseur handmatig te bedienen.


De trendlijn kan fungeren als een ander filter om de deskundige adviseur richtinggevoel te geven. Als de trendlijn in een opwaartse trend zit, is het beter om alleen Koopsignalen te verhandelen. De Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 zou ervoor kunnen kiezen om alleen de verkooptransacties te plaatsen als de trendlijn een neerwaartse trendlijn is. Op deze manier zou de deskundige adviseur de trend kunnen volgen. Momenteel gebruikt de deskundige adviseur de positie van eenvoudige voortschrijdende gemiddelden om de trendrichting te bepalen.


Het zou beter zijn om een optie te hebben om de optie om tegen-trend te handelen in of uit te schakelen of om de trend te volgen in de instellingen van de deskundige adviseur en kan naar goeddunken van de handelaar worden gebruikt. Dit zou de handelaar meer controle geven over de deskundige adviseur.


De deskundige adviseur vermeldt een martingaalbestelling in de instellingen. Toch maakt de afwezigheid van de mogelijkheid om martingaalstappen en lotvermenigvuldigers in te voeren deze ongeldig. De expertadviseur verhandelt alleen vaste partijgroottes volgens de Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4-parameters.Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - Conclusie:


De Safe Trend Scalp Expert Advisor voor MT4 gebruikt een combinatie van de beste indicatoren zoals Zigzag en voortschrijdende gemiddelden en scalpeert effectief de prijzen tijdens lage volatiele handelssessies en in een variërende markt. Deze deskundige adviseur is mogelijk niet geschikt voor een zeer volatiele handelssessie of valutaparen.

 

FREE Safe Trend Scalp EA

Download the FREE Safe Trend Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.