1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4

1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4
  2. Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Merila za vstop
  3. Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Merila za izhod
  4. Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Gumb z enim klikom za zapiranje vseh strokovnjakov za odprta mesta je preprost pripomoček za upravljanje poslov na platformi MetaTrader4. Dejansko služi le enemu namenu, torej zapiranju vseh odprtih poslov na trgovalnem računu, kjer teče. Čeprav se zdi, da je to kul funkcija, dejansko predstavlja veliko tveganje, če se uporabnik tega ne zaveda ali ni previden.

V trenutku, ko se strokovni svetovalec spusti na kateri koli grafikon, se v zgornjem levem delu okna grafikona prikaže velik rdeč gumb z besedilom »ZAPRI VSE«. Besedilo je napisano z velikimi črkami, gumb pa rdeče, da uporabnike opozori, da klik na gumb pomeni zapiranje vseh poslov na računu, ne glede na to, ali je posel donosen ali izgubljen, ali ga trgovec ročno odpre ali celo in celo če jo sproži drug strokovni svetovalec.

Uporabniku ni treba postaviti več primerkov tega programa na različne lestvice. Samo en program zadostuje za zapiranje poslov, izvedenih z različnimi simboli. Strokovni svetovalec pravzaprav ne pogleda simbola trenutno izbranega naročila. Ko robot prepozna naročilo kot nakup ali prodajo, bo s pritiskom gumba takoj zaprl trgovino. To je glavno tveganje, ki ga predstavlja ta pripomoček. Uporabnik lahko po naključju zapre posle, ki jih ne namerava zapreti, kar povzroči izgube v različni meri.


FREE 1 Click Button To Close All Open Positions EA

Download the FREE 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Merila za vstop
Gumb 1 klik za zapiranje vseh strokovnjakov za odprta mesta ustvari predmet na glavnem grafikonu v trenutku, ko ga spustite na grafikon. Ta objekt je gumb, katerega lastnosti v kodi določi ustvarjalec. Uporabnik nima možnosti spremeniti videza in občutka tega gumba in ga ne more premikati po grafikonu.

Ta strokovni svetovalec ne deluje na vsakem klopu, v rednih časovnih presledkih ali ko nastane nova sveča. Ko je gumb ustvarjen, počaka, da se zgodi določen dogodek, preden robot opravi svojo funkcijo. Edina trgovinska operacija, s katero se ukvarja ta program, je zaprtje trgovine. Vendar pa lahko samo zapre tržna naročila (tj. Kupuje ali prodaja). Ne more zapreti čakajočih ukazov, kot so ukazi za ustavitev in omejitev.

Uporabnik ima na voljo samo en parameter, ki ga lahko prilagodi v vhodih. Se pravi največji zdrs. Privzeta vrednost je pet, kar je dejansko pet točk, ne pet pipov. Strokovni svetovalec pri zapiranju poslov upošteva največji zdrs. Če se trgovski strežnik pravočasno ne odzove na zahtevo za zaprtje trgovine in se je cena od trenutka zahteve premaknila za več kot 5 točk, obravnavana trgovina ne bo zaprta.

Kot orodje za upravljanje trgovine se ta strokovni svetovalec ne sklicuje na nobene tehnične kazalnike za vrednosti, ki se uporabljajo pri identifikaciji trgovine, saj poleg zapiranja poslov ne opravlja druge funkcije. Program večino časa miruje, dokler mu uporabnik ne naroči, naj opravi svojo vlogo.Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Merila za izhod


Gumb 1 klik za zapiranje vseh strokovnjakov za odprta mesta ne vsebuje kode za upravljanje trgovine, saj trgovec to stori ročno. Ne odpre nobene trgovine in ne spremlja trgovanja s trenutnim simbolom, še manj pa trgovanja z drugimi simboli.

Trgovec opravi lastno analizo, s katero trguje na trgu, nato pa v trgovanje vstopi ročno ali algoritmično z drugim robotom ali skriptom, vendar se lahko za pomoč dotakne tega programa, ko pride čas za zaprtje trgovine. Uporabnik se mora zavedati, da s klikom na gumb Zapri vse ne zaprete samo trgovanja z enim simbolom, temveč tudi vsa trgovanja na trgovalnem računu.Gumb z 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Gumb 1 klik za zapiranje vseh odprtih položajev Strokovni svetovalec potrebuje veliko izboljšav, da postane uporabnejši pripomoček za ročno trgovanje. Trenutno je bolje, da strokovnega svetovalca pretvorite v skript, saj je slednji varnejši za uporabo. To lahko storite brez kakršnih koli težav. Prednost je, da skript ne ovira, če želi uporabnik v trenutni grafikon vstaviti še enega strokovnjaka.

Ker je strokovni svetovalec večinoma neaktiven, se bo morda pojavila ideja o njegovi pretvorbi v indikator po meri. Vendar to sploh ni mogoče. Kazalnik sicer lahko izvaja veliko funkcij in ne prekinja delovanja strokovnih svetovalcev v trenutnem simbolu, vendar ne more opravljati nobene funkcije, povezane s trgovinskimi operacijami, na primer odpiranje in zapiranje poslov, spreminjanje trgovinskih nalogov in brisanje čakajočih nalogov. Takšne funkcije lahko izvajata samo skripta in strokovni svetovalec.

Pri tem strokovnjaku je najpomembneje izboljšati način zapiranja poslov. To je tako velik varnostni problem, ki ga ni mogoče spregledati. Če je mogoče, je treba kodo posodobiti, da bo imel uporabnik možnost, da izbere eno izmed več možnosti pri zapiranju poslov. Ta nastavitev mora biti na voljo v vhodih kot spustni meni, kjer so možnosti povezane z eno zunanjo spremenljivko.

Upoštevati je treba naslednje možnosti izstopa iz trgovanja: zaprite vse posle s trenutnim simbolom, zaprite vse posle na trgovalnem računu, zaprite vse donosne posle z aktivnim simbolom in zaprite vse donosne posle na trgovalnem računu. Uporabnik ima več možnosti za zapiranje poslov glede na njegove potrebe. Po potrebi lahko dodate več možnosti izstopa.

Druga varnostna mreža, ki jo je mogoče dodati, je prošnja za potrditev, če želi uporabnik izvesti določeno možnost, ko klikne gumb. Na ta način lahko uporabnik potrdi, ali namerava res nekaj storiti. To lahko storite z dodajanjem kode, ki prisili platformo, da prikaže okno za sporočila, kjer lahko uporabnik izbere eno ali več možnosti. Poleg tega se lahko, ko se prikaže okno s sporočilom, predvaja zvok, ki uporabnika opozori na tveganje, povezano z izvajanjem dejanja, ki ga namerava izvesti. Za postavitev teh stvari je treba dodati le nekaj vrstic kode.

Prav tako je dobro, da v vhodne podatke vnesete spremenljivko, ki bo uporabniku omogočila, da določi čarobno število poslov, ki naj se uporabijo pri zapiranju trgovine. Ko se to izvede, bo robot zaprl samo posle, ki imajo določeno magično število. Če pa trgovec ročno odpre trgovino sam, po tej metodi ne bo zaprt. To zadevo je treba upoštevati pri zagotavljanju možnosti za zapiranje poslov.

Čeprav to ni izjemno pomembno, mora biti uporabniku omogočeno, da spremeni lokacijo gumba Zapri in ga premakne kamor koli na grafikonu. To lahko storite tako, da je osnovni vogal na voljo kot zunanja spremenljivka. Na enak način lahko sidrne točke (x razdalja in razdalja y) ter širino in višino gumba v slikovnih pikah prilagodite tako, da jih spremenite v vhode. To bo uporabniku dalo veliko svobode pri oblikovanju gumba na način, ki mu je všeč.


 

FREE 1 Click Button To Close All Open Positions EA

Download the FREE 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.