Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4
  2. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - merila za izhod
  4. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - sobe za izboljšave

 

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 je tipična mrežna martingale strategija, ki uporablja cenovne ukrepe in tehnični kazalnik za vstop v trgovino. Kot že ime pove, je ta robot jezen, kar pomeni, da ne sprejema izgub. Poskuša zaključiti posel ali vrsto poslov s čistim pozitivnim dobičkom. Kot lastnost vseh vrst sistema martingale vedno obstaja možnost velikega črpanja in včasih skupnega izpada računa.

Takšne algoritemske sisteme trgovanja bi smeli uporabljati samo napredni trgovci z zadostnimi izkušnjami pri trgovanju, saj lahko v kratkem času celoten račun izbriše, če uporabnik ni previden. Glavni izziv pri tej vrsti strategije je izbira obsega trgovanja za prvo trgovanje in multiplikatorja za nadaljnje posle. Ta robot uporablja strategijo martingale v svoji osnovni obliki. Pri nadaljnjih poslih uporablja faktor dva, da bi se izognil izgubam. Za uspešno izvajanje tega sistema trgovanja mora uporabnik doseči dobro kombinacijo obsega trgovine, multiplikatorja, stanja na računu in števila odprtih poslov.


FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Strokovni svetovalec Angry Bird Scalping za MT4 išče vstop v trgovino šele na začetku nove sveče. Za razliko od drugih robotov, Angry Bird opravlja samo eno vrsto trgovine. Če je prejšnji posel nakup, so nadaljnja trgovanja tudi dolge pozicije. Enako velja za prodajne posle.

Uporabnik v vhodih ne more prilagoditi velikosti mreže ali koraka v tem sistemu martingale. Robot bo to vrednost določil samodejno in dinamično. Najprej bo robot dobil visoko ceno sveče z najvišjo vrednostjo zadnjih 24 sveč. Nato dobimo nizko ceno sveče z najnižjo najnižjo vrednostjo zadnjih 24 sveč. Tako ustvarjena visoka in nizka cena bosta osnova za določanje velikosti mreže. V običajnih tržnih pogojih je velikost mreže 4 pipi.

Če robot nima odprte trgovine s trenutnim simbolom, bo preveril, ali so izpolnjena merila za vstop, in v tem primeru izvede tržni nalog. Ko bo opravljena prva trgovina, bo robot še naprej iskal trgovinske priložnosti. Če je število odprtih poslov manjše od 10 (največ) in je trenutna tržna cena na razdalji do mreže ali večja od odprte cene zadnjega posla v trgovini, se doda nova trgovina v isti smeri kot prej odprtih poslov.

Vsakič, ko se izvedejo dodatni posli, bo robot dobil brezhibno ceno nabora odprtih naročil. To se naredi tako, da se odprte cene in obseg vseh odprtih poslov pomnožijo in nato delijo s celotnim obsegom. Nato se 20-odstotnim točkam (ali dvema pipoma) doda k dobičku brezhibnosti, da se dobi nova cena dobička vseh odprtih naročil. Robot znova ciklira po odprtih naročilih, da spremeni dobičke prevzema na to enotno ceno.

Ta trgovalni sistem kot orodje za vstop v trgovino uporablja preprosto metodo cenovnih ukrepov in kazalnik. Za trgovinsko usmeritev se preverijo cene prejšnjih dveh sveč. Če se naslednja sveča zapre nad koncem prejšnje sveče, je to signal za nakup. Če pa se naslednja sveča zapre pod konec prejšnje sveče, se poda signal za prodajo.

Trgovinski signal, ki sta ga zagotavljali prejšnji dve sveči, bo potrdil indeks relativne moči, ki se uporablja na nedavno zaprti sveči na urni karti. Če je vrednost RSI nad 30 in je prejšnji trgovinski signal prodaja, se ta signal potrdi. Vrednost 30 RSI pomeni, da trg še ni pretirano prodan na urnem grafikonu in ima še vedno zagon za potiskanje navzdol. Če je vrednost RSI manjša od 70 in je prejšnji signal nakup, se ta signal nakupa potrdi. Vrednost 70 RSI kaže, da trg na urnem grafikonu še ni preveč kupljen in ima še vedno moč, da gre navzgor.Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - merila za izhod


Strokovni svetovalec Angry Bird Scalping za MT4 za odprto trgovino ne postavlja stop-stop-a, le majhen dobiček v višini 20 točk in ne 20 pipov. Če prva trgovina dobi dva pipa, se trgovina zaključi zaradi dobička. Če gre prva trgovina v drugo smer, se sklenejo dodatne menjave glede na nedavni trend z večjimi obsegi trgovine. Nato se dobiček iz vseh poslov prilagodi na brezposelnost plus dva pipa. To omogoča hitro zapiranje poslov z minimalnimi pipi, vendar z dobrim dobičkom, ker je položaj zadnje trgovine razmeroma večji.Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - sobe za izboljšave


Strokovni svetovalec Angry Bird Scalping za MT4 je vznemirljiv robot za trgovce z neofiti, saj jim daje zagon, da začnejo trgovati prej kot slej, da zlahka zaslužijo. Vendar pa priložnost, da hitro zaslužite, prinese tudi tveganje, da v trenutku utripa izgubite celotno naložbo. Glavni krivec je množitelj dveh. Trgovalni račun bi bil varnejši, če bi se ta multiplikator zmanjšal na recimo 1,5. Seveda bi se zmanjšal tudi dobiček, vendar je to sprejemljivo, saj ima ohranjanje kapitala večjo težo.

Vsakdo, ki želi preizkusiti tega robota, da preveri njegovo donosnost, lahko vklopi možnost UseEquityStop. Ko je ta nastavitev omogočena, trgovalni sistem sprejme izgube, če črpanje doseže vnaprej določen prag. Privzeto je nastavljena na 10%. Drugi roboti te vrste uporabljajo nižji ali višji odstotek. Povečanje tega odstotka bi povzročilo redke izgube, vendar bi resno poškodovalo trgovalni račun, če pride do izgube. Vendar pa je mogoče nadomeščati izgube, ko se trgovanje nadaljuje. Ne glede na to, kateri vlagatelji želijo doseči dosledne majhne dobičke z daljšimi časovnimi obeti, bi lahko imel koristi od tega robota. Strategija vključuje uporabo računa z velikim kapitalom in poravnavo minimalnega dobička. Sčasoma se dobiček sešteva, medtem ko račun ne tvega velikih črpanj.


 

FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.