Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4
  2. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Vstopna merila
  3. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Merila za izhod
  4. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - predlog za izboljšave

 

Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 je osnovni pripomoček za upravljanje trgovine, ki izvaja samo eno funkcijo. Ko enkrat zažene na katerem koli grafikonu, strokovni svetovalec preveri, ali obstaja kakšna trgovina in ali ima trgovanje stop-loss in že dobiček. V nasprotnem primeru bo robot določil vrednosti stop loss in take profit na podlagi želenih zneskov, ki jih je uporabnik določil v vnosih.

Ker ta strokovni svetovalec izvaja samo spreminjanje trgovine, ga v preizkuševalniku strategij ne uporabljate, da bi preizkusil njegovo uspešnost. Tudi če uporabnik naredi tak poskus, ne vidi nobene trgovine, ki bi jo robot odprl in zaprl. Funkcije za odpiranje poslov preprosto ni za začetek, zato ni trgovine, ki bi ji bilo treba prilagoditi stop loss in take profit.

Nekdo bi si morda mislil, da si to orodje zaradi svoje osnovne in enotne funkcije ne zasluži vključitve v skupino strokovnih svetovalcev. Vendar nobena druga vrsta programa MQL4 ne more zasesti svojega mesta. Skript izvaja svoje načrtovane funkcije v eni ponovitvi, ne glede na to, kako dolgo dokonča svoje delovanje in nato za vedno zapusti terminal. Po drugi strani indikator po meri ostane na aktivnem simbolu, razen če ga uporabnik odstrani, ne more pa opravljati trgovinskih funkcij.


FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Vstopna merila
Ko se strokovnjak Auto Stop in TakeProfit prvič spusti na grafikon, v zgornjem levem delu glavnega grafikona ustvari gumb z besedilom »AutoStop-TakeProfit Expert teče«. Prikazan je z velikim besedilom in poudarjen z barvnim ozadjem, da pritegne pozornost uporabnika, ko zaide, da preveri ta grafikon. Na ta način se uporabnik zaveda njegove prisotnosti in jo lahko v trenutku uporabi.

Strokovni svetovalec večino časa miruje. Na vsaki kljukici se pomika skozi trgovalni sklad, da najde trgovanje s trenutnim simbolom. Če ga ni, bo ukaz vrnil na terminal. Če bo med inšpekcijskim pregledom odkrita trgovina, bo preveril, ali ima stop-loss in dobiček. V nasprotnem primeru bo takoj dodelil stop loss in dobiček na podlagi zneska, ki ga je uporabnik navedel v vhodih, ali privzetih vrednosti.

V vhodih so samo tri spremenljivke, na katerih lahko uporabnik dela. Razen stop loss in take profit, ki so samoumevni, je druga spremenljivka, ki je na voljo, enostavna za razumevanje in uporabo. Te spremenljivke in njihove privzete vrednosti so razložene spodaj:


  • StopLoss = 250 - Robot zaustavi izgubo poslov v trenutnem simbolu na 250 točk (ali 25 pipov). Uporabnik lahko to vrednost poljubno spremeni na podlagi nastavitve in časovnega okvira, s katerim se trguje.

  • TakeProfit = 250 - Robot nastavi dobiček iz trgovanja s trenutnim simbolom na 250 točk (ali 25 pipov). Uporabnik lahko to vrednost kadar koli prilagodi glede na svojo nastavitev in časovni okvir.

  • size = 10 - Ta spremenljivka se nanaša na velikost besedila v slikovnih pikah na gumbu, ustvarjenem v zgornjem levem delu zaslona. Če je besedilo preveliko ali premajhno, lahko uporabnik preizkusi druge vrednosti, dokler ne najde prave velikosti. Velikost se prilagodi sproti.


V vsaki ponovitvi robot izvede vrsto korakov. Najprej preveri trgovanje na terminalu, če je na simbolu, kjer teče robot, odprta trgovina. Nato preveri čas zapiranja, če ni enak nič. Nato analizira trgovino, če gre za nakup ali prodajo. Na koncu določi zaustavitveno izgubo, če je enaka nič ali drugi vrednosti, ki je robot ne pričakuje. V prvem primeru robot trgovini takoj doda stop-stop izgubo. V drugem primeru robot prilagodi zaustavitveno izgubo na pričakovano vrednost. Na primer, pri trgovanju z nakupom mora biti stop-izguba 25 pipov pod odprto ceno. Če temu ni tako, posreduje robot in postavi zaustavitev na pravo mesto.

Strokovni svetovalec obravnava postavitev prevzetega dobička po vzpostavitvi stop-gubita. Če robot ugotovi, da trgovina nima dobička, bo takoj določil zahtevani dobiček. Če ima trgovanje dobiček, vendar je vrednost napačna, bo robot spremenil dobiček in uporabil pravilno vrednost.

Če uporabnik trenutnemu simbolu doda še en posel in posel nima zaustavitve ali izgube dobička ali se vrednosti razlikujejo od pričakovanih zneskov, bo robot izvedel potrebne spremembe. Če so bila trgovanja že opravljena, še preden je bil robot pritrjen na grafikon, bo robot naredil isto.

Če uporabnik želi, lahko strokovnega svetovalca uporabi tudi za druge simbole. Za to mora uporabnik uporabiti en primerek robota na vsak izbrani simbol. Čarobne številke ni treba navesti ali spremeniti. Robot gleda simbol odprte trgovine in deluje samo na trenutni simbol.Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Merila za izhod


Strokovni svetovalec Auto Stop in TakeProfit se ne ukvarja z upravljanjem trgovine, razen z določanjem stop stop in izgube dobička, ki ga želi trgovec. Ko je to storjeno, se trg odloči, kateri rezultat bo dal posamezni trgovini. Če se cena dotakne stop izgube, se trgovanje konča z izgubo. Če doseže dobiček, se trgovina konča z dobičkom.Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - predlog za izboljšave


Strokovni svetovalec Auto Stop in TakeProfit opravlja zelo preprosto funkcijo. Če uporabnik spremlja in trguje z več simboli in želi, da robot nastavi stop-loss in prevzame dobiček iz trgovanj za vsak simbol, lahko uporaba enega primerka strokovnega svetovalca za vsak simbol zapravlja čas, saj ima samo eno funkcijo. Da bi rešili to težavo, je treba kodo popraviti, tako da bo robot videl vse posle z vsemi simboli trgovalnega računa. Uvedba te spremembe lahko traja nekaj časa, vendar je to dobrodošel razvoj dogodkov.

Da bo robot bolj uporaben, je dodajanje več funkcij področje za raziskovanje. Na primer, robota je mogoče programirati za izvajanje poslov tudi na podlagi zahtev trgovca. Za izvedbo tega bi moral robot na grafikonu ustvariti gumbe, ki jih lahko uporabnik klikne za odpiranje poslov. Poleg tega je mogoče dodati več gumbov, ki uporabniku omogočajo ročno zapiranje poslov, ki jih je začel. To so le možnosti, ki jih ima trgovec na voljo za večjo prilagodljivost robota, vendar jih uporabniku ni treba uporabljati ves čas. Ko se pojavi potreba, lahko dodatne možnosti pridejo prav.

Zdi se, da se strokovnjak, ki ga uporablja v predstavitvenem računu, dobro opravlja svojo trenutno funkcijo. Stopnja izgube in prilagoditve dobička je bila hitra. Zamude skoraj ni bilo in napaka ni bila vrnjena. Ena stvar, ki jo je mogoče izboljšati, je merska enota za stop stop in izgubo dobička v vložkih. Danes večina trgovcev z devizami bolj pozna točke kot točke, zato je bolje, da vrednosti definiramo v točkah kot točke.


 

FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.