Currency Strength Expert Advisor For MT4

Currency Strength Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Currency Strength Expert Advisor For MT4
  2. Currency Strength Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. Currency Strength Expert Advisor For MT4 - Merila izstopa
  4. Currency Strength Expert Advisor For MT4 - prostori za izboljšave

 

Currency Strength Expert Advisor For MT4 je preprost strokovni svetovalec z nekaj nastavitvami. Zasnovan je za uporabo swing trgovcev, ki nimajo dovolj časa za spremljanje poslov, ko začnejo v živo. Ko je robot pritrjen na grafikon, izvaja posle nakupa in prodaje, če so izpolnjeni vstopni pogoji, ne glede na čas dneva.

Uporabniku ni treba pritrditi robota na več kart, da lahko sprejme več naročil, ker teče skozi 28 glavnih parov, da preveri vstop. Robot lahko kadar koli sklene do 26 poslov na določen dan, če so izpolnjeni vstopni kriteriji. Vendar se na simbol sprejme le ena trgovina.


FREE Currency Strength EA

Download the FREE Currency Strength Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Currency Strength Expert Advisor For MT4 - vstopna merila


Robot pri iskanju vnosov ne sprejema signalov nobenih tehničnih kazalnikov. Smer trgovanja je v celoti odvisna od moči valute, kot jo definira in izračuna robot. Ko strokovni svetovalec prvič pade na grafikon, takoj preveri vsak simbol glavnih parov, da ugotovi, ali je par bikovski ali medvedji. Ta pristranskost temelji na relativnem položaju cene odpiranja in cene konca trenutne sveče na dnevnem grafikonu. Če se trenutna sveča nizko odpre in nato pozneje premakne navzgor, je to bikovski signal. Če se trenutna sveča odpre visoko in se nato spusti pod vstopno ceno, se to vzame kot medvedji signal.

28 glavnih parov je razvrščenih v osem različnih skupin, pri čemer vsak par v skupini vsebuje določeno valuto (tj. EUR, GBP, AUD, NZD, USD, CAD, CHF in JPY). V povprečju bikovskega ali medvedjega signala vsakega člana skupine pride do vrednosti moči valute. To je vrednost, prikazana na grafikonu poleg posamezne valute, in se ta vrednost posodablja sproti. Možno je, da se trgovanja odprejo takoj po pritrditvi robota na grafikon. Trgovanja se lahko dodajo pozneje, ko vrednost moči valute doseže določen prag.

Trgovanja se ne izvajajo na podlagi vrednosti valute kot take. Šestindvajset parov od 28 glavnih simbolov robot preveri, ali je na vsaki kljukici vpisan. Če je razlika med močjo surove valute ene valute (npr. CAD) in vrednostjo valute druge valute (npr. JPY) večja od 0,5 (privzeta vrednost razlika_val), bo za valutni par poslano tržno naročilo (tj. CADJPY ). Posebna vrsta naročila (tj. Nakup ali prodaja) je odvisna od tega, ali je trenutna dnevna sveča bikova ali medvedja.Currency Strength Expert Advisor For MT4 - Merila izstopa


Robot ne nastavi zaustavitve in izgube dobička za tržna naročila, ki se odpirajo po načrtih. Privzeto je onemogočena tudi funkcija ustavitve konca, razen če uporabnik namerno vklopi funkcijo na zavihku Vhodi. Vse to pomeni, da je odprte posle mogoče zapreti le ročno ali z uporabo skripta, ki ga uporabnik neposredno uporabi. Zato mora trgovec pred zaključkom trgovalnega dne preveriti posle, da lahko posamezno ali skupno upravlja posle.Currency Strength Expert Advisor For MT4 - prostori za izboljšave


Robota ni mogoče zagnati v testerju zadaj, da bi videli njegovo delovanje v določenem časovnem obdobju. To je posledica dejstva, da pri iskanju vložkov upošteva 28 glavnih parov. Edini način za določitev donosnosti tega robota za resnično trgovanje je demo trgovanje. Najbolje je, če to storite na navideznem zasebnem strežniku, tako da lahko robot deluje brez prekinitev.

Ta robot uporablja drugačen način določanja moči valute v primerjavi z drugimi roboti in kazalniki, ki so na voljo na spletu. Ena od možnih pomanjkljivosti pri izračunu moči valute tega robota je njegovo edino zanašanje na trenutno odprto svečo na dnevnem grafikonu pri merjenju moči valute. To ni zelo zanesljivo, saj lahko trenutna sveča tako hitro spremeni barvo, prav tako tudi dnevni trend. Zato je pri izračunu moči valute bolje uporabiti prejšnjo svečo.

Priporočljivo je, da trgovec pri uporabi tega robota uporabi majhen obseg trgovine in velik kapital, tako da nihanje tekočega dobička ne bi močno vplivalo na račun. Določitev večje vrednosti za razliko med vrednostmi valut je dobra ideja, da kadar koli znižate število poslov, odprtih na trgovalnem računu. To bi privedlo do večje verjetnosti trgovanja, manjšega črpanja in manjšega tveganja izpada računa.

Za učinkovito zaščito trgovalnega kapitala mora uporabnik razmisliti o omogočanju funkcije SLTP, tako da bo robot aktivno odprl izgubo in cilje dobička prevzel za vsa odprta naročila. Tako bo trgovalni račun imel več možnosti za dolgoročno preživetje. Ko je taka funkcija aktivirana, bi bil račun boljši, če bi uporabnik določil tudi razdaljo take profit, ki je večja od razdalje stop loss. Trgovci po vsem svetu široko sprejemajo razmerje med tveganjem in nagrado najmanj 1,5. Statistično je, višje ko je razmerje, boljše je. Trgovskemu računu bodo omogočile boljše možnosti za zaslužek v daljšem času.

Kot je zasnovan, lahko robot trguje kadar koli v dnevu. To morda ni optimalno, saj se trgovinska dejavnost spreminja glede na čas dneva ali tržne seje. Bolje je, če oblikovalec tržno sejo uporabi kot trgovinski filter. Običajno obseg trgovanja priteče med londonskim in newyorškim zasedanjem, zato je najbolje, da uporabnik že na začetku izbere čas začetka in končni čas trgovanja.

Poleg tega se kazalnik obsega lahko uporablja kot drug trgovinski filter, saj kaže na nestanovitnost trga. Večji obseg pomeni več trgovske dejavnosti. Vrednost praga uporabljene prostornine lahko nastavite na dnevni ali drug časovni okvir. Vendar je to mogoče ugotoviti samo z demonstracijskim testiranjem in študijo grafikona.

 

FREE Currency Strength EA

Download the FREE Currency Strength Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.