Easy Robot Expert Advisor For MT4

Easy Robot Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Easy Robot Expert Advisor For MT4
 2. Easy Robot Expert Advisor For MT4 trgovinsko logiko Easy Robot Expert Advisor For MT4 :
 3. Easy Robot Expert Advisor For MT4 funkcije Easy Robot Expert Advisor For MT4 :
 4. Nastavitve Easy Robot Expert Advisor For MT4 :
 5. Optimizacija EA:
 6. Slabost:
 7. Zaključek:

 

Trgovanje ni nujno zapleteno; če iščete preprost in učinkovit EA, potem opravilo opravi Easy Robot Expert Advisor For MT4 . EA uporablja vrednosti odprtih in zaprtih vrstic za vstop v posel in uporablja indikator za dinamični izračun izstopa iz trgovanja.


FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Easy Robot Expert Advisor For MT4 trgovinsko logiko Easy Robot Expert Advisor For MT4 :


EA je programiran za delovanje samo na grafikonih časovnega okvira H1; prikaže opozorilo, če je EA nastavljen v katerem koli drugem časovnem okviru.

Slika A: EA trguje samo v časovnem okviru H1
Pogoji za vstop v EA so precej preprosti in naravnost. EA odpre pozicijo BUY, če je vrednost otvoritvene cene nižja od cene zapiranja trenutne vrstice, in odpre pozicijo SELL pod nasprotnimi pogoji. EA preveri vrednosti trenutne palice ali sveče za trgovanje.

ATR - Indikator povprečnega pravega obsega, privzeti indikator MT4 Vgrajeni indikator izračuna stopnjo prevzemanja dobička in stop izgube. EA jih izračuna v zakulisju, ne da bi kazalnik prikazal na grafikonu, vrednosti pa uporabi za postavitev ravni dobička in stop izgub.Easy Robot Expert Advisor For MT4 funkcije Easy Robot Expert Advisor For MT4 :


EA lahko samodejno izračuna velikost lota na podlagi brezplačne marže vašega računa. Brezplačna marža - nanaša se na lastniški kapital na računu trgovca, ki NI vezan kot marža za trenutne odprte pozicije. Torej bo EA izračunal z uporabo lastniškega kapitala in marže, potrebne za vse odprte pozicije. Če je možnost Samodejni loti True, potem se velikost lota izračuna na podlagi vašega želenega odstotka, s katerim tvegate v posamezni trgovini v smislu proste marže. Vendar je to možnost mogoče izklopiti za oddajo naročil s fiksno velikostjo lota.

Vrednosti take profit in Stop loss se izračunajo dinamično na podlagi vrednosti ATR in ne s fiksno vrednostjo pipov. Faktor multiplikatorja TP poveča ali zmanjša razdaljo prevzetega dobička z uporabo faktorja multiplikatorja na vrednosti ATR. Višja vrednost množitelja TP zagotavlja večjo vrednost dobička. Multiplikator faktor SL zagotavlja podobno funkcijo in spreminja razdaljo zaustavitve, nižja vrednost zagotavlja manjšo stop izgubo.

Strokovni svetovalec za enostavne robote za mt4 ponuja dodatne možnosti za sledenje trgovini z uporabo sledilnih postankov. Možnost sledilnega postanka je izboljšana z dvema neodvisnima funkcijama, sledilnimi začetnimi pikami in sledilnimi koračnimi pipi. Medtem ko sledilni začetni pipi sprožijo končni zaustavitev, funkcija sledilnega koraka zagotavlja, da EA ne preganja trga pri vsakem premiku pipov, temveč zagotavlja potreben prostor za nihanje cen. Tako zaustavitev kot zadnji korak zagotavljata dober razpon od 10 do 50 slikovnih pik z inkrementalno vrednostjo 1 pip. Vendar pa je možnost ustavitve konca lahko onemogočenaNastavitve Easy Robot Expert Advisor For MT4 :Slika B: Razlaga privzetih nastavitev


 1. Čarobna številka: enolični identifikator primerka EA

 2. Samodejni loti: True = EA velikost lota izračuna samodejno glede na možnost% tveganjaFalse = Vklopi možnost velikosti fiksnih sklopov


 1. Fiksna velikost lotov: ročno vnesite želeno velikost lota za trgovanje

 2. % Tveganja: če je Samodejni loti = True, EA velikost lota izračuna samodejno na podlagi proste marže računa.Brezplačna marža se nanaša na lastniški kapital na računu trgovca, ki NI vezan na maržo za trenutne odprte pozicije


 1. Množitelj faktorja TP: giblje se med vrednostmi od 1,0 do 5,0 in ga je mogoče prilagoditi v korakih po 0,1.Teka dobiček se izračuna z uporabo vgrajenega MT4 - indikatorja povprečnega pravega obsega. Višja vrednost zagotavlja večji dobiček.


 1. Množitelj faktorja SL: giblje se med vrednostmi od 1,0 do 5,0 in ga je mogoče prilagoditi v korakih po 0,1.


Stop izguba se izračuna z uporabo vgrajenega MT4 indikatorja povprečnega pravega obsega (ATR). Nižja vrednost zagotavlja manjšo zaustavitev.


 1. Trailing stop: True - Aktivira možnosti Trailing start in Trailing step

 2. Sledeče začetne točke: V pips vnesite vrednost, da izsledite začetno stop-izgubo.

 3. Sledeči koračni pipi: premika končno izgubo zaustavitve šele potem, ko se cena še poveča za dano vrednost v pipih

 4. Long string comment comment: to vrednost omenja v stolpcu komentarja naročila za naročilo KUPI

 5. Kratki komentar za vrstni red: to vrednost omenja v stolpcu komentarjev za naročilo za PRODAJOOptimizacija EA:


Privzete nastavitve EA dobro delujejo za par EURUSD. Za delo z drugimi valutnimi pari je treba EA optimizirati s pomočjo preizkuševalcev strategij. Slika C: Parametri, ki jih je treba optimizirati
Optimizacijo lahko dosežemo za boljše rezultate z uporabo preizkuševalcev strategij in posredovanjem različnih vrednosti za multiplikator faktorja TP, multiplikator faktorja SL, sledilne začetne točke in sledilne koračne točke. Optimizacija je lahko za krajše obdobje 3 mesecev ali več, da poiščete najboljše nastavitve. Z le grafikoni časovnega okvira H1 in s štirimi parametri za optimizacijo morda ne bo treba dolgo določiti najboljših nastavitev za kateri koli valutni par.Slabost:


Zaradi različnih tržnih razmer je treba EA redno optimizirati, da bi našli najboljše nastavitve. Trgovci se ne morejo zanesti na en sam sklop optimizacije; sprememba vrednosti ATR bo vplivala na obseg dobička in stop izgub. Vmesni postanki in sledilni koraki prav tako prispevajo k uspehu EA in jih je treba ponovno izračunati za različne tržne razmere.

EA lahko samodejno izračuna dobiček iz dobička in zaustavi izgubo ter nudi dodatne možnosti za njihovo spreminjanje s prilagoditvijo množitelja faktorja TP in množitelja faktorja SL, vendar ne zagotavlja možnosti stalne izgube ali prevzemanja dobička. Nekateri trgovci imajo morda raje možnost, da upravljajo svoje račune z njimi.Zaključek:


Easy Robot Expert Advisor za MT4 trguje učinkovito, če je redno optimiziran. Uporaba privzetih vrednosti dolgoročno morda ne bo koristna. Ta EA zagotavlja najboljše rezultate, če je trgovec pripravljen spremljati trg in po potrebi optimizirati EA.

 

FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.