Grid Template Expert Advisor For MT4

Grid Template Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Grid Template Expert Advisor For MT4
  2. Grid Template Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. Grid Template Expert Advisor For MT4 - merila izstopa
  4. Grid Template Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Grid Template Expert Advisor For MT4 mrežne Grid Template Expert Advisor For MT4 je sistem algoritmičnega trgovanja z mrežo martingale za platformo MT4. Je celovita rešitev za trgovanje, saj obravnava vstop v trgovino in izstop iz trgovine. Ko robot pade na grafikon, prevzame nadzor nad trgovinskimi operacijami in uporabniku ni treba spreminjati nobenih parametrov v vhodih. Privzete nastavitve delujejo v redu. Edinstvena značilnost tega sistema trgovanja je uporaba čakajočih nalogov s časom poteka. Kot mrežni sistem martingale robot ne uporablja nobenih tehničnih kazalcev za generiranje signalov nakupa in prodaje. Trgovanje je matematično motivirano.

Kdor ima omejene izkušnje z uporabo sistemov za avtomatizirano trgovanje, lahko tega robota takoj aktivira na predstavitvenem računu. Ne glede na to, ali je trgovalni račun odprt pri štirimestnem ali petmestnem posredniku, bo strokovni svetovalec deloval brez težav. Na dokaj kratkem teku preizkuševalca strategij je robotu uspelo priti do brezhibnosti. Stopnja zmage je ugodna (več kot 50 odstotkov), črpanje pa nizko (manj kot dva odstotka). Test je potekal pet mesecev, vendar samo za en simbol. Med testiranjem je robot sklenil skupno 489 poslov, kar je blizu 100 poslov na mesec. Trgovinska statistika izgleda dobro, vendar robot ni bil donosen in ni jasno, zakaj se rezultat izkaže tako. Uporabnik bo morda našel odgovor, ko bo opravil svojo preiskavo.


FREE Grid Template EA

Download the FREE Grid Template Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Grid Template Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Strokovni svetovalec za mrežne predloge za MT4 ne čaka, da se oblikuje nova sveča, da začne ukrepati. Deluje s kljukico in opravi samo en pregled pred odprtjem poslov. Robot samo preveri, ali je na odjemalskem terminalu omogočeno samodejno trgovanje. V tem primeru bo čakajoča naročila takoj postavila na grafikon.

Kot je prikazano na zgornji sliki, bo robot takoj po postavitvi strokovnega svetovalca na kateri koli simbol na aktivni simbol postavil pet čakajočih in pet prodajnih naročil, natančneje ustavljenih naročil. Prvi par ukazov stop stop in buy stop je postavljen 15 pipov nad in pod tržno ceno. Naslednja čakajoča naročila so postavljena 10 pipov od prejšnjega. Ta vrsta vstopa v trgovanje omogoča trgu, da pride na vnaprej določene ravni, preden naročila postanejo trgovanja v živo. Ko se trg odloči, da se bo pomaknil v eno smer, bo to ugodno za to vrsto naročil.

Vsak posel bo imel velikost lota 0,01, razen če uporabnik prilagodi to vrednost v vnosih. Poleg tega lahko uporabnik določi razdaljo med trgovinskimi nalogi in razdaljo med tržno ceno in prvim parom naročil. To je priporočljivo, če je uporabnik opravil nekaj začetnih preizkusov, bodisi ročno bodisi v testerju, da bi razumel, katere vrednosti so primerne za katere pare.

Skupaj s čakajočimi nalogi za trgovanje so nalogi za stop loss in prevzem dobička za vsako trgovanje. Privzeti stop loss je 30 pipov, privzeti dobiček pa 20 pipov. To razmerje med stop in izgubo dobička daje prednost tveganju kot nagradi. Če slučajno trgovanje postane poraženec, trgovec izgubi več, kot če bi se trgovina sicer izkazala za zmagovalko. Prilagoditev razmerja med tveganjem in nagrado v korist nagrade lahko privede do povsem drugačnega rezultata, zato lahko uporabnik razmisli o tej poti.Grid Template Expert Advisor For MT4 - merila izstopa


Strokovni svetovalec za mrežne predloge za MT4 ne upravlja aktivno naročil, ko so dana na trenutni simbol. Omogoča trgu, da pride do čakajočih naročil, da jih pretvori v tržne posle. Nato se bo trg odločil, ali bo tržni red zmagal ali izgubil. To se zgodi, ko se cena dotakne bodisi omejitve stop-stop ali cilja prevzemanja dobička.

Edini čas, ko posreduje strokovni svetovalec, je, če je bilo čakajoče naročilo dano za nekaj časa, vendar ni postalo trgovanje v živo. Če je čakajoče naročilo že več kot štiri ure v trgovini (privzeto), robot naročilo prekliče. Če je bilo hkrati oddanih več čakajočih naročil, bodo hkrati preklicana.Grid Template Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Strokovni svetovalec za mrežne predloge za MT4 je primeren za trgovanje z močno trendnimi trgi in v času novic z velikim vplivom. To je zato, ker se stop nalogi odprejo in zaprejo z dobičkom, ko se trg močno premika v eno smer. Če se trg giblje, bo sprožil posle in se nato izgubil v nasprotni smeri.

Glede na to mora uporabnik opraviti iskanje, da ugotovi, kateri trgi se večinoma gibljejo. V zadnjem spominu so trgi, ki se močno krepijo, NZDUSD, USDCAD, EURAUD in EURNZD, če omenimo le nekatere. Tudi na drugih trgih se v preteklosti kažejo močna enosmerna gibanja cen, ki so jih verjetno sprožili močni temeljni vplivi. Med njimi so EURUSD, GBPUSD in glavni jenski pari. Eden od načinov, kako ugotoviti, ali trg kaže trendno vedenje, je ogled dnevnih in tedenskih grafikonov. Če se za referenco uporabljajo višji časovni okviri, kot so dnevni in tedenski grafikoni, mora trgovec povečati velikost mreže, hkrati pa ohraniti minimalno velikost lota za vsako trgovanje.

Enostavnost je sicer dobra stvar na drugih področjih dela, vendar to morda ne bo veljalo za trgovanje z avtomatiziranimi trgovinskimi sistemi. V nasprotnem primeru se slabim igralcem ne bi bilo treba znojiti, preden ne bi razbili kode trgovinskega sistema. Če se to zgodi, bi bil trgovec, ki uporablja tak sistem, v slabšem položaju. Zato je treba strokovnega svetovalca s svojim zelo poenostavljenim pristopom do trgovanja izboljšati.

Eden od načinov za izboljšanje tega sistema trgovanja je, da skrijete ravni omrežja, tako da na začetku ne oddajate naslednjih ukazov za zaustavitev. Robota lahko nastavite tako, da dodaja eno trgovanje naenkrat, če se je cena premaknila za določeno razdaljo od prejšnje trgovine. Poleg tega lahko namesto da bi uporabili enako vrzel med posli, raven mreže lahko spreminjate za posamezne posle z uporabo korakov. Če to ni dovolj, lahko razvijalec programa ali urednik razmisli o dodajanju poslov ob odprtju nove sveče. Na ta način razdalja med posli zagotovo ni enaka.

Druga pot za raziskovanje je uporaba prilagoditve stop-stop, namesto da bi uporabili fiksno ceno stop-loss. Čeprav ta strategija ogroža celoten trgovalni račun, omogoča robotu, da ustvari ponavljajoče se majhne dobičke, ki se sčasoma seštevajo. Da bi zmanjšali tveganje za račun, lahko ustavimo lastniški kapital, da sprožimo zaprtje vseh odprtih poslov, ko je dosežen določen odstotek črpanja računa. To so vse možne poti, ki jih lahko uporabi vsak, ki ima programski jezik.

Zdi se, da je ta strokovni svetovalec namenjen navodilom za razvoj sistema trgovanja, ki uporablja koncept omrežja. Da bi bil donosen robot, je treba v kodo vgraditi še nekatere druge funkcije. Kot smo že omenili, je prilagoditev zaustavitve izgub, odpiranje trgovine z novo svečo in spreminjanje ravni omrežja nekaj smernic, po katerih lahko gre trgovec ali kodirnik. Ko je strokovni svetovalec programsko izboljšan, šele nato lahko resno opravimo nadaljnje preizkušanje v preizkuševalniku strategij ali predstavitvenem trgovanju. Testiranje za nazaj z optimizacijo je naporen, a koristen postopek, ki bi ga lahko razmislili, da bi povečali potencial tega sistema trgovanja.


 

FREE Grid Template EA

Download the FREE Grid Template Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.