LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - merila izstopa
  4. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

LevelUprofit Expert Advisor For MT4 je preprost avtomatiziran sistem trgovanja za platformo MT4. Za določitev smeri trenda in časa vstopa v trgovino uporablja en tehnični kazalnik. Ta kazalnik je drseče povprečje, ki je splošno znano kot kazalnik gibanja ali trenda. Namen tega sistema trgovanja je izkoristiti tržne trende, ki se v povprečju zgodijo v 25 odstotkih časa.

Ker drseče povprečje med različnimi tržnimi razmerami ni učinkovito orodje, lahko robot v teh pogojih odpove. Zato uporabniku svetujemo, da pri uporabi sistema trgovanja upošteva prevladujoče tržne razmere. Najbolje je, da tega robota uporabite v trgovalnih instrumentih, ki se nagibajo k trendom več, kot jih dosegajo, da bi ga že od samega začetka postavili za uspeh. Nekateri trgi, ki v zadnjem času kažejo močne tendence, so NZDUSD, USDCAD in EURAUD, če omenimo le nekatere. Hiter izlet na dnevne in tedenske lestvice lahko uporabniku pomaga pri iskanju drugih trendnih trgov.

Kratka preizkusna vožnja pokaže nepričakovane rezultate tega preprostega strokovnega svetovalca. Medtem ko je med preizkusno vožnjo potrebna le ena vrsta trgovanja, je robot dosegel odlične rezultate glede dobička, medtem ko je opravil le nekaj števila poslov. Faktor dobička in pričakovani izplačilo sta precej dobra, stopnja dobitka pa več kot 60 odstotkov. Edina slabost je največji odvzem, ki znaša do 40 odstotkov. Zaradi kratkega trajanja tega testiranja rezultat ne more govoriti o donosnosti sistema trgovanja. Možno je, da so bile razmere na trgu med testiranjem ugodne za robota, zato je prinesel tako odlične rezultate. Vsi, ki jih zanima uporaba tega strokovnega svetovalca pri trgovanju, bi morali opraviti več preizkusov v različnih instrumentih trgovanja in časovnih okvirih. To je edini način, da se prepričate, da ta sistem trgovanja deluje, kadar se uporablja v resničnem trgovanju.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Strokovni svetovalec LevelUprofit za MT4 izvede le minimalne preglede, ko prvič pade na grafikon. Ne izvaja zapletenih matematičnih izračunov, da bi dobil vrednosti, ki jih je treba uporabiti pri ustvarjanju trgovanja ali prikazati na grafikonu za uporabnikov pregled. Kot tak se lahko izvaja tudi v počasnih računalnikih, ne da bi to vplivalo na zmogljivost.

Robot deluje na vsako kljukico, vendar išče vstop v trgovino šele, ko se oblikuje nova sveča. Če za trenutni simbol obstajajo naročila na odprtem trgu, se robot utiša in počaka na novo svečo, preden opravi nov krog raziskovanja trgovine. Če pa na aktivnem grafikonu ni odprte trgovine, robot poišče tehnični indikator za trgovalni signal in smer.

Kot smo že omenili, strokovni svetovalec uporablja en tehnični kazalnik za prepoznavanje tržne nagnjenosti. Spodaj je razloženo, kako se drseče povprečje uporablja v sistemu trgovanja:


  • Drseče povprečje (obdobje 9 in 41, način enostaven) - Kot je navedeno v kodi, se za določanje trenda uporabljata dve drseči povprečji. Če je hitro drseče povprečje nad počasnim povprečjem, je trend navzgor. Če je 9-mesečni SMA pod 41-mesečnim SMA, trend upada. Vrednosti, ki se uporabljajo za primerjavo dveh drsečih povprečij, so za trenutno svečo v trenutnem časovnem okviru.


Ko je smer trgovine definirana in na trenutnem simbolu ni odprte trgovine, robot izvede trgovanje. Naenkrat se sklene samo ena trgovina. Ta posel ima velikost 1,0, kar je za vsako vrsto trgovalnega računa precej veliko. Robot tej količini trgovine dodeli trgovino, ko pošlje zahtevo za trgovanje trgovskemu strežniku. Uporabnik ne more spremeniti velikosti serije, s katero razpolaga, saj ni na voljo kot spremenljivka v vhodih za prilagoditev.

Poleg tega ima vsaka trgovina stop-loss in dobiček. Stop izguba in dobiček sta postavljena na razdalji 150 pipov od trenutne tržne cene. Če je trgovanje nakup, je stop izguba 150 pipov pod ceno povpraševanja, dobiček prevzema pa 150 pipov nad ceno povpraševanja v času izvedbe posla. Po drugi strani pa je stopnja izgube, če gre za prodajo, 150 pipov nad ceno ponudbe, dobiček prevzema pa 150 pipov pod ceno ponudbe v času sklepanja posla.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - merila izstopa


Strokovni svetovalec LevelUprofit za MT4 ima pasiven pristop pri upravljanju trgovine. Trgu omogoča, da sproži posnetke brez kakršnega koli posredovanja. Če se cena dotakne stop izgube, se posel zaključi z izgubo, če cena doseže cilj prevzemanja dobička, se posel zaključi z dobičkom. V nasprotju z večino drugih strokovnih svetovalcev ta robot pri upravljanju odprtih poslov ne uporablja funkcij preloma in končnega zaustavljanja. Te funkcije uporabniku preprosto niso na voljo za vklop in izklop po želji.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Strokovni svetovalec LevelUprofit za MT4 v času testiranja daje pozitiven rezultat, ki je presenetljivo odličen. V tej kratki preizkusni vožnji je robotu v zelo kratkem času in z le nekaj številom opravljenih poslov uspelo ustvariti precejšen dobiček. Čeprav se ta zmogljivost v resnici dobro sliši, poglobljena analiza trgovinskih rezultatov v preizkuševalcu strategij kaže, da rezultat testiranja sploh ni zanesljiv.

Med testiranjem je robot sklepal samo nakupe. Nikoli ni bila sklenjena nobena prodaja. Vendar v kodi ni tako programirano. Robot bi moral sprejeti nakup ali prodajo, odvisno od signala, ki ga daje interakcija dveh drsečih povprečij. Če natančneje pogledamo, se za iskanje trenda ne uporablja eno drseče povprečje. To je 41-obdobno drseče povprečje. Spremenljivka, ki vsebuje informacije o 41 SMA, je prazna, ker je simbol, vstavljen v funkcijo iMA, napačen. Zaradi ene same programske napake je robot odpovedal, čeprav se uporabniku ne zdi preveč očiten. Popraviti ga je treba, da bo robot lahko sklepal tudi prodajne posle, kot jih je predvidel ustvarjalec.

Zdi se, da je program star in zastarel. V kodi je funkcija, ki ni namenjena, vendar vseeno ostane. Uporabljeni splošni pristop kodiranja ni učinkovit. Programer je v kodo vdelal velikost lota, znesek izgub in stopnjo dobička, kar uporabniku onemogoča, da te vrednosti prilagodi poljubno. Ta metoda kodiranja preprečuje uporabniku, da bi opravil učinkovito preskušanje v predstavitvenem ali povratnem testiranju. Eno močno orožje, ki ga uporabljajo tudi razvijalci in trgovci pri testiranju robotov, je optimizacija v preizkuševalniku strategij. Tu ga sploh ni mogoče uporabiti, saj v vhodih ni spremenljivk, ki bi jih lahko popravili.

Pred testiranjem je treba najprej pregledati programsko kodo, da uporabnik ne izgublja časa in računalniških virov. Ko je to storjeno, se mora uporabnik lotiti dolgoročnega testiranja, po možnosti z optimizacijo, da bi pripravil sklope možnosti, ki prinašajo največ dobička. Te nastavitve bodo nato v preizkuševalcu strategij uporabljene brez optimizacije za potrditev dobljenih rezultatov. Ko je testiranje uspelo ponoviti rezultat pri optimizaciji, se lahko začne demo trgovanje. Glede na finančno stanje trgovca ali vlagatelja lahko razmisli o odprtju majhnega trgovalnega računa z resničnim denarjem, da bo robot videl v akciji na tržnih podatkih v živo.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.