Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4

Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4
 2. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
 3. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - merila za izhod
 4. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Strokovni svetovalec za ročno trgovanje z lahkimi pripomočki za MetaTrader4 je preprosto, a zelo uporabno orodje za ročno trgovanje. S poskusi in napakami na demo računu lahko uporabnik zlahka ugotovi, kako uporabljati orodje pri trgovanju. Kot orodje za ročno trgovanje program ne deluje v preizkuševalcu strategij. Ne bo odprl nobenih poslov, ne glede na to, kako močno se uporabnik trudi. To je preprosto zato, ker je zasnovan tako, da ga trgovci uporabljajo za diskrecijsko trgovanje.

Čeprav ne gre za avtomatiziran sistem trgovanja, je program kljub temu strokovni svetovalec. Nobena druga vrsta programa MQL4 ne more zasesti svojega mesta. Tehnični indikator ne more izvajati poslov na trgovalnem računu, medtem ko se skript zažene le enkrat in se zloži po opravljenih operacijah, kot je odpiranje ali zapiranje poslov. Strokovni svetovalec pa ostaja na lestvici in ga je mogoče uporabiti za trgovanje kadar koli želi uporabnik.


FREE Manual Trading Lightweight Utility EA

Download the FREE Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Ko se na grafikonu prvič spusti strokovnjak za ročno trgovanje z lahkimi pripomočki, se uporabniku prikaže majhno okno s parametri trgovanja, ki jih lahko poljubno spremenite. Če uporabnik v vhodih ne spremeni ničesar, bo robot uporabil začetne nastavitve. Pomen vsakega parametra je opisan spodaj:


 • LotSize = 1 - Privzeta velikost lota je 1,0, kar je previsoko za katero koli vrsto trgovalnega računa. Uporabniku svetujemo, naj to vrednost prilagodi, da zmanjša tveganje za vsako trgovanje.

 • LotControl = false - uporabnik lahko ta parameter preklopi na true ali false. V nasprotnem primeru so gumbi za izbiro velikosti sklopa skriti v vmesniku. Ko je res, se prikažejo gumbi velikosti lota za nakup in prodajo, tako da lahko uporabnik velikost lota prilagodi neposredno na armaturni plošči.

 • TakeProfitPoints = 400 - Vsaka trgovina, ne glede na vrsto (tj. Tržno, zaustavitveno ali omejeno naročilo), bo imela cilj prevzemanja dobička 400 točk ali 40 pipov. Dobiček iz dobička je nastavljen, ko je trgovska zahteva poslana na trgovski strežnik.

 • StopLossPoints = 200 - Vsaka trgovina, ne glede na vrsto, bo imela cilj dobička 200 točk ali 20 pipov. Stop-izguba se vzpostavi, ko je poslana zahteva za trgovanje.

 • LimitOrderPoints = 50 - Ko trgovec uporablja omejeno naročilo za trgovanje, bo naročilo oddano na 50 točk ali 5 pipov od trenutne tržne cene. Za omejitev nakupa je naročilo oddano 5 pipov pod ceno povpraševanja. Za prodajno mejo je naročilo oddano 5 pipov nad ponudbeno ceno.

 • StopOrderPoints = 50 - Ko trgovec raje uporablja stop-ukaze pri vstopu v posle, bo ukaz za zaustavitev oddan na razdalji 50 točk ali 5 pipov od tržne cene. Za nakup stop je naročilo oddano 5 pipov nad ceno povpraševanja. Za prodajno zaustavitev je naročilo oddano 5 pipov pod ponudbeno ceno.

 • magicNumber = 0 - Ta številka je glavni identifikator poslov, ki jih opravi strokovni svetovalec. Če se uporabi privzeta vrednost nič, naročila, ki jih izvrši robot, ne bodo imela čarobnih številk, podobnih ročno odprtim poslom. Uporabnik lahko kot čarobno število uporabi pozitivno ali negativno število.


Strokovni svetovalec prikaže kul in uporabniku prijazen vmesnik na glavnem grafikonu aktivnega simbola. Uporabnik se mora zavedati, da program lahko trguje samo s trenutnim simbolom. Na skrajnem levem delu vmesnika je gumb (enega za nakup in enega za prodajo), ki ga lahko uporabnik preklopi na E, L ali S. Te črke pomenijo tri vrste naročil (E za tržno izvedbo, L za omejeno naročilo in S za ukaz za zaustavitev).

Na desni strani gumba za vrsto naročila je cena (ena za nakup in ena za prodajo), ki prikazuje tržno ceno, ki jo bo program izvedel glede na izbrano vrsto naročila. Če uporabnik izbere E (za tržno izvedbo), je prikazana cena povprašana cena za nakup in ponudbena cena za prodajo. Če uporabnik izbere L (za omejeno naročilo), je prikazana cena 5 pipov pod ponudbeno ceno za naročilo za nakup in 5 pipov nad ceno za naročilo za prodajo. Če uporabnik nastavi S (za stop naročilo), je prikazana cena 5 pipov nad ceno naročila za nakup in 5 pipov pod ceno ponudbe za naročilo prodaje.

Ko pritisnete gumba L ali S, lahko uporabnik prilagodi omejitev in ustavi cene naročil neposredno na armaturni plošči. S klikom na gumb plus se stopnje in omeji naročila povečajo za en pip, klik na gumb minus pa zmanjša in zaustavi naročila za en pip. Cene za tržna naročila ni mogoče prilagoditi. Če želite uporabiti velikost lota, ki ni privzeta vrednost 1,0, mora uporabnik pritisniti L na tipkovnici računalnika. Če izvedete to dejanje, se bodo na armaturni plošči pojavili gumbi za prilagoditev velikosti partije. Če želite prilagoditi velikost lota, lahko uporabnik vnese neposredno v polje Lots (hitrejša možnost) ali klikne gumb plus ali minus (počasnejša možnost).

Ko je vse nastavljeno, to je, da je pripomoček priložen želenemu simbolu, je izbrana pravilna vrsta naročila in velikost lota prilagojena na želeno vrednost, je uporabnik pripravljen klikniti gumb Prodaja ali Nakup za pošiljanje zahteva za trgovanje s strežnikom. Običajno se zahteva za trgovanje odobri zelo hitro in trgovina se izvede skoraj takoj, pod pogojem, da v katerem koli trenutku procesa ni prišlo do napake.Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - merila za izhod


Strokovni svetovalec za ročno trgovanje z lahkimi pripomočki deluje samo kot orodje za vstop v trgovino. Ker vmesnik ne vsebuje gumba za zapiranje poslov, mora trgovec, ko je trgovanje sklenjeno, trgovati ročno, ali pa trgovec lahko dovoli, da trgovanje doseže bodisi stop izgubo bodisi dobiček.Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Strokovni svetovalec za ročno trgovanje z lahkimi pripomočki je preprosto, a zanimivo orodje za trgovanje. Vmesnik izgleda dobro in je z malo prakse enostavno razumljiv. Poleg tega armaturna plošča ne zavzame toliko prostora na glavnem grafikonu. Še ena odlična lastnost je, da lahko armaturno ploščo prosto premikate kamor koli na grafikonu, kar preprečuje možnost pokrivanja ravni naročila ali cenovne akcije. Na splošno je program koristen dodatek trgovčevemu orodju.

Vendar občasno program ob poskusu vstopa v trgovanje vrne napako. To se zgodi, ko se na primer prilagodi magično število. Trgovinske napake se pojavljajo tudi v drugih situacijah. Za odpravo teh napak bo morda treba pregledati kodo, saj je program v bistvu zasnovan kot pripomoček za vnos trgovine. Napake bodo v prvi vrsti premagale namen ustvarjanja orodja.

Druga stvar, ki jo je treba izboljšati, je privzeta velikost lota, kar je morda preveč za trgovalni račun z omejenim kapitalom. Izvajanje poslov s takim obsegom trgovanja bi lahko trgovalni račun postavilo v veliko nevarnost. To ne bi predstavljalo težav, če uporabnik že pozna vmesnik, toda za nove uporabnike, ki slabo poznajo uporabo platforme MT4, bo morda težko prilagoditi velikost lota.


 

FREE Manual Trading Lightweight Utility EA

Download the FREE Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.