Martingale Smart Expert Advisor For MT4

Martingale Smart Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Martingale Smart Expert Advisor For MT4
  2. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - merila za izhod
  4. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Martingale Smart Expert Advisor For MT4 je martingale algoritemski sistem trgovanja za platformo MT4. V nasprotju z drugimi vrstami martingalskih sistemov ta strokovni svetovalec sprejema izgubljene posle in poskuša povrniti izgubljeni znesek in pridobiti nekaj dobička z podvojitvijo obsega trgovine pri naslednjem trgovanju.

Ta sistem trgovanja deluje na obeh novih trgovalnih računih, katerih menjalni tečaji so izraženi v petih številkah za dolarske pare in treh števkah za pare jenov in starejših računih, katerih cenovne ponudbe so podane v štirih številih za dolarske pare in dvomestnih parih jenov. Uporabniki lahko robota uporabijo v katerem koli deviznem paru in v katerem koli časovnem okviru.

Vsak, ki želi poskusiti tega robota, ga mora najprej uporabiti na predstavitvenem računu, šele potem, ko robot pokaže pozitivne rezultate v demo trgovanju, pa ga je treba uporabiti pri trgovanju v živo. Kratek preizkus v preizkuševalcu strategij je povzročil izgubo, vendar ne more govoriti o učinkovitosti sistema trgovanja. Mogoče bi se zgodilo po naključju. Za pridobitev zaupanja v ta sistem trgovanja mora uporabnik opraviti lastno testiranje, po možnosti dlje časa.


FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Martingale Smart Expert Advisor za MT4 išče vstop v trgovino enkrat na vsaki novi sveči. Pri pošiljanju trgovinskih zahtev na trgovski strežnik ne uporablja čakajočih naročil. Če obstaja trgovinska priložnost, robot takoj izvrši tržno naročilo. Vsaka trgovina ima stop-loss in dobiček. Privzeta stop izguba in dobiček sta pet pipov. Vendar med izvajanjem trgovine robot upošteva trenutno širjenje.

Ko robot trgovskemu strežniku pošlje naročilo, doda namaz ceni zaustavitve in izgubo odšteje od cene dobička. Rezultat je izkrivljeno razmerje med tveganjem in nagrado, ki je za trgovca neugodno. Če se zgodi, da je trgovanje poraženec, trgovec izgubi več, kot če bi posel drugače zmagal. Trgovec bi lahko razmislil o prilagoditvi vrednosti stop loss in take profit, da bi tehtnico prevrnil v korist nagrade.

Strokovni svetovalec bi opravil po en posel naenkrat, vsak posel pa bo sprva velikosti 0,01. Če trgovanje doseže dobiček, bo naslednja trgovina uporabila enako velikost lota (0,01). Če namesto tega trgovanje doseže mejo stop-stop, bo naslednja trgovina velikost 0,01 višja od prejšnje trgovine. Če bi na primer dva zaporedna posla povzročila izgubo, bi imel tretji posel velikost 0,03. Povečanje velikosti lota začne veljati ne glede na vrsto naročila prejšnjega posla. Če je bila prejšnja trgovina nakup in je izgubila, bi imela naslednja trgovina 0,02, ne glede na to, ali gre za nakup ali prodajo.

Trgovinski sistem preučuje tehnične kazalnike za usmeritev, na kateri strani trga se trguje, in navodila, če je taka priložnost na voljo ob odprtju nove sveče. Tehnični kazalniki, njihove nastavitve in način uporabe so pojasnjeni spodaj:


  • Drseča povprečja (1. in 50. obdobje, preprost način, zapiranje cene) - Preprosta drseča povprečja se uporabijo za trenutni časovni okvir trenutne sveče. Signal za nakup je podan, če gre 1 SMA pod 50 SMA, in signal za prodajo, če je 1 SMA nad 50 SMA. Signal se lahko zdi obrnjen, vendar je način, kako se drseča povprečja uporabljajo v programu na podlagi kode.

  • Ovojnice (obdobje 13, preprost način, premik 10, zapiranje cene, odstopanje 0,2) - Indikator ovojnic se uporablja na trenutnem časovnem okviru za trenutno svečo. Če je povpraševalna cena nad spodnjo ovojnico, se poda bikovski signal. Če je povpraševalna cena pod zgornjo ovojnico, je prikazan medvedji signal. Tovrstno ustvarjanje signala kaže, da se indikator uporablja kot indikator podpore in upora, pri čemer se pričakuje, da se bo cena po zadetku črte obrnila.


Zgornji tehnični kazalniki se hkrati ne uporabljajo za medsebojno potrditev signala. Vsak kazalnik se uporablja glede na rezultat prejšnje menjave, zmago ali izgubo. Če je bila prejšnja trgovina donosna, bo strokovni svetovalec s pomočjo drsečih povprečij določil smer naslednje trgovine. Če je bila prejšnja menjava izguba, se bo robot skliceval na indikator ovojnic za signal glede na pristranskost trgovine za naslednjo trgovino.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - merila za izhod


Martingale pametni strokovnjak za MT4 v večini primerov trgu omogoči, da odloči o izidu posla. To je zato, ker vsaka trgovina prihaja z zaustavitvenimi ukazi za stop izgube in prevzem dobička. Medtem ko so funkcije ločljivosti in zaustavitve zaustavitve na voljo kot možnosti za zapiranje trgovanj v živo, se zdi, da se te funkcije običajno ne uporabljajo ali ne sprožijo. To je posledica neposredne oddaljenosti stop-loss in take profit naročil od tržne cene. Trgovanja večinoma zapirajo stop-izgube ali dobiček prevzema dobička, pri čemer ni prišlo do prilagoditve stop-loss, kot je opaženo v preizkuševalniku strategij.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Martingale Smart Expert Advisor za MT4 se zdi dovršen sistem algoritmičnega trgovanja, ko pogledate kodo. Vendar ta navidezna prefinjenost v tem primeru ne pomeni donosnosti. Nekaj krogov testiranja je razkrilo razočaranje.

Testiranje s privzetimi nastavitvami je pokazalo krivuljo lastniškega kapitala, ki se je od začetka do konca spuščala navzdol. Verjetno je bil za to slabo uspešnost kriv širjenje. Ko pa je bil uporabljen trenutni namaz, je bil rezultat enak. Trgovski račun je po petih mesecih testiranja izgubil 19 odstotkov, največji odvzem pa 19 odstotkov.

Vendar stopnja zmag sploh ni bila slaba. Devetinštirideset odstotkov od 5.153 sklenjenih poslov je bilo zmagovalcev. Zdi se, da je ta robot lačen poslov, saj v povprečju opravi 1.000 poslov na mesec za testiranje na 15-minutnem grafikonu.

Opravljen je bil še en krog testiranja, da bi se morda izničil prejšnji rezultat. Privzeto razmerje med tveganjem in nagrado morda deluje v nasprotju s sistemom trgovanja na začetku, zato je bilo prilagojeno v naslednjem testiranju. Stop-izguba je bila ohranjena pri 5 pipih (plus razmik), vendar je bil dobiček iz dobička povečan na dvakratni razmik. Presenetljivo je, da rezultat ni bil enak, ampak dejansko slabši. Račun je izgubil več denarja kot prej (24 odstotkov).

Eden od dejavnikov, ki bi lahko prispeval k tej slabi uspešnosti, je način uporabe tehničnih kazalcev za dajanje signalov za usmeritev trgovine. Zdi se, da so podani signali protislovni. Na primer, signal za nakup je podan, ko bi moral biti signal za prodajo, in obratno. Zato lahko kdorkoli s programskim znanjem, ki želi izboljšati delovanje tega robota, razmisli o urejanju kode. Če se signali obrnejo, lahko robot pokaže povsem drugačen rezultat.

Ker je krivulja lastniškega kapitala med testiranjem nenehno upadala, kaže, da sistem trgovanja še ni primeren za kakršno koli trgovanje, tudi za demo trgovanje. Robota je treba programsko izboljševati, dokler ne pokaže obetavnega rezultata, ki ga je vredno preizkusiti v preizkuševalcu strategij in kasneje na predstavitvenem računu. Šele potem, ko bo robot po zadostnem času prinesel pozitiven rezultat v demo trgovanju, mora trgovec razmisliti, da bi dal denar na linijo za trgovanje s tem robotom.


 

FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.