MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
 3. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - merila izstopa
 4. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Strokovni svetovalec MultiTrader za platformo MetaTrader4 je večnamenski pripomoček za trgovanje. Uporabniku na armaturni plošči ponuja veliko informacij, s katerimi lahko uporabnik trguje. Poleg tega program ponuja opozorila, s katerimi uporabnika v različnih simbolih obvesti o razpoložljivi priložnosti za trgovanje. Medtem lahko uporabnik posreduje posredovane informacije ali opozorila za sklepanje poslov ali pa lahko uporabi lastno analizo in nato orodje uporabi za izvajanje poslov. Ker nadzorna plošča zajema osem glavnih valut na deviznem trgu (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD in USD), uporabniku ni treba odpreti drugega okna grafikona za trgovanje s katero koli od 28 glavnih pari.

Ker je strokovni svetovalec orodje za ročno trgovanje, ga pri testiranju za nazaj ni mogoče uporabiti. Tudi če uporabnik poskuša zagnati robota v preizkuševalniku strategij, se s trenutnim simbolom ne izvede nobena menjava. Robot sicer ne opravlja poslov sam, vendar kljub temu upravičeno spada v kategorijo strokovnih svetovalcev. Indikator lahko izvede številne izračune za prikaz informacij na armaturni plošči, vendar ne more izvajati poslov na odjemalskem terminalu. Po drugi strani pa se skript zažene le enkrat in nato po izvedbi predvidenih funkcij izgine. Edini način, da preizkusite učinkovitost tega strokovnega svetovalca, je, da ga uporabite pri demo trgovanju. Uporabnik lahko poskusi opraviti posle, ki jih predlagajo opozorila, in se sam prepriča, ali so signali zanesljivi.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


MultiTrader Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Strokovni svetovalec MultiTrader za MT4 uporabniku prikaže veliko informacij. Najprej prikazuje osem glavnih valut na vrhu armaturne plošče, z merilnikom valut in vrednostjo, ki ustreza moči valute. Višja kot je vrednost merilnika valut, močnejša je valuta. Na levi strani je 28 glavnih parov, razporejenih po abecedi. Poleg valutnih parov sta trenutna smer in oddaljenost cene od cene konca prejšnje sveče. To upodabljajo zelena, rdeča in srebrna barva. Če je barva rdeča, se cena znižuje. Če je barva zelena, se cena dviguje. Če je barva srebrna, se cena sploh ne premika od prejšnje cene zapiranja.

Uporabnik lahko za vsak simbol vidi tudi dnevni razpon glede na točke, ceno povpraševanja in ceno ponudbe ter razmik v realnem času. Na dnu armaturne plošče lahko uporabnik vidi, koliko poslov je skupno odprtih, koliko nakupov in koliko prodaj. Prodajni posli so označeni z rdečo, nakupni posli pa v modri barvi. Če je s katerim koli simbolom odprta trgovina, so na voljo še štirje podatki: velikost lota, pridobljene ali izgubljene točke, znesek, pridobljen ali izgubljen v dolarjih, in odstotek stanja na računu, pridobljenega ali izgubljenega pri odprti trgovini. Na dnu vmesnika so tudi podatki o skupni velikosti lotov vseh odprtih poslov, izvedenih z orodjem, skupnih izgubljenih ali pridobljenih točkah, skupnem izgubljenem ali pridobljenem znesku in skupnem odstotku črpanja ali dobička.

Tu je nekaj najpomembnejših parametrov, ki jih lahko uporabnik prilagodi v vhodih:


 • SelectedMode = COMPACT - Privzeta možnost prikaza je Compact, vendar lahko uporabnik izbere še dve možnosti: full in mini. Celoten zaslon zavzame največ prostora in je primeren za uporabo, če ima uporabnik velik zaslon, medtem ko mini zaslon prikazuje najmanjši zaslon. Kompaktni zaslon je vmes. Kljub temu vse vrste zaslona zagotavljajo enako količino informacij.

 • CalcPeriod = DNEVNO - Uporabnik lahko za ta parameter izbere dnevne, tedenske in mesečne vrednosti. Izbrano obdobje je osnova za podatke, ki se predložijo vsakemu simbolu, in informacije, prikazane v opozorilih.

 • OneClickTrading = true - ko je to res, lahko uporabnik sklepa posle s klikom na gumb na armaturni plošči. Če je vrednost false, s klikom na gumb ne bi prišlo do odpiranja poslov.

 • MagicNumber = 0 - To je identifikator poslov, ki jih opravi robot. Če je vrednost nič, trgovanja ne bodo imela čarobnih števil. Uporabnik lahko tukaj uporabi tako pozitivne kot negativne številke. Če sklepate posle, bo na nadzorni plošči prikazana samo informacija o trgovanju, značilna za čarobno številko, izbrano v vnosih.

 • BuyKey = "B" - Uporabnik lahko poleg pritiska gumba za nakup na armaturni plošči pritisne tudi tipko B na tipkovnici za izvedbo nakupa. Uporabnik lahko nastavi drugo črko ali znak.

 • CloseKey = "C" - Uporabnik lahko poleg tega, da v vmesniku klikne gumb za zapiranje, pritisne tudi tipko C na tipkovnici, da zapre določeno trgovino.

 • SellKey = "S" - Uporabnik lahko poleg tega, da na nadzorni plošči klikne gumb za prodajo, pritisne tudi tipko S na tipkovnici, da izvede prodajni posel.


Ko trgovec opravi analizo in je pripravljen na trgovanje, lahko takoj izvede posel s klikom na gumb Prodaja ali Nakup, ki ustreza simbolu, ki ga izbere. Tako sklenjen posel bo imel privzeto velikost lota 0,01 in brez stop-loss in take profit. Če je želena druga velikost lota, lahko uporabnik vnese novo vrednost neposredno v polje velikosti lota ali klikne puščico navzgor na desno, da poveča velikost lota za 0,01 na klik, ali puščico dol na levi, da velikost lota zmanjša za 0,01 na klik.

Uporabnik lahko nastavi tudi število točk za prevzem dobička in zaustavitev izgube neposredno na armaturni plošči. Vrednosti morajo biti večje od stopnje zaustavitve plus razmik, da bodo sprejete. V nasprotnem primeru se trgovanje ne izvede in uporabnik lahko na vrhu armaturne plošče vidi »neveljavne postanke«. Z več simboli za nakup in prodajo lahko z enim simbolom vnesete več poslov za nakup in prodajo.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - merila izstopa


Če je uporabnik pripravljen zapreti eno ali več poslov, lahko to stori s klikom na gumb za zapiranje, ki ustreza izbranemu simbolu. Če želi uporabiti bližnjico na tipkovnici za zapiranje poslov (»C«), mora uporabnik najprej izbrati simbol s klikom na njegovo ime v skrajnem levem stolpcu armaturne plošče, nato pa lahko pritisne C. S tem bi zaprli več poslov odprto v aktivnem simbolu v vmesniku.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Strokovni svetovalec MultiTrader za MetaTrader4 je resnično vsestransko orodje za ročno trgovanje. Uporabnik lahko celo opravi svojo analizo s pomočjo podatkov na armaturni plošči ali počaka, da se prikažejo opozorila za trgovanje s predlaganimi simboli v predlagani smeri. Če uporabnik nima veliko časa za spremljanje trgovanja, lahko postavi stop loss in dobiček kar na armaturni plošči in nato odide. To bi bila dobra izbira za tiste, ki imajo dnevno službo.

Medtem ko strokovni svetovalec na armaturni plošči ponuja informacije, na katere se lahko uporabnik sklicuje pri trgovanju, je pomembno, da uporabnik razume, kaj pomenijo te številke. Če pozna programsko opremo MQL4, lahko prebere programsko kodo, da dobi občutek za vse podane informacije. Vendar je koda za navadne programerje zelo zapletena. Sčasoma je mogoče, da lahko nekdo opraska površino in razbije kodo v svojo korist.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.