Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4
  2. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
  3. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - merila izstopa
  4. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - prostori za izboljšave

 

Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 je enostaven za uporabo avtomatiziran sistem trgovanja za platformo MT4. Kot že ime pove, robot preprosto odpre dva čakajoča naročila, enega za nakup in zaustavitev za prodajo, takoj ko je pritrjen na simbol grafikona. Ne čaka, da nastane nova sveča, preden začne ukrepati. Uporabniku sploh ni treba prilagajati nobenih nastavitev na zavihku Vhodi. Privzete nastavitve delujejo v redu. Zato lahko kdorkoli, tudi z omejenimi izkušnjami s trgovanjem, uporabi tega robota kmalu po dokaj hitrem testiranju.


FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Ko pride nov kljuk, strokovnjak za odprta dva naročila v teku za MT4 začne delovati tako, da določi obseg trgovanja in preveri, ali je ta obseg znotraj dovoljenega obsega. Ta obseg je najmanjša in največja količina, ki jo posrednik nastavi za določeno vrsto trgovalnega računa. To preverjanje je potrebno, da se prepreči pogosta napaka pri uporabi robotov, to je neveljaven znesek sklopov. Dinamično določanje velikosti lota je privzeto omogočeno, zato bo robot določil velikost lota za vsako trgovanje, znesek, ki ga je določil uporabnik, pa bo spregledan. Velikost sklopa je enaka odstotku lastniškega kapitala, ki ga izbere uporabnik (privzeto 2%), upoštevaje razdaljo stop-stop in stanje računa.

Po izračunu velikosti lota bo robot takoj poslal dva čakajoča naročila na grafikon. Eno je stop za nakup in drugo za prodajo. Stop za nakup je postavljen 5 pipov nad ceno povpraševanja, stop za prodajo pa 5 pipov pod trenutno ceno ponudbe. Naročila spremljajo posamezne stop-loss in dobički (glej sliko zgoraj). Uporabnik bo morda videl več vrstic na grafikonu, vendar še niso naročila v živo. Stop-izguba za vsako trgovanje je postavljena na razdalji 10 pipov, dobiček prevzema pa na razdalji 30 pipov. Po tem robot preklopi v čakalni način, dokler se cena ne dotakne enega od obeh čakalnih naročil.

Robot ne sprejema signalov nobenih tehničnih kazalnikov in ne uporablja nobene strategije cenovnega delovanja za določanje smeri trgovine in časa vstopa. Dokler trgovalni račun nima odprtega naloga za trenutni simbol, se izvedeta dve čakajoči ukazi hkrati. Sistem nima urnika odpiranja in zapiranja čakajočih nalogov. Naročila, ki čakajo, bodo ostala na grafikonu, če se ne pretvorijo v tržna naročila in ne bodo potekla.Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - merila izstopa


Kot smo že omenili, strokovnjak za odprta dva naročila v teku za MT4 deluje zelo preprosto. Čez nekaj časa se bo eno od dveh čakajočih nalogov izvršilo in postalo tržno naročilo. Ko končate, bo drugo čakajoče naročilo izbrisano s terminala in robot bo začel upravljati trgovanje v živo.

Trgovanje se zaključi, ko cena doseže bodisi stop izgubo bodisi dobiček. Ko cena doseže stop-izgubo odprte trgovine, se bo z izgubo zaprla. Nato se začne še en trgovalni cikel, ko robot odda dva čakajoča naročila. Včasih se trgovanja ne zaključijo po prvotni ceni stop-loss. To se zgodi, če trgovalni sistem uporablja funkcijo končnega zaustavljanja.

Če se zgodi, da je trgovanje v živo, o katerem smo že govorili, dobičkonosno in dobi vsaj 5 pipov, se stop-stop najprej prilagodi na brezhibno ceno ali na odprto ceno. Ko se pridobi več pipov, se zaustavitev še dodatno prilagodi. Robot bo ohranil razdaljo 5 pipov med tržno ceno in ceno stop loss, dokler tržna cena ne bo dosegla bodisi novo prilagojene stop loss ali želenega cilja prevzemanja dobička (privzeto 30 pipov). Ker je cilj prevzemanja dobička postavljen bistveno daleč od vhodne cene v primerjavi s prvotno ceno stop loss, se lahko prilagoditev stop loss izvede večkrat. Če je tržni trend v smeri trgovine razmeroma močan, se namesto nove stop-izgube lahko doseže cilj prevzemanja dobička.Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - prostori za izboljšave


Strokovni svetovalec odprtih dveh naročil za MT4 bi lahko uporabil nadaljnji razvoj, da bi postal donosen. Uporaba trenutnih nastavitev v preizkuševalniku strategij trenutno ne izgleda obetavno. Krivulja lastniškega kapitala se nenehno zmanjšuje proti ničli. To bi lahko presenetilo vsakogar, ki se zaveda, da so čakajoča naročila boljši vstop v trgovino kot tržna naročila. To je zato, ker se trg odloča, v katero smer bo šel. Z ukazom za ustavitev trgovec na trgu ne vsiljuje svoje volje. Trgu dovoli, da strelja in opazuje. Obstajajo lahko tudi drugi dejavniki, ki vplivajo na rezultat testiranja.

Eden od možnih razlogov za slabo trgovalno uspešnost pri testiranju je izbrani simbol. Obdobje, izbrano v času testiranja za izbrani simbol, se lahko giblje. Pomembno je, da je sistem trgovanja vgrajen v sredstvo, ki je v trendu in mu tako daje več možnosti za zmago. Primer takega para je EURCHF. Druga je GBPCAD; slaba stran je ogromen stop. Kljub temu je iskanje trendnega trga lažje reči kot narediti, saj nihče ne more napovedati, kaj bo trg počel naprej.

Drugo področje, ki ga je treba preučiti, je trgovalna seja. Stalno trgovanje morda ne bi bilo dobro za ta sistem. Morda puščanje robota, da teče v določenem času dneva ali trgovalnih sej, lahko zmanjša število izgubljenih poslov ali poveča število zmagovalnih poslov ali celo oboje. Vendar bo ta načrt trajal nekaj časa, saj zahteva urejanje kode.

Končno, tudi s trenutnimi nastavitvami je edini način, da zagotovo veste, ali robot deluje ali ne, testiranje z optimizacijo. Za uresničitev njegovega resničnega potenciala je treba robota nastaviti na njegove optimalne parametre, kar je mogoče določiti le z optimizacijo. Čeprav bo to trajalo nekaj časa, bo čakalna doba lahko bistveno izboljšala delovanje robota, zaradi česar bo to možnost trgovanja in vlagateljev izvedljiva možnost trgovanja.


 

FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.