RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 2. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
 3. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - merila za izhod
 4. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave

 

Strokovni svetovalec RoNz Auto SL TS TP v206 je pameten mehanski sistem trgovanja za trgovalno platformo MetaTrader4. Za vstop v trgovino uporablja preprost pristop, vendar za ustvarjanje dobička uporablja napredne tehnike upravljanja trgovine. Uporabnik lahko ta sistem trgovanja uporabi na trgovalnih računih tako štirimestnih kot petmestnih posrednikov, katerega koli deviznega para in katerega koli časovnega okvira.

Zagon robota pri testiranju za nazaj se je končal z negativnim dobičkom, vendar so meritve trgovanja videti zanimivo. Stopnja zmage je bila visoka (okoli 65 odstotkov), črpanje je bilo nizko (0,75 odstotka), izgubljeni znesek pa minimalen. Poleg tega je robot v povprečju opravil 55 poslov na mesec z uporabo petmesečnih zgodovinskih tržnih podatkov za en simbol v 15-minutnem časovnem okviru. Te meritve kažejo, da čeprav robot trenutno ni donosen, lahko ob ustreznih pogojih postane donosen.


FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - vstopna merila
Strokovni svetovalec RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 opravi minimalne rutinske preglede, preden išče vnose v trgovanje. Preveri trenutni grafikon, da ugotovi, ali ima več kot 100 sveč, ali je dovoljeno avtomatizirano trgovanje v odjemalskem terminalu, če na trenutnem simbolu ni odprte trgovine in ali je nastala nova sveča. Če kateri koli od teh pogojev ne drži, robot ustavi svoje delovanje in znova požene na naslednjo svečo.

V vhodih so pomembni parametri, ki jih mora uporabnik pravilno nastaviti, tako da sistem trgovanja deluje tako, kot uporabnik želi. Ti parametri vključujejo naslednje:


 • TakeProfit = 500 - Ta vrednost je v točkah in ne v pipih. Če trgovina pridobi 500 točk, bo zaprta v dobičku. Uporabnik lahko to vrednost prilagodi, kot se mu zdi primerno.

 • StopLoss = 250 - Ta vrednost je v točkah. Če trgovina izgubi 250 točk, bo zaprta v izgubo.

 • SLnTPMode = odjemalec - uporabnik lahko izbere odjemalca ali strežnik. Privzeta vrednost je odjemalec. Če je to izbrano, stop-loss in take profit ne bodo prikazani na grafikonu, kar pomeni, da ti zaustavitveni ukazi niso postavljeni. Ko je izbran strežnik, ima vsaka trgovina določen stop loss in dobiček.

 • LockProfitEnable = LP_ENABLE - Ta parameter vklopi in izklopi funkcijo končnega zaustavljanja. Privzeto je omogočena. Kot tak se bo stop izguba zmagovalnih poslov gibala za tržno ceno.

 • LockProfitAfter = 100 - Ta vrednost je v točkah. Ta parameter bo začel veljati, če bo LockProfitenable nastavljen na privzeto vrednost.

 • ProfitLock = 60 - Ta vrednost je v točkah. Deluje v tandemu s parametrom LockProfitAfter. Če trgovanje pridobi 100 točk, se z uporabo privzetih nastavitev njegova stop-izguba premakne za 60 točk nad vstopno ceno. Tako trgovina ne more več izgubljati denarja. Namesto tega bo zagotovljenih 60 točk dobička.


Strokovni svetovalec sklene posel na začetku nove sveče. Ko je posel sklenjen, bo imel zaustavitev in dobiček, če bo parameter SLnTPMode nastavljen na Server. V nasprotnem primeru trgovina ne bo imela stop loss in take stop stop ukazov. Vsa trgovanja bodo imela najmanjši obseg trgovanja, kot ga je za trgovalni račun predpisal posrednik, in tega ni mogoče drugače rešiti, saj ni na voljo kot možnost v vnosih.

Trgovinski sistem uporablja samo eno vrsto tehničnih kazalnikov za določitev smeri trgovine in časovno določanje vstopa. Kazalnik, ki se uporablja, njegove nastavitve in ustvarjeni signal so opisani spodaj:


 • Drseča povprečja (obdobje 10, 20 in 100; eksponentni način; zapiranje cene) - drseča povprečja se uporabljajo za trenutni časovni okvir in svečo. Če je 10 EMA pod 20 EMA in 10 EMA nad 100 EMA, se ustvari signal za nakup. Če je 10 EMA nad 20 EMA in 10 EMA pod 100 EMA, je prikazan signal za prodajo. Ta signal je edina osnova za določanje pristranskosti do trgovine in časa vstopa.


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - merila za izhod


Strokovni svetovalec RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 pri upravljanju trgovine uporablja dve metodi, hkrati pa je mogoče uporabiti le eno metodo. Prva metoda vključuje uporabo skritih stop loss in take profit, kar je privzeta strategija. V tem primeru uporabnik (kot tudi posrednik) na grafikonu ne vidi stop stop in izgube dobička, ampak jih robot shrani v spomin. Odprto trgovino bo robot prisilno zaprl, če bo kršena virtualna stop-izguba ali tev-profit.

Če trgovina izgubi 25 pipov, bo robot zaprl trgovino zaradi izgube. Če trgovina prejme 50 pipov, bo za zmago zaprta. Če je trgovina zmagovalna, še preden doseže cilj prevzema dobička, je robot morda že prilagodil stop-stop na razdaljo šestih pipov nad ali pod vstopno ceno. To se zgodi v trenutku, ko trgovina dobi vsaj 10 pipov. Tako se ne more obrniti in izgubi. Stop-izgub se po tem ne prilagaja. Bodisi cena doseže prilagojeno stop izgubo bodisi cilj prevzemanja dobička, in trgovanje se tako ali tako odloči za zmagovalno.

Pri drugi metodi robot vključuje stop-loss in take profit naloge trgovine, ko je zahteva poslana na trgovski strežnik. Ko je bila zahteva za trgovanje uspešna, bo robot vodil trgovino na enak način, kot da obravnava trgovino s prvo metodo upravljanja trgovine.RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - prostor za izboljšave


Strokovni svetovalec RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 je preprost sistem trgovanja z algo, ki kaže obljube. Testiranje ni prineslo dobička, toda robot bi lahko v drugi situaciji kdaj izpeljal drugačno zmogljivost. Zato bodo morda potrebna nadaljnja preizkušanja v preizkuševalcu strategij, po možnosti z uporabo različnih simbolov in kombinacije nastavitev, da se izkaže najboljše od tega strokovnega svetovalca.

Eno področje, ki ga je mogoče izboljšati, je vstopna strategija. Posli, ki jih je izvedel robot, so bili morda sprejeti predčasno. Najprej robot s trenutno odprto svečo odloči, ali so drseča povprečja pravilno poravnana. Možno je, da se razmerje drsečih povprečij konča drugače, ko se trenutna sveča zapre, kar povzroči lažni signal. Težava je v tem, da je bila trgovina že izvedena in poti nazaj ni več.

Poleg tega je bolje uporabiti sveče, ki se na določen način zaprejo. Za signal za nakup mora biti signalna sveča (že zaprta ali še odprta) bikovska, kar pomeni, da se odpre nizko in zapre visoko. Za signal prodaje mora biti signalna sveča medvedja, kar pomeni, da se odpira visoko in zapira nizko. Posamezniki ali skupine sveč pogosto prikazujejo tržni občutek osnovne varnosti.

Da bi ugotovil donosnost sistema trgovanja, lahko uporabnik preuči razmerje med stop in izgubo dobička. Čeprav se zdi, da je razmerje med tveganjem in nagrado ugodno za trgovca (tveganje 25 pipov v primerjavi z nagrado 50 pipov), lahko funkcija zaklepanja negativno vpliva na to razmerje, tudi če se zdi, da ima robot visoko stopnjo zmage. Če robot dobi več poslov, vendar dobi malo dobička in izgubi manj poslov, vendar izgubi več denarja, končni rezultat ne bo dober za trgovalni račun.


 

FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.