Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4

Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4
  2. Trgovanje z uporabo Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4
  3. Najboljši način trgovanja s Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4
  4. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - nastavitve indikatorja
  5. Omejitve in možne izboljšave:
  6. Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - sklep:

 

Če želite lasišče kombinirati z močjo indikatorja ZIgZag, da prepoznate zgornji in spodnji del ter uporabite drseče povprečje in črte trenda za določitev smeri trenda. V tem primeru strokovnjak za lasišče Safe Trend za lasišče natančno to stori.


FREE Safe Trend Scalp EA

Download the FREE Safe Trend Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Trgovanje z uporabo Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4Slika A: Strokovni svetovalec za lasišče Safe TrendStrokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za MT4 zbira visoke in nizke vrednosti iz indikatorja ZigZag in z njihovo pomočjo samodejno nariše črte trendov. Podatki se zbirajo za trenutni časovni okvir in naslednji razpoložljivi višji časovni okvir.


Če se cena dotakne trendne črte, se ustvari signal in na grafikonih se prikaže puščica. Če se cena dvigne in se dotakne zgornje linije trendov, se ustvari signal za prodajo. Če se cena dotakne spodnje črte trenda, se prikaže signal za nakup.


Signal se nadalje potrdi za smer trenda z uporabo preprostega drsečega povprečja 50 in 100. Recimo, da je vrednost preprostega drsečega povprečja 50 višja od preprostega drsečega povprečja 100. V tem primeru strokovnjak svetuje trg kot naraščajoč trend in oddaja naročila samo za signale za nakup. V nasprotnem scenariju vrednosti drsečega povprečja strokovni svetovalec umešča samo prodajne posle.


Strokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za MT4 pritrdi stop-loss in v trgovanje vzame vrednosti dobička glede na vnesene vrednosti nastavitev. Toda to vrednost dobička prevzema je mogoče preglasiti z uporabo druge nastavitve strokovnega svetovalca v skupnem dobičku, da zaprete vsa naročila Martingale.


Strokovnega svetovalca je enostavno nastaviti z zelo malo parametri in ga lahko uporabljajo novi in izkušeni trgovci. Strokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za MT4 vsebuje vse potrebne kazalnike; vendar je priporočljivo, da imate v terminalu MetaTrader indikator ZigZag. Nekateri posredniki mu ne zagotavljajo standardnih kazalnikov MetaTrader.


Trgovci lahko v nastavitvah izberejo različne časovne okvire grafikona. Recimo, da izberete drug časovni okvir grafikona z uporabo menijske vrstice. V tem primeru ga bo strokovnjak obrnil nazaj in prikazal isti časovni okvir grafikona kot vnos v nastavitvah.Najboljši način trgovanja s Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4


Strokovni svetovalec lahko trguje z vsemi pari in okviri in trguje z uporabo vseh časovnih okvirov grafikona. Toda najboljše rezultate je mogoče doseči, če se za trgovanje z nizko nestanovitnim valutnim parom uporablja strokovnjak za lasišče Safe Trend za lasišče MT4. Strokovni svetovalec najbolje deluje v obdobjih z nizko volatilnostjo, kot je nočni čas ali azijska seja. Za najboljše rezultate je priporočljivo trgovanje na trgih, ki se gibljejo v primerjavi s trendi na trgih. Strokovni svetovalec lahko trguje z nasprotnimi trendi vsakič, ko cena doseže zgornjo linijo trenda in se giblje do spodnje črte trenda. Strokovnjak bo še naprej sklepal nove posle in večkrat knjižil dobiček.Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - nastavitve indikatorjaSlika B: Nastavitve indikatorjaV nadaljevanju so na voljo nastavitve indikatorja.


Čarobna številka: čarobna številka za prepoznavanje poslov


Statični sklop naročila za MoneyManagment OFF: Velikost lota za trgovanje


Naročilo Stop loss (točka): Stop loss v pipih.


Vrstni red dobička (točka): prevzem dobička v pipih


Največji dovoljeni razmik: največji razmiki posrednikov, dovoljeni za trgovanje z valutnim parom.


Skupni dobiček za zapiranje vseh naročil Martingale: Zapre vse pozicije, če je dobiček v pipih dosegel to raven, preglasi pik dobička.


Delovni časovni okvir: Grafični časovni okvir za trgovanje. Strokovni svetovalec bo časovni okvir grafikona spremenil v omenjeni časovni okvir, tudi če spremenite druge časovne okvire.


Draw Buy prodajni signal: prikaže signal za nakup in prodajo kot puščice na grafikonu.Omejitve in možne izboljšave:


Strokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za trgovanje z MT4 Prodajajte pozicije od zgoraj in kupujte pozicije od najnižje, ko se cena dotakne linije trendov. Strokovni svetovalec trguje proti trendu. Ker se cena v naraščajočem trendu še naprej dviguje, strokovni svetovalec nadaljuje s prodajo. Trgovanja bodo donosna, če se cena vrne nazaj, vendar bo z dolgo izgubo neprekinjeno izgubljala.


Strokovni svetovalec ni primeren za zelo nestanovitna obdobja trgovanja, kot so nove izdaje. Bolje bi bilo, če bi vključili sporočila za javnost in ekonomski koledar ter samodejno onemogočili trgovanje v tistih zelo nestanovitnih obdobjih.


Volatilnost trgovanja se ob različnih urah podnevi razlikuje. Volatilnost azijskih sej je morda bolj primerna za trgovanje s tem strokovnjakom za MT4 lasišča Safe Trend za MT4 kot ameriške seje. Ni časovnega, urnega ali dnevnega filtra. Če imate časovni filter, bo strokovnemu svetovalcu omogočeno, da čez dan samodejno trguje, namesto da ga ročno nadzoruje.


Trendline lahko deluje kot drug filter, ki strokovnemu svetovalcu zagotavlja usmerjeno pristranskost. Če je trendna linija navzgor, bi bilo bolje samo trgovati s signali za nakup. Strokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za MT4 se je lahko odločil, da bo sklenil le prodajne posle, če bo trendna linija padajoča linija. Na ta način bi imel strokovni svetovalec možnost slediti trendu. Trenutno strokovni svetovalec za določanje smeri trenda uporablja položaj preprostih drsečih povprečij.


Bolje bi bilo, če bi imeli možnost, da omogočite ali onemogočite možnost trgovanja z nasprotnim trendom ali da sledite trendu v nastavitvah strokovnega svetovalca, in jo lahko uporabnik uporabi po lastni presoji. To bi trgovcu omogočilo večji nadzor nad strokovnim svetovalcem.


Strokovni svetovalec v nastavitvah omenja naročilo martingale. Kljub temu pa odsotnost možnosti vnosa korakov martingale in multiplikatorjev serije postane prazna. Strokovni svetovalec trguje samo s fiksnimi velikostmi lotov v skladu s strokovnim svetovalcem za lasišče Safe Trend za parametre MT4.Safe Trend Scalp Expert Advisor For MT4 - sklep:


Strokovni svetovalec za lasišče Safe Trend za MT4 uporablja kombinacijo najboljših kazalnikov, kot so cikcak in drseče povprečje, ter učinkovito skalpira cene med nizkimi volatilnimi trgovalnimi sejami in na tržnem trgu. Ta strokovni svetovalec morda ni primeren za zelo volatilno trgovalno sejo ali valutne pare.

 

FREE Safe Trend Scalp EA

Download the FREE Safe Trend Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.