Scalper Expert Advisor For MT4

Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Scalper Expert Advisor For MT4
  2. Kako deluje Scalper Expert Advisor For MT4
  3. Scalper Expert Advisor For MT4 - VHODI
  4. Scalper Expert Advisor For MT4 skalo Scalper Expert Advisor For MT4 - NADZOR
  5. Scalper Expert Advisor For MT4 - ZAKLJUČEK

 

Pri trgovanju z visokofrekvenčnimi sistemi je večina nas omejena s časom, ki ga preživimo pred kartami, drugimi fiziološkimi dejavniki ali človeškimi čustvi, kot so pohlep, strah, utrujenost itd. Večina trgovcev je zaradi teh dejavnikov omejena, zato trgujte težje, še posebej, če trgujemo s sistemi za lajšanje, ki zahtevajo veliko osredotočenosti in pozornosti.

Tu nastopajo strokovni svetovalci. Trgovanje z robotom (EA) trgovcem olajša življenje, v bistvu računalnik sprejema hitrejše in boljše odločitve. Strokovni svetovalci so lahko rešilci življenja, zlasti za skalperje.


FREE Scalper EA

Download the FREE Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Strokovni svetovalci so lahko dobri ali slabi. Vse je odvisno od tega, kako z njim trgujete. Če na to niste pozorni, vam lahko strokovnjaki razkrijejo račun. Če pa ste pozorni na to, kako lahko izboljšate svoj EA, lahko z njim naredite čudeže.

V bistvu strokovni svetovalec naredi samo tisto, kar mu naročite. V bistvu ignorira kateri koli drugi dejavnik, ki ga vi / ali vaš programer niste upoštevali. Stvari, kot so novice, čas trgovanja, zunanji dejavniki itd., Ki vplivajo na gibanje cen, vas lahko zelo skrčijo, če niste previdni.

Če pa se osredotočite na omejevanje delovnega časa in iskanje prednosti, si lahko olajšate življenje s pomočjo strokovnjaka.

Pokazal vam bom Scalper Expert Advisor For MT4 za Scalper Expert Advisor For MT4 . Ta EA se imenuje Parwaz in na manjših časovnih okvirih dela čudeže. Ima nadzorno ploščo, ki prikazuje skupni trgovec in dobiček / izguba. Najbolje deluje, kadar se cena premika hitreje.Kako deluje Scalper Expert Advisor For MT4


Kako deluje, v bistvu postavi KUPI / PRODAJO se ustavi, kadar se cena premika po določeni poti. Stop zaustavi vsakič, ko se cena giblje v dobičku, če se cena premakne v smeri trgovanja, bo odprl varovalko za varovanje pred tveganjem X pips nad ceno.

Ta EA je zasnovan za trgovanje z majhnimi izgubami in večjim dobičkom. Za razliko od običajnega razmerja med tveganjem in nagrado 1 do 3 ta EA deluje najbolje, kadar imamo večje razmerje med tveganjem in nagrado. Privzete nastavitve so 1,5 pipe za Stop Loss in 30 pips za Take Profit. To je spremenljivo, vendar sem s temi privzetimi nastavitvami dosegel fantastične rezultate.

Ta EA odpira naloge BUY / STOP in varuje trenutne izgubljene pozicije. Stop zaustavi v vsakem koraku (v točkah), to je mogoče spremeniti tudi na vhodu. Ta EA ima veliko poslov, najbolje deluje na aktivnih glavnih parih.

Scalper Expert Advisor For MT4 - VHODI


Če trgujete s strokovnjaki, je najbolje, da ga prilagodite. Bolj ko se lahko igrate s svojim EA, bolj ga lahko optimizirate, da najdete najboljše rezultate.
PendingOrderDist - Ta vnos nastavi razdaljo med čakajočimi nalogi v pipih . Privzete nastavitve so 0,0. Ko je ta vhod 0,0, se razdalja med čakajočimi nalogi samodejno nastavi na trenutno stopnjo Stop Stop.

StepModify - ta vnos nastavi razdaljo med ukazi o modifikaciji / končno izgubo. Privzeta nastavitev je 2,0, torej 2 pipi. To pomeni, da bo EA sledil stop izgubam vsakič, ko cena premakne 2 pipi dobička.

StopLoss - Ta vnos nastavi zaustavitev izgub v teku nalogov (v pipih ). Privzeta nastavitev je 1,5 pips. Očitno se lahko z njim poigrate in ugotovite, katera nastavitev deluje najbolje, toda kot sem že omenil, ta EA najbolje deluje z visokim RRR.

TakeProfit - ta vnos nastavi dobiček čakajočih naročil (v pipih ). Privzeta nastavitev je 30 pipov.

MoneyManage - to je logični vnos, kar pomeni, da ga lahko nastavite na True ali False. Če je ta nastavitev True, bo vsako naročilo tvegalo% velikosti računa (kar lahko nadzirate z vnosom PercentRisk). Če je ta nastavitev napačna, bo vsako naročilo imelo določeno velikost lota.

PercentRisk - Ta vnos določa tveganje za trgovanje v odstotkih. Trenutna nastavitev je 10,0, kar je po mojem mnenju previsoko. Lahko se poigrate z njim in vidite, kaj vam najbolj ustreza.

LotSize - Ta vnos nadzoruje LotSize poslov. Deluje samo, če je MoneyManage False.

UseTimeFilter - ta vnos vam omogoča, da EA trgujete samo v določenih časovnih obdobjih.

TimeStartTrade - Ta vnos nadzoruje začetni čas trgovanja (deluje samo, če je UseTimeFilter True)

TimeStopTrade - Ta vnos nadzoruje končni čas trgovanja (deluje samo, če je UseTimeFilter True)

MaximumSpreadLimit - Ta vnos nadzoruje največji razpon, dovoljen za trgovanje

Kot lahko vidite, se lahko poigrate z nastavitvijo in sliko, ki vam najbolj ustreza. Tu imate veliko možnosti. Moja najljubša nastavitev je UseTimeFilter. To nam omogoča trgovanje v določenem času, kar je najpomembnejši dejavnik pri lasiranju.Scalper Expert Advisor For MT4 skalo Scalper Expert Advisor For MT4 - NADZOR


Tu smo, vem, da ste vsi čakali na ta del. Na koncu so nam pomembni le rezultati. Če sem iskren, so rezultati EA-jevega backtestinga zelo odvisni od para in časa backtest-a. Na primer, te rezultate smo preizkusili na USD / CHF (10 / 20-11 / 20, 15m TimeFrame).


USD / CHF Backtest -
GBP / USD Backtest -


Kot lahko vidite, nismo dosegli najboljših rezultatov. EA se je povečal na + 40% dobička, vendar je na koncu izgubil zagon in se močno zmanjšal (-72%). To je razlog, zakaj moramo omejiti čas trgovanja za skalpiranje EA in ga zelo natančno spremljati.
A počakajte, še nismo končali. Pri testiranju na drugih parih, kot je GBP / USD, dobimo drugačne rezultate. (10 / 20-11 / 20, 15m časovni okvir).

Tu smo dosegli veliko boljše rezultate. Kot lahko vidite, smo v enem mesecu trgovanja zaslužili + 40%. EA je dosegel + 100% dobička, vendar je pozneje v mesecu izgubil nekaj zagona. Stopnja zmage je bila precej višja kot pri USD / CHF. To kaže, da mora biti uspešno trgovanje s strokovnjaki veliko povezano s tem, kaj in kdaj. Pomeni, s čim trgujemo in kdaj trgujemo.Scalper Expert Advisor For MT4 - ZAKLJUČEK


Strokovni svetovalec Scalper je ob zelo skrbni uporabi lahko zelo donosen. Če ga dovolj preizkusite in poiščete svojo priljubljeno točko z določenim parom in časom trgovanja, lahko z njo zaslužite veliko denarja. Bodite previdni, da ne izgubite računa / tvegate veliko denarja, čeprav trgujete s tem Scalper EA. Vse je odvisno od vaše potrpežljivosti in racionalnega razmišljanja kot trgovca.

 

FREE Scalper EA

Download the FREE Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.