MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Inträdeskriterier
 3. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Rum för förbättring

 

MultiTrader Expert Advisor för MetaTrader4-plattformen är ett multifunktionellt handelsverktyg. Det ger användaren en mängd information inom instrumentpanelen som användaren kan använda för att göra affärer. Dessutom ger programmet varningar för att informera användaren om en tillgänglig handelsmöjlighet i olika symboler. Under tiden kan användaren använda den angivna informationen eller varningarna för att göra affärer eller han kan använda sin egen analys och sedan använda verktyget för att utföra affären. Eftersom instrumentpanelen omfattar de åtta stora valutorna på valutamarknaden (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD och USD) behöver användaren inte öppna ytterligare ett diagramfönster för att handla någon av de 28 större par.

Eftersom expertrådgivaren är ett verktyg för manuell handel är det inte möjligt att använda det vid backtestning. Även om användaren försöker köra roboten i strategitestern kommer inga transaktioner att utföras i den aktuella symbolen. Även om roboten inte utför affärer på egen hand tillhör den ändå med rätta kategorin expertrådgivare. Medan en indikator kan utföra de många beräkningarna för att visa information på instrumentpanelen kan den inte utföra transaktioner på klientterminalen. Å andra sidan körs ett skript bara en gång och försvinner sedan när det utför sina avsedda funktioner. Det enda sättet att testa effektiviteten hos denna expertrådgivare är att använda den i demohandel. Användaren kan försöka utföra de transaktioner som föreslås av varningarna och se själv om signalerna är tillförlitliga.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Inträdeskriterier
MultiTrader Expert Advisor för MT4 visar mycket information för användaren. Först visar den de åtta stora valutorna högst upp på instrumentpanelen, med en valutamätare och ett värde som motsvarar valutastyrkan. Ju högre valutamätarens värde är, desto starkare är valutan. På vänster sida är de 28 stora paren ordnade i alfabetisk ordning. Vid sidan av valutaparet finns prisets nuvarande riktning och avstånd från det närmaste priset för det föregående ljuset. Detta avbildas av de gröna, röda och silverfärgerna. Om färgen är röd sjunker priset. Om färgen är grön går priset uppåt. Om färgen är silver rör sig priset inte alls från det tidigare slutpriset.

För varje symbol kan användaren också se det dagliga intervallet i termer av poäng, priset och budkursen och realtidsspridningen. Längst ner på instrumentpanelen kan användaren se hur många affärer totalt som är öppna, hur många köptransaktioner och hur många säljtransaktioner som finns. Säljtransaktioner är markerade med rött och köptransaktioner är i blå färg. Om det finns en öppen handel med någon symbol finns fyra andra informationsstycken tillgängliga: partistorlek, intjänade eller förlorade poäng, vinst eller förlorade belopp i dollar och procentandelen av kontosaldot som erhållits eller förlorats av den öppna handeln. Längst ner i gränssnittet finns också data om den totala lotstorleken för alla öppna transaktioner som utförs med verktyget, totala poäng förlorade eller förvärvade, totala förlorade eller förvärvade belopp och sammanlagd procentandel av neddragning eller vinst.

Här är några av de viktigaste parametrarna som användaren kan justera i ingångar:


 • SelectedMode = COMPACT - Standardvisningsalternativet är Compact, men användaren kan välja två andra alternativ: full och mini. Hela skärmen tar största möjliga utrymme och är lämplig för användning om användaren har en stor skärm, medan minidisplayen visar den minsta skärmen. Den kompakta skärmen kommer emellan. Ändå ger alla typer av skärmar samma mängd information.

 • CalcPeriod = DAGLIG - Användaren kan välja dagliga, veckovisa och månadsvärden för denna parameter. Den valda perioden är basen för informationen som ges till varje symbol och informationen som visas i varningar.

 • OneClickTrading = true - När detta är sant kan användaren utföra transaktioner med ett klick på en knapp i instrumentpanelen. Om det är falskt, kan inte klicka på knappen leda till att affärer öppnas.

 • MagicNumber = 0 - Detta är identifieraren för de transaktioner som tagits av roboten. Om värdet är noll har affärer inga magiska siffror. Användaren kan använda både positiva och negativa siffror här. Om transaktioner genomförs visar instrumentpanelen endast den handelsinformation som är specifik för det magiska numret som valts i Ingångar.

 • BuyKey = "B" - Förutom att klicka på köpknappen på instrumentpanelen kan användaren också trycka på B-tangenten på tangentbordet för att utföra en köptransaktion. Användaren kan dock ställa in en annan bokstav eller tecken.

 • CloseKey = "C" - Förutom att klicka på stängningsknappen i gränssnittet kan användaren också trycka på C-tangenten på tangentbordet för att stänga en viss handel.

 • SellKey = "S" - Förutom att klicka på säljknappen på instrumentpanelen kan användaren också trycka på S-tangenten på tangentbordet för att utföra en säljtransaktion.


När näringsidkaren har gjort sin analys och är redo att göra en handel kan han omedelbart utföra transaktionen genom att klicka på knappen Sälj eller Köp som motsvarar den valda symbolen. En handel som görs på detta sätt kommer att ha standardstorleken på 0,01 och ingen stoppförlust och vinst. Om en annan lotstorlek önskas kan användaren skriva det nya värdet direkt i fältet för lotstorlek eller klicka på uppåtpilen till höger för att öka partistorleken med 0,01 per klick eller nedåtpilen till vänster för att minska partistorleken med 0,01 per klick.

Användaren kan också ställa in poängantalet för vinst och stoppförlust direkt i instrumentpanelen. Värdena måste vara större än stoppnivån plus spridningen för att de ska kunna accepteras. Annars kommer ingen handel att utföras och användaren kan se "ogiltiga stopp" ovanpå instrumentpanelen. Det är möjligt att ange flera köp- och säljtransaktioner i en symbol genom att klicka på köp- och säljknapparna flera gånger.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Om användaren är redo att avsluta en eller flera affärer kan han göra det genom att klicka på stängningsknappen som motsvarar den valda symbolen. Om han vill använda kortkommandot för att stänga affärer (“C”) måste användaren först välja symbolen genom att klicka på dess namn längst till vänster på instrumentpanelen, och sedan kan han trycka på C. Om detta görs stängs flera transaktioner. öppna i den aktiva symbolen i gränssnittet.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Rum för förbättring


MultiTrader Expert Advisor för MetaTrader4 är verkligen ett mångsidigt manuellt handelsverktyg. Användaren kan till och med göra sin analys med hjälp av uppgifterna i instrumentpanelen eller vänta på att varningarna kommer att handla med de föreslagna symbolerna i den föreslagna riktningen. Om användaren inte har mycket tid att övervaka affären kan han ställa in stoppförlusten och ta vinst direkt i instrumentpanelen och sedan gå iväg. Detta skulle vara ett bra alternativ för dem som har dagjobb att ta hand om.

Medan expertrådgivaren tillhandahåller information i instrumentpanelen som användaren kan hänvisa till för handelsbeslut är det viktigt att användaren förstår vad dessa siffror betyder. Om han är kunnig om MQL4-programmering kan han läsa programkoden för att få en känsla av all information som tillhandahålls. Koden är dock mycket komplex för vanliga programmerare att förstå. Med tiden är det möjligt att någon kan skrapa i ytan och knäcka koden för hans fördel.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.