Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4

Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4
  2. Handelslogik för Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4
  3. Hur minimerar Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 med Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 ?
  4. Hur fungerar den Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 ?
  5. Hur hanterar jag affärer med andra expertrådgivare?
  6. Hantera manuella affärer
  7. Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 - Begränsningar
  8. Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 - Slutsats:

 

Om du letar efter ett perfekt verktyg för att dölja din vinst från mäklaren i en Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 är Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 ett bra val. EA hanterar alla nuvarande symbolpositioner och placerar en vinstnivå smygande utan att värdena läggs till i handeln eller några rader i diagrammet. Om du vill ha ett användbart verktyg för att övervaka, hantera och knyta en vinst till positioner som är föräldralösa av andra expertrådgivare, så är Virtual Profit Close Expert Advisor för MT4 det bästa verktyget. Den andra viktigaste användningen är att eliminera det minsta avkastningsavstånd som mäklaren anger.


FREE Virtual Profit Close EA

Download the FREE Virtual Profit Close Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Handelslogik för Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4Bild A: Virtuell vinst stänger EANär det väl är aktiverat visar EA namnet på EA, namnet på det övervakade valutaparet och det magiska numret som övervakas av denna instans av Expert Advisor.


Även om det finns en hel del debatt om mäklarens kunskap om stoppförlusten och varje näringsidkares vinst för varje handelskonto, ger denna information dem en orättvis fördel jämfört med detaljhandeln för valutahandlare. Många handlare tycker inte om att mäklaren känner till den verkliga nivån på handeln av uppenbara skäl. De skulle vilja ha mer kontroll över sina vinstnivåer.


Många näringsidkare gillar att ta vinstnivåerna för de transaktioner som ska ställas in automatiskt utan att ta in vinsten varje gång till en ny handel. Särskilt om näringsidkaren har en handelsstrategi som kräver att flera transaktioner görs mycket snabbtHur minimerar Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 med Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 ?


Varje mäklare har sina krav på ett minsta avstånd för att ta vinst. Om take-vinsten placeras för nära, skulle mäklaren avvisa samma och skicka ett felmeddelande "Ogiltigt ta vinstnivåer." Om du har en handelsstrategi som kräver att du tar en vinst mycket nära, kan Virtual Profit Close Expert Advisor hjälper dig att undvika detta mäklarkrav och handla lätt.Hur fungerar den Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 ?Bild B: Virtuell vinst Stäng EA i aktionBilden ovan visar AUD USD-diagrammet med Virtual Profit nära EA för MetaTrader i aktion. EA bifogas först till ett diagram; det börjar övervaka och hantera handeln med det valutapar som EA är kopplat till.Hur hanterar jag affärer med andra expertrådgivare?


Denna EA kan hantera affärer med alla andra EA; Virtual Profit Close Expert Advisor identifierar affärer med det magiska numret. Om det magiska numret för någon EA som ska övervakas matas in i inställningarna för Virtual Profit Close Expert Advisor, kan det koppla ta vinster praktiskt taget till affären.


Några EA kan lämna några föräldralösa affärer. Det finns en möjlighet att vissa EAs missar hanterar affärer och tillåter att vissa affärer öppnas istället för att stänga dem. Handlingar kan lämnas föräldralösa om terminalanslutningen till MetaTrader kopplas bort, eller om terminalen stängs oväntat eller om det sker en manuell omstart av Mt4-terminalen. När vissa EA-företag återupptas ignorerar de de affärer som öppnats tidigare och börjar bara arbeta med de affärer som öppnats från och med nu.


Det blir mer utmanande att identifiera och övervaka dem om det finns flera positioner öppnade och ofta stängda. Viktigast av allt, om du använder en handelsstrategi som skalpning eller hög frekvens, kan det vara skadligt att lämna en föräldralös. Virtuell vinststängning Expert Advisor är den bästa lösningen för att avsluta sådana affärer; genom att lägga till en virtuell vinst kan näringsidkaren hantera alla affärer effektivt.


Många handlare använder flera EA i samma valutapar och handlar flera strategier för att komplettera varandra. En näringsidkare kan använda en EA för scalping, en annan för swing trading och en annan EA för att handla en långsiktig strategi. Antag att du hanterar flera expertrådgivare för ett enda valutapar och bara vill övervaka och hantera affärer för en viss EA. I så fall kan du ange det magiska numret, och Virtual Profit Close EA kommer att identifiera dessa affärer och hantera dem.Hantera manuella affärer


Virtual Profit Close Expert Advisor för MT4 programmeras genom att komma ihåg de allra flesta handlare som gör beställningar manuellt och hanterar dem. Om det magiska numret är inställt på 0, hanterar EA de transaktioner som anges manuellt och stänger transaktionerna för att ta vinstinmatning i EA-parametrarna.


När en handel är öppen planerar EA inte några vinst vinstlinjer som är synliga i diagrammen. EA kopplar inte eller modifierar take profit-värdet till handeln, vilket gör att take profit-värdet är dolt för mäklaren.


EA fungerar på valfritt par och kan bifogas till valfri tidsram. Det bör finnas en expertråd till endast ett diagram per symbol. Det kan enkelt användas av nya och avancerade valutahandlare.


Virtuell vinst Stäng expertrådgivare för MT4-inställningarBild C: Virtuell vinst Stäng EA-inställningarEA kräver endast två ingångsvärden


Ställ in magiskt nummer för att övervaka: Mata in det magiska numret som ska hanteras; 0 hanterar manuellt placerade beställningar


Ställ in virtuella vinstvinster: Antal punkter för vinstVirtual Profit Close Expert Advisor For MT4 - Begränsningar


EA övervakar inte stoppförlusten, vilket också är mycket viktigt för valutahandlarna. För att effektivt hantera en handel krävs att både vinst och stoppnivå övervakas och hanteras. Det skulle vara fördelaktigt för både nya och avancerade handlare om EA hade en möjlighet att stoppa förlust med ytterligare en möjlighet att aktivera eller inaktivera stoppförlusten efter näringsidkarens gottfinnande.


Liksom alla andra expertrådgivare bör MetaTrader-terminalen vara igång och ansluten för att denna EA ska fungera.Virtual Profit Close Expert Advisor For MT4 - Slutsats:


EA är bekvämt att dölja nivån på intäktsvinst från mäklaren. Om du har en valutahandelsstrategi som kräver att vinst ska hanteras är detta definitivt en användbar EA. Virtual Profit Close Expert Advisor för MT4 hanterar också affärer med andra EA-företag och stänger dem vid den virtuella vinstvinsten.

 

FREE Virtual Profit Close EA

Download the FREE Virtual Profit Close Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.