Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INDSTILLINGERNE
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BEDSTE MÅDE AT KØRE
  4. MÅDER FOR AT FORBEDRE EKSPERTEN
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - FINALE ORD

 

Smoothing Average Expert Advisor For MT4 er en interessant handelsrobot. Det er så simpelt, men alligevel så effektivt. Det adskiller sig fra andre ekspertrådgivere som Locker Expert Advisor. En af forskellene mellem Locker Expert Advisor og Smoothing Average Expert Advisor er mængden af handler, det tager.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Den udjævne gennemsnitlige ekspertrådgiver på kernen bruger en simpel strategi. Kan du gætte? Nå, baseret på navnet kan du gætte på, at det er noget som glidende gennemsnit, der dikterer eksperten. Du ville have ret og forkert.

Smoothing Average Expert Advisor bruger et glidende gennemsnit i sin kerne til handel. Det har du ret i. Men det glatter det. Hvordan gør det det?


Nå, vi har en indstilling på Smoothing Average Expert Advisor, der kaldes "Smoothing". Denne indstillings input tilføjes som punkter til det glidende gennemsnit.


Vi kontrollerer, når det glidende gennemsnit, som er et “simpelt glidende gennemsnit”, er over eller under budet eller spørg efter prisen.


Du kan også specificere perioden for MA. Hvad der gør The Smoothing Average Expert Advisor forskellig fra andre eksperter, der kun handler med et simpelt glidende gennemsnit, er at udjævningen får det til at tage færre handler i løbet af året. Men disse handler er for det meste grønne.


Jeg har testet Smoothing Average Expert Advisor på forskellige markeder. Det har gjort underværker for kontoen. Det tager kun omkring 20-30 handler om et år.


Det er noget, som nogle af jer måske ikke foretrækker. Jeg mener, hvis du venter 1-2 uger på en handel, dybest set tager det sjovt ud af det, ikke?


Nå, hvis du vil have en stabil fortjeneste, behøver du ikke nødvendigvis din ekspertrådgiver til at placere 10 handler om dagen. Det afhænger virkelig af din handelspersonlighed og sådan. Men at tage færre handler om året betyder en højere succesrate.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INDSTILLINGERNE
Periode_MA - Indtastning af periode MA-indstilling, repræsenterer perioden for det glidende gennemsnit, der dikterer udjævningsgennemsnitlig ekspertrådgiver. Standardværdien er 200.


Risiko - Risikoindstillingsinput repræsenterer den procentvise risikomængde, og den udglattende gennemsnitlige ekspertrådgiver risikerer pr. Handel. Standard er 5. Som måske ikke er den mest optimale. Men i betragtning af at Smoothing Average Expert Advisor tager 20-30 handler om året. Det er ikke en dårlig idé. Det meste af Forex World anbefaler 1 til 2 procent risiko pr. Handel. Logisk nok, det afhænger meget af din handelsfrekvens, eller hvor meget din handel i løbet af dagen, ugen, måneden eller året.


Udjævning - Indtastningen til udjævning af udjævning er sandsynligvis den vigtigste. Det vil påvirke Smoothing Average Expert Advisor på en enorm måde. Standardværdien er 1400. Så det betyder 140 kerner. Dette betyder, at Smoothing Average Expert Advisor vil tage et bur eller et salg, når prisen er over / under det glidende gennemsnit + 140 pips. Hvis du spiller rundt med denne indstilling, vil det påvirke mængden af handler, det tager. Hvis du f.eks. Placerer noget lavere end en værdi som 500. Det vil kræve flere handler. Men flere handler er ikke altid bedre handler. Så vær forsigtig med denne.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BEDSTE MÅDE AT KØRE


Jeg har spillet meget i backtesten meget med Smoothing Average Expert Advisor. Resultaterne er meget interessante. Afhængigt af den indstilling, du giver den. Du kan få meget forskellige resultater.


Som sagt påvirker udjævningsinputet Smoothing Average Expert Advisor på en enorm måde. Denne bedste indstilling for dette input afhænger af markedet. Generelt. Jo mere ustabilt markedet er, jo højere skal denne indstilling være.


Smoothing Average Expert Advisor ville køre bedst på trendmarkeder. Når der er høj prisbevægelse, blomstrer denne ekspert.


Jeg vil ikke anbefale at køre The smoothing Average Expert Advisor på forskellige markeder, det virker ikke så godt som på trendmarkeder.


At køre Smoothing Average Expert Advisor med højere risiko giver normalt bedre resultater. Bedre overskud, højere gevinster, men selvfølgelig kommer der også højere udnyttelse.


Jeg vil ikke anbefale at være grådig og lægge et højt tal på den risikoinput, som Smoothing Average Expert Advisor har. Det er bedst at finde et søde sted og få ensartede afkast over tid. Denne ekspertrådgiver er i stand til at returnere ensartet overskud. Du skal bare finde det rigtige marked for denne ekspertrådgiver.
MÅDER FOR AT FORBEDRE EKSPERTEN


Der er mange måder at forbedre Smoothing Average Expert Advisor på. En af dem er at begrænse handelstider. Da Smoothing Average Expert Advisor klarer sig bedst på trendmarkeder, vil jeg anbefale kun at handle det i begyndelsen af London Session. Det ville reducere de dårlige handler med en hel del og garantere højere afkast på hvert marked. Normalt i løbet af de første timer i London Session har markederne normalt deres højeste bevægelse på dagen. Logisk set ville det gøre ekspertvejen bedre.


En anden måde at forbedre Smoothing Average Expert Advisor på ville være at tilføje en anden oscillator til bekræftelse. Hvis noget som RSI-indikator (Relative Strength Index) blev føjet til eksperten til bekræftelse, er der en større chance for, at Smoothing Average Expert Advisor ville handle mere effektivt.


En anden ting er, at Smoothing Average Expert Advisor ikke bruger Stop loss & profit. Det lukker et køb / salg, når bud / ask-prisen lukker under / over det glidende gennemsnit plus udjævning af input. Det betyder meget for udførelsen af denne ekspertrådgiver. Måske tilføjelse af faste stoptab baseret på gennemsnittet af True True Range (ATR) -indikator ville ikke hjælpe med valg af handel, men med at indstille rimelige stoptab. ATR-indikatoren viser den gennemsnitlige prisbevægelse i en bestemt periode.


Tilføjelse af ATR-indikatoren til Smoothing Average Expert Advisor for også at vælge poster, ville hjælpe meget med handelsvalg. At kontrollere, om den aktuelle ATR er højere end en højere periode ATR, vil antyde, at markedet muligvis trender, hvilket er bedre for Smoothing Average Expert Advisor.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - FINALE ORD


Jeg har givet dig et hurtigt overblik over Smoothing Average Expert Advisor. Dette er måske eller måske ikke muligheden for dig. Jeg foreslår, at du tester alt, inden du prøver at handle det live. Find dit søde sted, så langt som indstillinger & markeder går. Husk altid at handle med omhu!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.