Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - POSTAVKE
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NAJBOLJI NAČIN TRČANJA
  4. NAČINI POBOLJŠANJA STRUČNJAKA
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - ZAVRŠNE RIJEČI

 

Smoothing Average Expert Advisor For MT4 zanimljiv je trgovački robot. Tako je jednostavan, a tako učinkovit. Razlikuje se od ostalih stručnih savjetnika, kao što je Locker. Jedna od razlika između savjetnika za ormariće i stručnog savjetnika za izravnavanje prosjeka je količina trgovina koja je potrebna.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Prosječni stručni savjetnik za izglađivanje u svojoj srži koristi jednostavnu strategiju. Možete li pogoditi? Pa, na temelju imena, mogli biste pretpostaviti da je nešto poput pokretnih prosjeka koji diktiraju stručnjaka. Bili biste u pravu i u krivu.

Stručni savjetnik za ujednačavanje prosjeka u svojoj osnovi koristi pokretni prosjek za trgovanje. Imas pravo. Ali to izglađuje. Kako to čini?


Pa, imamo postavku za Prosječnog stručnog savjetnika za izravnavanje koja se zove "Izravnavanje". Ulaz ove postavke dodaje se kao točke pokretnom prosjeku.


Provjeravamo kad god je pomični prosjek, koji je "Jednostavni pomični prosjek", iznad ili ispod ponude ili traženja cijene.


Također možete odrediti razdoblje MA. Ono po čemu se stručni savjetnik za izravnavanje prosjeka razlikuje od ostalih stručnjaka koji trguju samo s jednostavnim pomičnim prosjekom jest to što će se zbog izravnavanja trebati manje obrta tijekom godine. Ali ti su poslovi uglavnom zeleni.


Testirao sam Glatkog prosječnog stručnog savjetnika na različitim tržištima. Činio je čuda za račun. Potrebno je samo oko 20-30 obrta GODINE.


To je nešto što neki od vas možda ne bi voljeli. Mislim, ako pričekate 1-2 tjedna na trgovinu, to u osnovi uklanja zabavu, zar ne?


Pa, ako želite stabilnu dobit, ne treba vam nužno vaš stručni savjetnik da biste izvršili 10 trgovina dnevno. To stvarno ovisi o vašoj trgovačkoj osobnosti i slično. No, uzimajući manje trgovina godišnje znači veću stopu uspjeha.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - POSTAVKE
Period_MA - Ulaz za podešavanje razdoblja MA, predstavlja razdoblje pokretnog prosjeka koji nalaže stručni savjetnik za ujednačavanje prosjeka. Zadana vrijednost je 200.


Rizik - Ulaz za postavljanje rizika predstavlja postotak iznosa rizika, stručnjak za ujednačavanje prosjeka riskirat će po trgovini. Zadana vrijednost je 5. Što možda nije najoptimalnije. Ali s obzirom na to da stručni savjetnik za izravnavanje prosječno uzima 20-30 trgovina godišnje. Nije loša ideja. Većina Forex Svijeta preporučuje 1 do 2 posto rizika po trgovini. Pa logično, to puno ovisi o vašoj učestalosti trgovanja ili o tome koliko trgujete tijekom dana, tjedna, mjeseca ili godine.


Zaglađivanje - Ulaz za podešavanje zaglađivanja vjerojatno je najvažniji. To će u velikoj mjeri utjecati na prosječnog stručnog savjetnika. Zadana vrijednost je 1400. Dakle, to znači 140 pipsa. To znači da će stručnjak za ujednačavanje prosjeka podnijeti ili prodati kad god je cijena iznad / ispod pokretnog prosjeka + 140 pipsa. Ako se poigrate s ovom postavkom, to će utjecati na količinu trgovina koje je potrebno. Ako stavite nešto niže od vrijednosti poput 500, na primjer. Trebat će više trgovina. Ali više trgovina nije uvijek bolja trgovina. Stoga budite oprezni s ovom.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NAJBOLJI NAČIN TRČANJA


Puno sam igrao u backtestu sa stručnim savjetnikom za izravnavanje prosjeka. Rezultati su vrlo zanimljivi. Ovisno o postavci koju ste mu dali. Možda ćete dobiti vrlo različite rezultate.


Kao što sam rekao, uglađivanje u velikoj mjeri utječe na prosječnog stručnog savjetnika za izravnavanje. Ova najbolja postavka za ovaj input ovisila bi o tržištu. Općenito. Što je tržište nestabilnije, ovo podešavanje mora biti veće.


Prosječni stručni savjetnik za izglađivanje pokazao bi najbolje na trendovitim tržištima. Kada postoji kretanje visokih cijena, ovaj stručnjak napreduje.


Ne bih preporučio pokretanje glatkog prosječnog stručnog savjetnika na raznim tržištima, ne funkcionira dobro kao na trendovitim tržištima.


Pokretanje Glatkog prosječnog stručnog savjetnika s većim rizikom obično daje bolje rezultate. Bolja dobit, veće pobjede, ali naravno, uz to dolazi i veće povlačenje.


Ne bih preporučio da budete pohlepni i stavite visoki broj na unos rizika od strane stručnog savjetnika za izravnavanje prosjeka. Najbolje je pronaći slatko mjesto i s vremenom ostvariti dosljedan povrat. Ovaj stručni savjetnik sposoban je vratiti dosljednu dobit. Samo trebate pronaći pravo tržište za ovog stručnog savjetnika.
NAČINI POBOLJŠANJA STRUČNJAKA


Postoji mnogo načina da se poboljša stručni savjetnik za ujednačavanje prosjeka. Jedan od njih je ograničiti vrijeme trgovanja. Budući da glatki prosječni stručni savjetnik najbolje prolazi na trendovskim tržištima, preporučio bih da se njime trguje samo na početku londonske sesije. To bi prilično smanjilo loše transakcije i zajamčilo veće povrate na svakom tržištu. Uobičajeno, tijekom prvih sati londonskog zasjedanja, tržišta obično imaju najviše kretanja u danu. Logično, to bi Stručnjaka učinilo boljim.


Drugi način za poboljšanje glatkog prosječnog stručnog savjetnika bio bi dodati još jedan oscilator za potvrdu. Ako se Stručnjaku za potvrdu doda nešto poput pokazatelja indeksa relativne snage (RSI), veća je vjerojatnost da će stručnjak za ujednačavanje prosjeka trgovati učinkovitije.


Druga stvar je da glatki prosječni stručni savjetnik ne koristi zaustavljanje gubitaka i ostvarivanje dobiti. Zatvara kupnju / prodaju kada se cijena ponude / traženja zatvori ispod / iznad pokretnog prosjeka plus ujednačavanje unosa. To puno znači za rad ovog stručnog savjetnika. Možda bi dodavanje fiksnih zaustavnih gubitaka na temelju pokazatelja Prosječni istinski raspon (ATR) pomoglo ne kod odabira trgovine, već kod postavljanja razumnih stop-gubitaka. Indikator ATR prikazuje prosječno kretanje cijena za određeno vremensko razdoblje.


Dodavanje ATR indikatora glatkom prosječnom stručnom savjetniku za odabir unosa također bi puno pomoglo u odabiru trgovine. Provjeravanjem je li trenutni ATR viši od ATR-a višeg razdoblja, moglo bi se sugerirati da je tržište u trendu, što je bolje za stručnog savjetnika za ujednačavanje prosjeka.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - ZAVRŠNE RIJEČI


Dao sam vam kratki pregled savjetnika za ujednačavanje prosjeka. To bi mogla ili ne mora biti opcija za vas. Predlažem da sve ponovo testirate prije nego što pokušate trgovati uživo. Pronađite svoje slatko mjesto što se tiče postavki i tržišta. Uvijek se sjetite da pažljivo trgujete!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.