Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INNSTILLINGENE
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BESTE MÅTE Å KJØRE
  4. MÅTER Å FORBEDRE EKSPERTEN
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - SLUTTE ORD

 

Smoothing Average Expert Advisor For MT4 er en interessant handelsrobot. Det er så enkelt, men likevel så effektivt. Det er forskjellig fra andre ekspertrådgivere som Locker Expert Advisor. En av forskjellene mellom Locker Expert Advisor og Smoothing Average Expert Advisor er mengden handler det tar.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Smoothing Average Expert Advisor på kjernen bruker en enkel strategi. Kan du gjette? Vel, basert på navnet, kan du gjette at det er noe som glidende gjennomsnitt som dikterer eksperten. Du ville ha rett og galt.

Smoothing Average Expert Advisor bruker et glidende gjennomsnitt i sin kjerne for handel. Det har du rett i. Men det glatter det. Hvordan gjør det det?


Vel, vi har en innstilling på Smoothing Average Expert Advisor som kalles "Smoothing". Innstillingen for denne innstillingen legges til som poeng til det glidende gjennomsnittet.


Vi sjekker når det glidende gjennomsnittet, som er et “Enkelt glidende gjennomsnitt”, er over eller under budet eller be om prisen.


Du kan også spesifisere perioden for MA. Det som gjør The Smoothing Average Expert Advisor forskjellig fra andre eksperter som handler med et enkelt glidende gjennomsnitt, er at utjevningen vil gjøre at det tar færre handler i løpet av året. Men disse handlerne er for det meste grønne.


Jeg har testet Smoothing Average Expert Advisor i forskjellige markeder. Det har gjort underverker for kontoen. Det tar bare rundt 20-30 handler hvert år.


Det er noe som noen av dere kanskje ikke foretrekker. Jeg mener, hvis du venter 1-2 uker på en handel, i utgangspunktet tar det moroa ut av det, ikke sant?


Vel, hvis du vil ha jevn fortjeneste, trenger du ikke nødvendigvis din ekspertrådgiver for å plassere 10 handler om dagen. Det avhenger virkelig av din handelspersonlighet og slikt. Men å ta færre handler hvert år betyr høyere suksessrate.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INNSTILLINGENE
Period_MA - Periode MA-innstillingsinngang, representerer perioden for det glidende gjennomsnittet som dikterer Smoothing Average Expert Advisor. Standardverdien er 200.


Risiko - Inndata for risikoinnstilling, representerer den prosentvise risikomengden, og den utjevnende ekspertrådgiveren vil risikere per handel. Standard er 5. Som kanskje ikke er den mest optimale. Men med tanke på at Smoothing Average Expert Advisor tar 20-30 handler i året. Det er ikke en dårlig idé. Det meste av Forex World anbefaler 1 til 2 prosent risiko per handel. Vel logisk, det avhenger mye av handelsfrekvensen din, eller hvor mye du handler i løpet av dagen, uken, måneden eller året.


Utjevning - Inngangen for utjevning er sannsynligvis den viktigste. Det vil påvirke Smoothing Average Expert Advisor på en enorm måte. Standardverdien er 1400. Så det betyr 140 punkter. Dette betyr at Smoothing Average Expert Advisor vil ta et bur eller et salg når prisen er over / under glidende gjennomsnitt + 140 pips. Hvis du spiller rundt med denne innstillingen, vil det påvirke mengden handler det tar. Hvis du for eksempel plasserer noe lavere enn en verdi som 500. Det vil ta flere handler. Men flere handler er ikke alltid bedre handler. Så vær forsiktig med denne.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BESTE MÅTE Å KJØRE


Jeg har spilt mye i backtesten mye med Smoothing Average Expert Advisor. Resultatene er veldig interessante. Avhengig av innstillingen du gir den. Du kan få veldig forskjellige resultater.


Som sagt påvirker utjevningsinnspillet Smoothing Average Expert Advisor på en enorm måte. Denne beste innstillingen for dette innspillet vil avhenge av markedet. Som regel. Jo mer ustabilt markedet er, jo høyere må denne innstillingen være.


Smoothing Average Expert Advisor vil løpe best i trendingemarkeder. Når det er høy prisbevegelse, blomstrer denne eksperten.


Jeg vil ikke anbefale å kjøre The smoothing Average Expert Advisor på varierende markeder, det fungerer ikke så bra som på trendmarkeder.


Å kjøre Smoothing Average Expert Advisor med høyere risiko gir normalt bedre resultater. Bedre fortjeneste, høyere gevinster, men selvfølgelig kommer også høyere uttelling.


Jeg vil ikke anbefale å være grådig og legge et høyt tall på risikoinnsatsen til Smoothing Average Expert Advisor. Det er best å finne et søtt sted og få jevn avkastning over tid. Denne ekspertrådgiveren kan gi jevn fortjeneste. Du trenger bare å finne det rette markedet for denne ekspertrådgiveren.
MÅTER Å FORBEDRE EKSPERTEN


Det er mange måter å forbedre Smoothing Average Expert Advisor på. En av dem er å begrense handelstiden. Siden Smoothing Average Expert Advisor gjør det best på trendingemarkeder, vil jeg anbefale å bare handle det i begynnelsen av London Session. Det ville redusere dårlige handler med ganske mye og garantere høyere avkastning på hvert marked. Normalt, i løpet av de første timene av London Session, har markedene vanligvis den høyeste bevegelsen på dagen. Logisk sett vil det gjøre ekspertveien bedre.


En annen måte å forbedre Smoothing Average Expert Advisor på er å legge til en annen oscillator for bekreftelse. Hvis noe som RSI-indikator (Relative Strength Index) ble lagt til eksperten for bekreftelse, er det større sjanse for at Smoothing Average Expert Advisor ville handle mer effektivt.


En annen ting er at Smoothing Average Expert Advisor ikke bruker Stop loss & take Profit. Den stenger et kjøp / salg når bud- / forespørselsprisen stenger under / over det glidende gjennomsnittet pluss utjevningsinngang. Det betyr mye for utførelsen av denne ekspertrådgiveren. Kanskje å legge til faste stopptap basert på ATR-indikatoren, vil ikke hjelpe med valg av handel, men med å sette rimelige stopptap. ATR-indikatoren viser den gjennomsnittlige prisbevegelsen i en spesifisert tidsperiode.


Å legge til ATR-indikatoren til Smoothing Average Expert Advisor for å velge oppføringer også, vil hjelpe mye med valg av handel. Å sjekke om dagens ATR er høyere enn en høyere ATR-periode, vil antyde at markedet trender, noe som er bedre for Smoothing Average Expert Advisor.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - SLUTTE ORD


Jeg har gitt deg en rask oversikt over Smoothing Average Expert Advisor. Dette er kanskje ikke alternativet for deg. Jeg foreslår at du tester alt før du prøver å handle det live. Finn ditt beste sted så langt innstillinger og markeder går. Husk alltid å handle med forsiktighet!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.