Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - DE INSTELLINGEN
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BESTE MANIER OM TE LOPEN
  4. MANIEREN OM DE EXPERT TE VERBETEREN
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - LAATSTE WOORDEN

 

De Smoothing Average Expert Advisor For MT4 is een interessante handelsrobot. Het is zo eenvoudig maar toch zo effectief. Het is anders dan andere deskundige adviseurs, zoals de Locker Expert Advisor. Een van de verschillen tussen de Locker Expert Advisor en de Smoothing Average Expert Advisor is het aantal transacties dat nodig is.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

De Smoothing Average Expert Advisor in zijn kern gebruikt een eenvoudige strategie. Kan je raden? Welnu, op basis van de naam zou je kunnen raden dat het zoiets is als voortschrijdende gemiddelden die de expert dicteren. Je zou gelijk hebben en ongelijk.

De Smoothing Average Expert Advisor gebruikt een zwevend gemiddelde als kern voor de handel. Dat heb je juist. Maar het maakt het glad. Hoe doet het dat?


Welnu, we hebben een instelling op de Smoothing Average Expert Advisor die "Smoothing" wordt genoemd. De invoer van deze instelling wordt als punten aan het voortschrijdend gemiddelde toegevoegd.


We controleren wanneer het voortschrijdend gemiddelde, dat een "eenvoudig voortschrijdend gemiddelde" is, boven of onder het bod of laat van de prijs ligt.


U kunt ook de periode van de MA specificeren. Wat The Smoothing Average Expert Advisor anders maakt dan andere experts die alleen handelen met een eenvoudig voortschrijdend gemiddelde, is dat de afvlakking ervoor zorgt dat er gedurende het jaar minder transacties nodig zijn. Maar die transacties zijn meestal groen.


Ik heb de Smoothing Average Expert Advisor op verschillende markten getest. Het heeft wonderen verricht voor het account. Het duurt slechts ongeveer 20-30 transacties per jaar.


Dat is iets waar sommigen van jullie misschien niet de voorkeur aan geven. Ik bedoel, als je 1-2 weken wacht op een ruil, is dat eigenlijk het plezier ervan, toch?


Als u gestage winsten wilt, heeft u niet per se uw deskundige adviseur nodig om 10 transacties per dag te plaatsen. Het hangt echt af van uw handelspersoonlijkheid en dergelijke. Maar het nemen van minder transacties per jaar betekent een hoger slagingspercentage.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - DE INSTELLINGEN
Period_MA - Period MA-instellingsinvoer, vertegenwoordigt de periode van het voortschrijdend gemiddelde dat de Smoothing Average Expert Advisor dicteert. De standaardwaarde is 200.


Risico - De invoer voor risico-instelling vertegenwoordigt het percentage van het risico dat de Smoothing Average Expert Advisor per transactie zal riskeren. De standaardwaarde is 5. Wat misschien niet de meest optimale is. Maar gezien het feit dat de Smoothing Average Expert Advisor 20-30 transacties per jaar doet. Het is geen slecht idee. Het grootste deel van de Forex World raadt 1 tot 2 procent risico per transactie aan. Logischerwijs hangt dat sterk af van uw handelsfrequentie, of hoeveel u gedurende de dag, week, maand of jaar handelt.


Afvlakking - De invoer van de afvlakkingsinstelling is waarschijnlijk de belangrijkste. Het zal de Smoothing Average Expert Advisor enorm beïnvloeden. De standaardwaarde is 1400. Dat betekent dus 140 pips. Dit betekent dat de Smoothing Average Expert Advisor een bur of een sell zal nemen wanneer de prijs boven / onder het voortschrijdend gemiddelde + 140pips ligt. Als je met deze instelling speelt, heeft dit invloed op het aantal transacties dat nodig is. Als u bijvoorbeeld iets lager plaatst met een waarde zoals 500. Er zijn meer transacties voor nodig. Maar meer transacties zijn niet altijd betere transacties. Wees dus voorzichtig met deze.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BESTE MANIER OM TE LOPEN


Ik heb veel in de backtest gespeeld met de Smoothing Average Expert Advisor. De resultaten zijn erg interessant. Afhankelijk van de instelling die je eraan geeft. U kunt heel verschillende resultaten krijgen.


Zoals ik al zei, heeft de afvlakkingsinvoer een enorme invloed op de Smoothing Average Expert Advisor. Deze beste instelling voor deze input hangt af van de markt. Over het algemeen. Hoe volatieler de markt is, hoe hoger deze instelling moet zijn.


De Smoothing Average Expert Advisor zou het beste presteren in trending markten. Als er een hoge prijsbeweging is, bloeit deze Expert.


Ik zou niet aanraden om The Smoothing Average Expert Advisor op verschillende markten te gebruiken, het werkt niet zo goed als op trending markten.


Het uitvoeren van de Smoothing Average Expert Advisor met een hoger risico geeft normaal gesproken betere resultaten. Betere winsten, hogere winsten, maar daarmee natuurlijk ook een hogere drawdown.


Ik zou niet aanraden om hebzuchtig te zijn en een hoog cijfer te geven aan de risico-input van de Smoothing Average Expert Advisor. Het is het beste om een goede plek te vinden en in de loop van de tijd een consistent rendement te behalen. Deze deskundige adviseur is in staat om consistente winsten terug te betalen. U hoeft alleen maar de juiste markt te vinden voor deze deskundige adviseur.
MANIEREN OM DE EXPERT TE VERBETEREN


Er zijn veel manieren om de Smoothing Average Expert Advisor te verbeteren. Een daarvan is het beperken van de handelstijden. Omdat de Smoothing Average Expert Advisor het beste presteert op trending markten, zou ik aanraden om deze alleen aan het begin van de London Session te verhandelen. Dat zou de slechte transacties aanzienlijk verminderen en een hoger rendement op elke markt garanderen. Normaal gesproken hebben de markten tijdens de eerste uren van London Session hun hoogste beweging van de dag. Logischerwijs zou dat de Expert veel beter maken.


Een andere manier om de Smoothing Average Expert Advisor te verbeteren, is door een andere oscillator toe te voegen ter bevestiging. Als zoiets als de Relative Strength Index (RSI) -indicator ter bevestiging aan de Expert werd toegevoegd, is de kans groter dat de Smoothing Average Expert Advisor efficiënter zou handelen.


Een ander ding is dat de Smoothing Average Expert Advisor geen stopverliezen gebruikt en winst neemt. Het sluit een koop / verkoop af wanneer de bied- / laatprijs onder / boven het voortschrijdend gemiddelde plus afvlakkingsinput sluit. Dat betekent veel voor het functioneren van deze Expert Advisor. Misschien zou het toevoegen van vaste stopverliezen op basis van de Average True Range (ATR) -indicator niet helpen bij de handelsselectie, maar bij het instellen van redelijke stopverliezen. De ATR-indicator geeft de gemiddelde prijsbeweging voor een bepaalde periode weer.


Het toevoegen van de ATR-indicator aan de Smoothing Average Expert Advisor om ook inzendingen te selecteren, zou veel helpen bij de handelsselectie. Als u controleert of de huidige ATR hoger is dan een ATR met een hogere periode, zou dit erop kunnen wijzen dat de markt trendmatig is, wat beter is voor de Smoothing Average Expert Advisor.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - LAATSTE WOORDEN


Ik heb je een kort overzicht gegeven van de Smoothing Average Expert Advisor. Dit is misschien wel of niet de optie voor jou. Ik stel voor dat je alles back-test voordat je het live probeert te verhandelen. Vind uw favoriete plek wat betreft instellingen en markten. Denk er altijd aan om voorzichtig te handelen!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.