ZigAndZag_V2 Expert Advisor For MT4

ZigAndZag_V2 Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. ZigAndZag_V2 Expert Advisor For MT4
  2. Zig dan Zag Danu Ultimate Investment Expert op lange termijn adviseur voor MT4 - INSTELLINGEN
  3. Zig dan Zag Danu Ultimate Investment Expert op lange termijn adviseur voor MT4 - CONCLUSIE

 

ZigAndZag_V2 Expert Advisor For MT4 is een zeer interessante Expert. Het bevat veel functies. Hierdoor kan de gebruiker zijn ervaring met de EA aanpassen.


FREE ZigAndZag_V2 EA

Download the FREE ZigAndZag_V2 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

De Zig dan Zag Danu Expert Advisor heeft zeker een rare naam, maar laat dat je niet weerhouden van de awesomeness van deze Expert Advisor.


De expert gebruikt een aangepaste indicator om transacties aan te nemen. Het plaatst koop- / verkoopstops boven / onder de markt. Het opent niet veel transacties, maar het winstpercentage is erg hoog.


Deze expert is gecategoriseerd met veel opties / instellingen. Het stelt de gebruiker in staat om een unieke ervaring te creëren. Het aantal instellingen is behoorlijk groot. Maar dat is zoals altijd beter voor de gebruiker. We zullen elk van de onderstaande instellingen uitleggen.Zig dan Zag Danu Ultimate Investment Expert op lange termijn adviseur voor MT4 - INSTELLINGEN
EAName - Dit spreekt voor zich. Hiermee kunt u de naam van de expertadviseur wijzigen. De standaardnaam is niet de meest praktische. Dit maakt het leven dus gemakkelijker voor u.


IsMicroAccount - Deze instelling wordt gebruikt om het type account te definiëren. Als uw account standaard is, moet deze instelling onwaar zijn. Dit heeft invloed op het risico en het volume van uw transacties.


CompletedBars - Deze instelling bepaalt wanneer de order moet worden uitgevoerd. Als deze instelling waar is, wacht de EA met het openen van een bestelling totdat de huidige kaars is gesloten. Anders wordt het geopend bij het volgende vinkje.


TradeOrAlert - Dit is een van de beste instellingen. Hiermee kunt u kiezen of u zelf wilt handelen, wat betekent dat de Expert Advisor u alleen waarschuwingen stuurt. Of als u het aan de grote jongen wilt overlaten, kunt u deze instelling op waar zetten. Dus True staat handelen toe, false stuurt waarschuwingen.


SendMailMode - Vrij duidelijk. Als deze instelling waar is, wordt er een e-mail verzonden met informatie over de uitvoering van orders.


PlaySounds - Indien waar, speelt een geluid af wanneer orders / alarmen worden uitgevoerd


MySound - Deze instelling is alleen geldig als de upper waar is. Dit definieert het geluid dat moet worden afgespeeld wanneer orders worden uitgevoerd.


FiveDigits - Wordt gebruikt om het aantal cijfers te definiëren dat de makelaar gebruikt. Indien false, gebruikt de makelaar 4 cijfers.


UseTradingTime - Een van de handigste instellingen. Indien ingeschakeld, handelt de expert alleen gedurende een bepaalde tijd.


TradingTimeStart - Alleen geldig als het bovenste waar is. Het bepaalt de starttijd van de handel. De EA zal niet eerder handelen. Standaardinstelling 9 = 9 uur.


TradingTimeEnd - Alleen geldig als UseTradingTime waar is. Bepaalt de eindtijd van de handel. De EA zal na deze tijd niet meer handelen. Standaardinstelling 16 = 16.00 uur.


ClosePositionsNonTH - Actie voor / na handelsuren. Als dit waar is, zal het transacties sluiten wanneer de handelstijd eindigt.


OrderIncludeTPSL - Indien waar, hebben orders Take Profit en Stop Loss. Indien false, worden ze toegevoegd nadat de order is uitgevoerd.


MaxNumberofPositions - Spreekt voor zich. Dit definieert het maximale aantal posities / orders dat tegelijkertijd wordt geopend.


MaxOrderRetry - Als er een fout optreedt bij het uitvoeren van orders, probeert de Expert Advisor MaxOrderRetry-tijden opnieuw.


UseMaximumPercentageatRisk - Schakelt de maximale risicoconditie in / uit. Ik zou om voor de hand liggende redenen aanraden om deze instelling op false te laten staan.


MaximumPercentageatRisk - Dit definieert het maximale percentage van het eigen vermogen dat in één keer risico loopt. Dus als deze instelling op 2 staat, betekent dit dat slechts 2% van het eigen vermogen op elk moment in gevaar komt. Zeer nuttige instelling omdat het de gebruiker in staat stelt controle te hebben over het account.


UseRiskRatio - Dit bepaalt of u Risk to Reward-ratio wilt gebruiken of niet, als het gaat om Stop Loss en Take Profit.


RiskRatio - Alleen geldig als het bovenste waar is. Bepaalt de verhouding tussen risico en beloning. Momenteel met een waarde van 3.


UseLotManagement - Zet partijbeheer aan / uit.


LotManagementType - We hebben 2 soorten lotbeheer op de Zig dan Zag Expert Advisor. De eerste gebruikt een afnamefactor. Typ 1 op deze instelling om de afnemende factor te activeren. De tweede gebruikt vaste percentages. Typ 2 om de vaste percentages te activeren.


ReductionFactor - Deze instelling wordt gebruikt voor veel geldbeheer. De standaardinstelling is 5. De formule ziet er ongeveer zo uit: lot- (lot * verliezen / Reductiefactor). Speel ermee en vind uw optimale oplossing.


UseMartingale - Spreekt voor zich. De Zig dan Zag Danu Expert Advisor gebruikt ook martingaal. Maar het beste is dat u het aan of uit kunt zetten. Hoe cool is dat?


MartingaleMultiplier - De Zig dan Zag Danu Expert Advsior gebruikt slechts één multiplier. De standaardwaarde is 2. Dit betekent dat elke lotgrootte het dubbele is van de vorige. Dit is alleen geldig als UseMartingale waar is.


afterLoss - Waar of niet waar. Bepaalt of u Martingale wilt gebruiken na verlies. Momenteel waar.


afterWin - Waar of niet waar. Bepaalt of u Martingale wilt gebruiken na winnaars. Momenteel op false.


Slippage - Deze instelling definieert de maximale slippage die wordt geaccepteerd om een order te openen.


S_Symbol_LS_0 - Wordt gebruikt om de lotgrootte te definiëren bij backtesting. Geldig voor verkopen. Waarde in pips (bijv. 1 = 1 pip).


S_Symbol_TP_0 - Wordt gebruikt om de Take profit te definiëren bij backtesting. Geldig voor verkopen. Waarde in pips (bijv. 10 = 10 pips).


S_Symbol_SL_0 - Wordt gebruikt om de stop loss te definiëren bij backtesting. Geldig voor verkopen. Waarde in pips.


S_Symbol_TS_0 - Wordt gebruikt om het trailing stop loss te definiëren bij backtesting. Geldig voor verkopen. Waarde in pips.


B_Symbol_LS_0 - Wordt gebruikt om de lotgrootte te definiëren bij backtesting. Geldig voor aankopen. Waarde in pips.


B_Symbol_TP_0 - Wordt gebruikt om de Take profit te definiëren bij backtesting. Geldig voor aankopen. Waarde in pips.


B_Symbol_SL_0 - Wordt gebruikt om de stop loss bij backtesting te definiëren. Geldig voor aankopen. Waarde in pips.


B_Symbol_TS_0 - Wordt gebruikt om het trailing stop loss te definiëren bij backtesting. Geldig voor aankopen. Waarde in pips.


MagicNumberLong - Bepaalt het magische getal voor lange bestellingen.


MagicNumberShort - Bepaalt het magische getal voor korte opdrachten.


ShowWarnings - Stel in op false als u geen waarschuwingen / waarschuwingen wilt.


CheckTSEveryTick - Controleert het volgen van elke tik, ongeacht de uitvoeringsmodus (balken of tikken). Dus als deze instelling waar is, wordt de trailing stop onmiddellijk geactiveerd. Anders zal het gebeuren als de kaars gesloten is (als deze nog steeds aan de voorwaarden voldoet).


UseTimeBasedTS - Waar of niet waar. Waar betekent gebruik van op tijd gebaseerde trailing stop.


TimeBasedTS - Huidige waarde is 30. Het betekent minuten. Dus als de UseTimeBasedTS waar is, controleert deze instelling eenmaal per TimeBasedTS minuten op ts.


Afdekking - waar of niet waar. Indien waar, staat afdekking toe.Zig dan Zag Danu Ultimate Investment Expert op lange termijn adviseur voor MT4 - CONCLUSIE


Dus gingen we na elke instelling op de Zig dan Zag Danu Ultimate Investment Long Term Expert Advisor. Ik heb mijn best gedaan om ze uit te leggen. Hopelijk heb je het begrepen. Zoals u kunt zien, zijn er veel opties als het gaat om deze deskundige adviseur. Van geldbeheer tot handelstijden, tot hedging, tot martingaal enz.


Afhankelijk van uw handelspersoonlijkheid, kunt u spelen en uw meest optimale instellingen vinden. Houd er ook rekening mee dat verschillende instellingen voor verschillende markten werken. Dus als u van plan bent deze Expert Advisor te gebruiken, neem dan de tijd om de instellingen te verkennen. Omdat er veel opties zijn. U kunt uw sweet spot gemakkelijk vinden.


Het hebben van veel instellingen is niet altijd goed, omdat je overweldigd kunt raken. Maar in dit geval zijn ze allemaal erg handig. Geeft ons een andere manier om te handelen en veel maatwerk.


Dus neem alsjeblieft de tijd. En vergeet zoals altijd niet. Handel op eigen risico!

 

FREE ZigAndZag_V2 EA

Download the FREE ZigAndZag_V2 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.