Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NASTAVITVE
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NAJBOLJŠI NAČIN TEČENJA
  4. NAČINI IZBOLJŠANJA STROKOVNJAKA
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - KONČNE BESEDE

 

Smoothing Average Expert Advisor For MT4 je zanimiv trgovalni robot. Tako preprosto je, a tako učinkovito. Razlikuje se od drugih strokovnjakov, kot je strokovnjak Locker. Ena od razlik med strokovnjakom za omarico in strokovnjakom za gladko povprečje je količina opravljenih poslov.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Strokovni svetovalec za gladko povprečje v svojem jedru uporablja preprosto strategijo. Ali lahko uganeš? No, na podlagi imena lahko ugibate, da je nekaj podobnega drsečim povprečjem, ki narekujejo strokovnjaka. Bi imeli prav in narobe.

Strokovni svetovalec za gladko povprečje v svojem jedru uporablja drseče povprečje za trgovanje. Prav ste razumeli. Ampak to gladi. Kako to naredi?


No, imamo nastavitev za povprečnega strokovnjaka za glajenje, ki se imenuje "Smoothing". Vhod te nastavitve je dodan kot točke drsečega povprečja.


Preverimo, kadar je drseče povprečje, ki je "preprosto drseče povprečje", nad ali pod ponudbo ali zahtevano ceno.


Določite lahko tudi obdobje MA. Strokovni svetovalec The Smoothing Average se razlikuje od drugih strokovnjakov, ki trgujejo le s preprostim drsečim povprečjem, je to, da bo zaradi izravnave med letom treba opraviti manj poslov. Toda ti posli so večinoma zeleni.


Strokovnega svetovalca Smoothing Average sem preizkusil na različnih trgih. Za račun je naredil čudeže. LETO traja le približno 20-30 poslov.


To je nekaj, česar nekateri izmed vas morda ne bi imeli raje. Mislim, če počakate 1-2 tedna na posel, v bistvu to potegne zabavo, kajne?


No, če želite enakomeren dobiček, vam ni nujno, da vaš strokovni svetovalec opravi 10 poslov na dan. Res je odvisno od vaše osebnosti trgovanja in podobno. Toda manj trgovanja na leto pomeni večjo uspešnost.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NASTAVITVE
Period_MA - Vhod za nastavitev obdobja MA predstavlja obdobje drsečega povprečja, ki narekuje strokovnjak za glajenje povprečja. Privzeta vrednost je 200.


Tveganje - Vložek za določanje tveganja predstavlja odstotek zneska tveganja, ki ga bo strokovnjak za gladko povprečje tvegal na posel. Privzeta vrednost je 5. Kar morda ni najbolj optimalno. Toda glede na to, da strokovnjak za gladko povprečje letno opravi od 20 do 30 poslov. Ni slaba ideja. Večina Forex World priporoča 1 do 2 odstotka tveganja na trgovino. No, logično je, da je to zelo odvisno od vaše pogostosti trgovanja ali od tega, koliko trgujete čez dan, teden, mesec ali leto.


Glajenje - Vhod za nastavitev glajenja je verjetno najpomembnejši. V veliki meri bo vplival na strokovnjaka za gladko povprečje. Privzeta vrednost je 1400. Torej to pomeni 140 pipov. To pomeni, da bo strokovnjak za glajenje povprečja izvedel prodajo, kadar bo cena nad / pod drsečim povprečjem + 140 pips. Če se poigrate s to nastavitvijo, bo to vplivalo na količino opravljenih poslov. Če na primer postavite nekaj nižje od vrednosti, kot je 500. Potrebno bo več poslov. Toda več poslov ni vedno boljših poslov. Zato bodite previdni s tem.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - NAJBOLJŠI NAČIN TEČENJA


V zadnjem testu sem veliko igral s strokovnjakom za gladko povprečje. Rezultati so zelo zanimivi. Odvisno od nastavitve, ki jo določite. Lahko dobite zelo različne rezultate.


Kot sem rekel, glajenje vložka v veliki meri vpliva na strokovnjaka za glajenje povprečja. Najboljša nastavitev za ta vložek bi bila odvisna od trga. Na splošno. Bolj kot je trg nestanoviten, višja mora biti ta nastavitev.


Strokovni svetovalec Smoothing Average bi najbolje posloval na trendnih trgih. Ko pride do visokega gibanja cen, ta strokovnjak uspeva.


Ne bi priporočal izvajanja gladkega povprečnega strokovnega svetovalca na različnih trgih, ne deluje tako dobro kot na trendnih trgih.


Običajno izvajanje boljšega strokovnega svetovalca za gladko povprečje daje boljše rezultate. Boljši dobiček, višji zmagi, seveda pa s tem tudi večje črpanje.


Ne bi priporočal, da ste požrešni in dajte veliko število vložkom tveganja strokovnjaka za gladko povprečje. Najbolje je, da poiščete sladko točko in sčasoma dobite dosledne donose. Ta strokovni svetovalec je sposoben vrniti dosleden dobiček. Najti morate le pravi trg za tega strokovnjaka.
NAČINI IZBOLJŠANJA STROKOVNJAKA


Obstaja veliko načinov za izboljšanje strokovnega svetovalca za gladko povprečje. Eden izmed njih je omejiti čas trgovanja. Ker strokovnjaku za gladko povprečje najbolje uspeva na trendnih trgih, priporočam, da z njim trgujete šele na začetku londonskega zasedanja. To bi precej zmanjšalo slabo trgovanje in zagotovilo večje donose na vsakem trgu. Običajno se v prvih urah londonskega zasedanja trgi ponavadi najbolj gibljejo dneva. Logično bi bilo to, da bi bil strokovnjak boljši.


Drug način za izboljšanje strokovnjaka za gladko povprečje bi bil dodati še en oscilator za potrditev. Če je bil strokovnjaku v potrditev dodan kaj podoben kazalniku relativne moči (RSI), obstaja večja verjetnost, da bo strokovnjak za gladko povprečje trgoval bolj učinkovito.


Druga stvar je, da strokovnjak za gladko povprečje ne uporablja Stop loss in take Profit. Zapre nakup / prodajo, ko se cena ponudbe / povpraševanja zapre pod / nad drsečim povprečjem in izravnalnim vnosom. To veliko pomeni za delovanje tega strokovnjaka. Mogoče dodajanje fiksnih zaustavitvenih izgub na podlagi kazalnika povprečnega dejanskega obsega (ATR) ne bi pomagalo pri izbiri trgovine, temveč pri določanju razumnih zaustavitvenih izgub. Indikator ATR prikazuje povprečno gibanje cen za določeno časovno obdobje.


Dodajanje indikatorja ATR strokovnjaku za gladko povprečje tudi za izbiro vnosov bi veliko pomagalo pri izbiri trgovine. Preverjanje, ali je trenutni ATR višji od ATR višjega obdobja, bi nakazovalo, da se trg morda giblje, kar je boljše za strokovnega svetovalca Smoothing Average.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - KONČNE BESEDE


Pripravil sem vam hiter pregled strokovnega svetovalca za gladko povprečje. To lahko ali pa tudi ne bo možno za vas. Predlagam, da vse skupaj preizkusite, preden poskusite z njim trgovati v živo. Poiščite svojo čudovito točko glede nastavitev in trgov. Vedno ne pozabite trgovati previdno!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.