Smoothing Average Expert Advisor For MT4

Smoothing Average Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Smoothing Average Expert Advisor For MT4
  2. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INSTÄLLNINGARNA
  3. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BÄSTA SÄTT ATT KÖRA
  4. SÄTT ATT FÖRBÄTTRA EXPERTEN
  5. Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - Slutliga ord

 

Smoothing Average Expert Advisor For MT4 är en intressant handelsrobot. Det är så enkelt men ändå så effektivt. Det skiljer sig från andra expertrådgivare som Locker Expert Advisor. En av skillnaderna mellan Locker Expert Advisor och Smoothing Average Expert Advisor är mängden affärer det tar.


FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

Smoothing Average Expert Advisor i sin kärna använder en enkel strategi. Kan du gissa? Tja, baserat på namnet kan du gissa att det är ungefär som glidande medelvärden som dikterar experten. Du skulle ha rätt och fel.

Smoothing Average Expert Advisor använder ett glidande medel i sin kärna för handel. Det har du rätt i. Men det utjämnar det. Hur gör det?


Tja, vi har en inställning för Smoothing Average Expert Advisor som kallas "Smoothing". Denna inställnings inmatning läggs till som punkter till det glidande genomsnittet.


Vi kontrollerar när det glidande genomsnittet, som är ett ”enkelt glidande medelvärde”, ligger över eller under budet eller priset.


Du kan också ange perioden för MA. Vad som skiljer The Smoothing Average Expert Advisor från andra experter som bara handlar med ett enkelt glidande medelvärde är att utjämningen kommer att göra att det tar färre affärer under året. Men dessa affärer är mestadels gröna.


Jag har testat Smoothing Average Expert Advisor på olika marknader. Det har gjort underverk för kontot. Det tar bara cirka 20-30 affärer ett ÅR.


Det är något som några av er kanske inte föredrar. Jag menar, om du väntar 1-2 veckor på en handel, i grund och botten tar det roligt ur det, eller hur?


Tja, om du vill ha stabila vinster behöver du inte nödvändigtvis din expertrådgivare för att göra 10 affärer om dagen. Det beror verkligen på din handelspersonlighet & sådant. Men att göra mindre affärer per år innebär en högre framgångsgrad.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - INSTÄLLNINGARNA
Period_MA - Ingång för period MA-inställning, representerar perioden för det glidande genomsnittet som dikterar Smoothing Average Expert Advisor. Standardvärdet är 200.


Risk - Riskinställningsingången representerar den procentuella riskmängden, den utjämnande genomsnittliga expertrådgivaren riskerar per handel. Standardvärdet är 5. Vilket kanske inte är det mest optimala. Men med tanke på att Smoothing Average Expert Advisor tar 20-30 affärer per år. Det är ingen dålig idé. De flesta av Forex World rekommenderar 1 till 2 procent risk per handel. Logiskt nog beror det mycket på din handelsfrekvens, eller hur mycket din handel under dagen, veckan, månaden eller året.


Utjämning - Ingången för utjämningsinställningar är förmodligen den viktigaste. Det kommer att påverka Smoothing Average Expert Advisor på ett enormt sätt. Standardvärdet är 1400. Så det betyder 140 punkter. Detta innebär att Smoothing Average Expert Advisor tar en bur eller en försäljning när priset är över / under det glidande genomsnittet + 140 punkter. Om du spelar med den här inställningen kommer det att påverka antalet transaktioner som krävs. Om du till exempel lägger något lägre av ett värde som 500. Det kommer att kräva fler affärer. Men fler affärer är inte alltid bättre affärer. Så var försiktig med den här.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - BÄSTA SÄTT ATT KÖRA


Jag har spelat mycket i backtest mycket med Smoothing Average Expert Advisor. Resultaten är väldigt intressanta. Beroende på vilken inställning du ger den. Du kan få mycket olika resultat.


Som sagt påverkar utjämningsingången Smoothing Average Expert Advisor på ett enormt sätt. Denna bästa inställning för denna input beror på marknaden. Rent generellt. Ju mer volatil marknaden är, desto högre måste denna inställning vara.


Smoothing Average Expert Advisor skulle fungera bäst på trendingmarknader. När det är höga prisrörelser lyckas denna expert.


Jag skulle inte rekommendera att köra The smoothing Average Expert Advisor på olika marknader, det fungerar inte lika bra som på trendmarknader.


Att köra Smoothing Average Expert Advisor med högre risk ger normalt bättre resultat. Bättre vinster, högre vinster, men med det kommer naturligtvis också högre dragning.


Jag skulle inte rekommendera att vara girig och lägga ett stort antal på insatserna från Smoothing Average Expert Advisor. Det är bäst att hitta en söt plats och få konsekvent avkastning över tiden. Denna expertrådgivare kan ge jämna vinster. Du behöver bara hitta rätt marknad för denna expertrådgivare.
SÄTT ATT FÖRBÄTTRA EXPERTEN


Det finns många sätt att förbättra Smoothing Average Expert Advisor. En av dem är att begränsa handelstiderna. Eftersom Smoothing Average Expert Advisor klarar sig bäst på trendmarknader, skulle jag rekommendera att bara handla den i början av London Session. Det skulle minska de dåliga transaktionerna med en hel del och garantera högre avkastning på varje marknad. Under de första timmarna av Londons session har marknaderna vanligtvis sin högsta rörelse för dagen. Logiskt sett skulle det göra Expert-sättet bättre.


Ett annat sätt att förbättra Smoothing Average Expert Advisor skulle vara att lägga till en annan oscillator för bekräftelse. Om något som RSI-indikatorn (Relative Strength Index) lades till i experten för bekräftelse, finns det en större chans att Smoothing Average Expert Advisor skulle handla mer effektivt.


En annan sak är att Smoothing Average Expert Advisor inte använder Stop loss & take Profit. Det stänger ett köp / sälj när köp / säljkursen stänger under / över det glidande genomsnittet plus utjämningsingång. Det betyder mycket för utförandet av denna expertrådgivare. Att lägga till fasta stoppförluster baserat på ATR-indikatorn för genomsnittlig sannolikhet kanske inte skulle hjälpa till med valet av handel utan med att ange rimliga stoppförluster. ATR-indikatorn visar den genomsnittliga prisrörelsen under en viss tidsperiod.


Att lägga till ATR-indikatorn till Smoothing Average Expert Advisor för att också välja poster skulle hjälpa mycket med val av handel. Att kontrollera om nuvarande ATR är högre än en högre period ATR, skulle föreslå att marknaden kan vara trender, vilket är bättre för Smoothing Average Expert Advisor.
Smoothing Average Expert Advisor For MT4 - Slutliga ord


Jag har gett dig en snabb översikt över Smoothing Average Expert Advisor. Detta kanske eller kanske inte är alternativet för dig. Jag föreslår att du testar allt innan du försöker handla det live. Hitta din söta plats så långt inställningar och marknader går. Kom alltid ihåg att handla med försiktighet!

 

FREE Smoothing Average EA

Download the FREE Smoothing Average Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.