Handel med den horisontale rutenettet indikator på MT4

Hvis du har handlet i et stykke tid, så er chancerne for, at du meget godt ved, hvordan prisen opfører sig, når den nærmer sig et bestemt prispunkt. For eksempel på råvaremarkederne er der en stor buzz oprettet, når prisen når et nøgleniveau.

På oliemarkederne vil du opdage, at nyhedsrapporter ofte skaber en hype, når oliepriserne bryder grænsen på $ 50,00, eller når guldpriserne når priserne på $ 1300 eller $ 1200. Disse er intet men runde tal.

FREE Horizontal Grid Lines Indicator

Download the FREE Horizontal Grid Lines Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Runde tal er de vigtigste niveauer af prispoint, der ses som en psykologisk barriere. Afhængigt af hvor prisen handles, er de runde tal nøgletal, hvor købs- og salgsordrer normalt sættes.

Men runde tal er ikke kun begrænset til prisniveauer som f.eks. 50 eller 1300. Selv på valutamarkederne vil du opdage, at prisniveauet som 1.1000, 0.8000 og så videre opfører sig på samme måde.

Under hensyntagen til betydningen af de runde tal, ville det være umagen værd at få en indikator, som automatisk kunne plotte disse niveauer. Mens en måde at gå om dette er at bruge de vandrette linjer til at placere disse på runde nummerniveauer, kan det blive lidt trættende.

Hvis du er på udkig efter en hurtig løsning, så er den vandrette linjelinjeindikator for MT4-handelsplatformen et rentabelt alternativ.

Konfiguration og installation af MT4 vandret linjeindikator

Den horisontale gridlinjeindikator er en tilpasset indikator bygget til MT4 platformen. Du kan downloade indikatoren fra denne artikel og installere den i dine MT4s indikatormapper. Genstart din MT4-terminal, og træk og slip denne indikator på kortet efter eget valg.

Du vil blive præsenteret med konfigurationsvinduet som vist nedenfor.


MT4 Horisontal gitterlinjeindikator

Som du kan se fra indikatorerne ovenfor, er tilpasningerne ret simple.

Gitterstørrelse i punkter: Ved hjælp af denne indstilling kan du konfigurere antallet af punkter, hvorefter den horisontale gitterlinie skal tegnes. For eksempel, hvis du indstiller dette til 100 point i et valutapar, er det ca. 10 pips forskel. Det betyder, at for hver 10 pips vil du se gridlinjen bliver tegnet.

Gitterfarver: Gitterfarverne, selvom de viser to forskellige niveauer, virker ikke. Du kan ændre farveindstillingerne, og det vil automatisk male netlinjerne baseret på den farve du vælger.

Gitterstil og bredde: Du kan indstille gitterets linjestil og -bredde, som gør det muligt at tilpasse indikatoren og til at matche stilen på din eksisterende grafisk skabelon.

Uger: Denne indstilling er også overflødig, som når du vælger gridstørrelsen, viser indikatoren disse værdier på tværs af alle tidsrammer.

Vis etiket : Ved at indstille dette til sandt, vil du aktivere den vandrette linjelinjeindikator viser etiketten. Mærket viser simpelthen den gitterstørrelse, du har valgt.

Konfiguration af gitteretikett: Du kan konfigurere skrifttypens indstillinger for etiketten, der vises på diagrammet. Du kan ændre farven og skrifttypestørrelsen på etiketten, som kan vises i diagramindstillingerne, hvis du aktiverer de tidligere Vis etiketindstillinger.

Konfiguration af etikettdisplay: De sidste tre indstillinger giver dig mulighed for at konfigurere etiketten på hvilken del af diagrammet den skal vises på. Du kan placere etiketten til højre, venstre side af diagrammet og ved at bruge højre / nede indstillinger, kan du flytte det til et passende sted på diagrammet, hvor det ikke forstyrrer dine eksisterende kortindstillinger og indikatorer.

Når du har installeret den horisontale MT4-horisontalindikator MT4, så ser det sådan ud.


MT4 Horisontal gitterlinjeindikator

Fra ovenstående diagram kan du se, hvor enkelt denne indikator er. Det giver dig mulighed for hurtigt at tilføje nettet linjer hvert x antal pips eller punkter på diagrammet. Du behøver ikke at indstille disse netlinjer ved hjælp af MT4's horisontale linjetegning værktøj.

Sådan bruger du MT4 Horizontal Grid line indikatoren?

Handel med runde tal eller rene prisniveauer, der slutter i nul, er en strategi i sig selv. Nogle handlende, i stedet for at indtaste handler på ulige tal, foretrækker at sætte deres ordrer til disse runde talværdier.

Dette er især tydeligt på CFD markederne. De runde tal bliver derfor nøgle- og modstandsniveauer. Disse bruges som indtastning, exit niveauer i en handel. Afhængigt af den tidsramme, du handler, forbliver de vandrette gitterlinjer konstant.

Nogle erhvervsdrivende kan finde de vandrette gitterlinjer for at være lidt for rottede. Derfor er dette indikator måske ikke appellere til alle. Det afhænger også af den type marked, du handler, og også din handelsstil.

Indikatoren kan anvendes på ethvert diagram, og når pipens værdi er indstillet, forbliver indikatorerne konstante på tværs af andre tidsrammer. Dette giver forhandlere en konsekvent udsigt over markederne. Det er tilrådeligt, at du deaktiverer MT4s standardkortbakgrund, så du kun bruger disse vandrette netlinjer.

Fordi runde tal har tendens til at spille en vigtig rolle, ses de ofte som prismagneter. Hvis du overholder prishandlingen omhyggeligt, vil du bemærke, at prisen har tendens til at svæve rundt om de runde tal, inden du sætter det næste ben i retningen.

Du kan også finjustere din handel på en sådan måde, at du automatisk justerer support- og modstandsområderne til mindre runde talværdier for at få en mere renere visning af markederne.

Når det er sagt ovenfor, er den vandrette gridlinjeindikator for MT4-platformen simpelthen en kosmetisk indikator. Det giver dig ikke nogen større kant på markederne. Derfor er dette et værktøj, der er mere egnet til at give dig perspektivet på markederne end noget andet. Den gode del er, at du kan bruge den horisontale rutelinjeindikator som et værktøj, der kan supplere din eksisterende handelsstrategi.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!