Brug af VSA Text Indikator og hvorfor det er værdifuldtTable Of Contents:

  1. Brug af VSA Text Indikator og hvorfor det er værdifuldt
  2. Hvordan VSA Text Indikator Virker
  3. Hvem skal bruge VSA-indikatoren?
  4. Tilføjelse af VSA-tekstindikatoren til din MT4-platform
  5. Arbejder med et fuldt ladet diagram

VSA-tekstindikatoren er baseret på, hvad der er kendt som indikatoren "Volume Spread Analysis". Volumespreadanalyse er stort set et redskab til at opdage sammenhængen mellem pris og volumen for at bestemme det kortsigtede resultat af prisaktionen, med andre ord, hvor markedet måske bevæger sig næste gang.

Den lodrette tekst, der vises ved siden af stearinlys på dit MT4-kort, fortæller dig, hvor pengene er, og meget vigtigere, hvor det ikke er. I handel er det vigtigt at identificere pengestrømme, når det kommer til at træffe de bedste handelsbeslutninger.

FREE VSA Text Indicator

Download the FREE VSA Text Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Du er ikke en institution, som en individuel detailhandler, du vil vide, hvor de store movers og shakers placerer deres penge, og omvendt, hvor de trækker sig tilbage. Det er de store investorer, og store pengehandlere, der rent faktisk får prisen til at flytte. Så når de køber og sælger, kaldes disse akkumulerings- og distributionsfaserne. VSA- eller volumenpredningsanalysens indikator bliver et uundværligt redskab til den seriøse erhvervsdrivende, der forstår, at udvalgte indikatorer alene ikke er nok til at træffe en velinformeret handelsbeslutning. Derfor skal du altid i første omgang afgøre, hvor udbud og efterspørgsel ligger inden for det nuværende marked.

Hvordan VSA Text Indikator Virker

VSA-tekstindikatoren skal kobles sammen med en volumenindikator, der hjælper med at fastlægge retningen for prisbevægelsen. VSA-indikatoren selv vil give dig følgende oplysninger:

• Ingen forsyningsbjælke
• Ingen forespørgselslinje
• Optræk
• Reverse Uptrrust
• Forsøg på at flytte op
• Forsøg på at bevæge sig ned
• Stop volumen

Nedenfor er et diagram, der illustrerer, hvad 'ingen forsyning' og 'ingen efterspørgsel' lysestager ser ud. Prisen vil bevæge sig, men derefter trække enten lidt eller meget tilbage, og luk med en wick / tail øverst eller nederst. Du kan se, hvor de røde pile peger ned, prisen trækker tilbage på disse stearinlys, inden du lukker, og efterlader et væv. Dette er en indikation på mulig omvendelse. Du kan se på diagrammet, det er præcis, hvad der skete.

Så når du ser et "ingen efterspørgsel" eller "intet forsyningslys" på dit diagram, vil du også gerne tjekke din volumenindikator også for yderligere bekræftelse. På 'ingen efterspørgsel' kan du se en bullish bar, der vokser kortere, hvilket svarer til manglende efterspørgsel. Et andet værktøj, du kan bruge til din fordel, er at tilføje understøtnings- og modstandslinjer, som du kan anvende selv ved hjælp af værktøjet til det på MT4.

Når du ser 'ingen efterspørgselsbjælke' på et lysestage, fortæller det dig, at der ikke er tilstrækkelige købere til prisen for at fortsætte med at komme op. Omvendt indikerer ingen levering manglende sælgere. Opstød og omvendt opsving refererer til en hurtig trendændring inden for et lys, i en given tidsramme, hvor prisen går imod trend og derefter hurtigt vender tilbage til tæt på åbningsprisen. Så det fortæller dig prisen forsøgte at vende om, men fejlede. Der vil sandsynligvis være en fortsættelse af tendensen på det tidspunkt. Forsøg på at bevæge sig op eller ned, tyder på en kamp mellem tyr og bjørn, eller omvendt, der signaliserer en mulig afmatning i takt med den nuværende tendens.

Nedenfor ses et diagram med en ekstra volumenindikator sammen med ekstra support- og modstandslinjer, hvilket også altid er godt at bruge, da prisen ofte hopper i disse zoner, med meget overskud i gang. Du kan se mange udbud og ingen efterspørgselslys på disse niveauer. Der er flere forskellige typer volumenindikatorer, der kan bruges, det er op til erhvervsdrivende at eksperimentere og finde deres egen personlige præference. Volumindikatoren nedenfor fortæller dig, hvad der sker ved at svinge over den enkelte bjælke med musen.

Hvem skal bruge VSA-indikatoren?

VSA-tekstindikatoren kan være nyttig for handlende på alle niveauer, simpelthen fordi det giver et hurtigt overblik over markedsmomentet, som derefter skal følges af kontrolvolumen og forskellige andre indikatorer efter eget valg for at bekræfte prisretningen . Alle forhandlere kan drage nytte af brugen af VSA-indikatoren, da den leverer de mest basale oplysninger, der er nødvendige for at overveje at handle. I et ord, volumen!

Så en af måderne at udvikle en intim forståelse for, hvordan markederne bevæger sig, og hvad der driver prisbevægelsen, er at øve papirhandel ved hjælp af USA, og så mange andre indikatorer som muligt, indtil du indsnævrer det til et par, der er den mest præcise.

VSA hjælper i første omgang med at få et øjebliksbillede af, hvor institutioner flytter deres penge, via udbud og efterspørgsel. Brug dette sammen med andre indikatorer, du har testet, der producerer en god procentdel af resultaterne via back-testing, især ledende indikatorer, såsom divergens. Men altid konsultere dine volumenindikatorer for at bestemme det aktuelle markedsmoment.

Når du har testet yderligere indikatorer for ydeevne, kan du beslutte dig for dit handelssystem. Du kan også justere parametre i indstillingerne for forskellige indikatorer for at se, om du kan få bedre resultater. Det er alt forsøg og fejl, og sådan finder du hvad der virker for dig.

Tilføjelse af VSA-tekstindikatoren til din MT4-platform

1. Download og gem VSA indikator til skrivebordet. Klik på 'Fil', og klik derefter på 'åbne data'-mappen
2. Når du har åbnet data mappen, skal du lukke MT4 platformen
3. Inden data mappe, dobbeltklik på MQL5
4. Find 'Indikatorer', og træk og slip derefter downloadet VSA til fil
5. Åbn din handelsplatform, gå til Navigator, find og anvend VSA til diagrammet

Du vil gerne forstørre dit diagram, så du nemt kan læse beskrivelsen ud for udvalgte stearinlys, der viser VSA-teksten.

Arbejder med et fuldt ladet diagram

Som tidligere nævnt er VSA-tekstindikatoren ikke et selvstændigt værktøj, det skal bruges sammen med en volumenindikator, understøtning og modstand eller en anden indikator, der kan hjælpe dig med at se, hvor prisen går videre. Tjek nedenstående skema, som bruger en anden volumenindikator, let at læse, grønne søjler viser bullish og røde søjler, der angiver bearish. Divergens benyttes, bearish divergens i dette tilfælde samt et sæt 3 glidende gennemsnit, der danner en crossover til downside, hvor VSA-teksten på det grønne lys læser 'no demand bar'.

En rød volumenbøjle svarende til det næste røde stearinlys giver også en reversering, samt en crossover af to hurtige bevægelsesgennemsnit, som lukker under et langsommere glidende gennemsnit. Alle meget gode bekræftelser for at tage en kort handel på dette tidspunkt! Dette er hvad du gør, du leder efter flere bekræftelser alle peger i en retning for at gå enten lang eller kort.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.