Barvno polnilno povprečje za MT4

Kazalnik gibanja barvnega polnila za trgovalno platformo MT4 je razmeroma preprost kazalnik trgovanja po meri. Kot že ime pove, premikanje povprečnega barvnega polnila preprosto zapolni razliko med dvema gibajočima se povprečjema.

Table Of Contents:

  1. Barvno polnilno povprečje za MT4

Barvno polnilo Kazalnik premikanja povprečja na grafikonu

Izračun gibljivih povprečij je v bistvu enak, kot bi uporabili kazalnik privzete drseče povprečje. Edina razlika je, da je prostor med dolgoročnim in kratkoročnim drsečim povprečjem poln barve.

FREE Color Fill MA Indicator

Download the FREE Color Fill MA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Premikajoče se povprečje barvnega polnila lahko na nek način spominja na indikator trgovanja Ichimoku, ki je privzeti tehnični kazalnik, uporabljen na grafikonih. Prostor med oblakom Ichimoku je zapolnjen.

Indikator premikanja povprečne barvne polnitve v bistvu opravi isto opravilo. Druga prednost uporabe indikatorja barvnega povprečja je, da zmanjša število kazalnikov na samo enega.

Če na primer uporabite drsna povprečja za 20 in 50-krat, pri čemer uporabite privzeti kazalnik MT4 za drseče povprečje, uporabite dva indikatorja. Prvi indikator je nastavljen na 20-sekundni čas, drugi indikator pa je nastavljen na 50-časovno obdobje.

Glede na to, kako kompleksna ali preprosta je lahko vaša strategija trgovanja, lahko število kazalnikov, uporabljenih na vašem grafikonu, postane prevelika. To lahko na koncu pripelje do počasnejšega delovanja vašega trgovinskega terminala MT4.

To je nekaj, česar bi se trgovci želeli izogniti. V tem pogledu je drsno povprečje barvnega polnila odličen način za zmanjšanje števila kazalnikov s preprosto kombinacijo dveh podobnih indikatorjev v eno.

Barvno povprečje barvnega polnila je kazalnik trgovanja po meri, ki ga lahko prenesete iz tega članka. Prenesite preneseno datoteko ex4 v mapo kazalnika MT4. Ponovno zaženite MT4 trgovalno platformo in se pomaknite nad okno za krmarjenje ter z desno tipko miške kliknite in izberite osvežitev, če želite, da se dvigne kazalec premikajoče se povprečne barve polnila.

Dvakrat kliknite na indikator ali ga povlecite in spustite na grafikon po vaši izbiri. Nastavitve konfiguracije so prikazane spodaj.

MT4 Kazalnik polnjenja barvnega povprečja

Ne dovolite, da vas število konfiguracijskih nastavitev zmede. Ker indikator združuje dva indikatorja v eno, je treba narediti nekaj prilagoditev za vse različne kombinacije, ki prihajajo z uporabo gibljivih povprečij.

MA Barvno polnilo 1, 2, 3, 4: Ta funkcija vam omogoča, da prilagodite barvno polnilo. Z vrednostmi od 1 do 4 lahko nastavite, ali naj bo barva le med premikajočimi se povprečji ali želite, da se vrstice raztezajo nižje, da prikažete, kako daleč se je cena premaknila iz dveh gibljivih povprečij.

MA1 Period (Obdobje MA1): Nastavitev obdobja vam omogoča, da nastavite obdobje pregledovanja drsečega povprečja.

MA2 Period (Obdobje MA2): Tako kot zgoraj, MA2 obdobje omogoča nastavitev obdobja iskanja za drugo drseče povprečje. Običajno, če uporabljate običajen pristop s premičnim povprečjem, mora biti MA1 krajši od MA2 ali obratno.

MA1 Shift: Premik vam omogoča, da premaknete gibajoče povprečje nekaj barov v prihodnost. To je ista funkcija kot premik, ki ga boste našli pri uporabi običajnega kazalnika premikajoče se povprečje.

MA2 Shift: Premik za MA2 prikazuje premik drsečega povprečja za drugo drseče povprečje.

Metoda MA1: Metoda vam omogoča, da konfigurirate, katero vrsto formule premikajoče se sredine uporabite za prvo MA.

Metoda MA2: omogoča konfiguriranje metode drsečega povprečja za drugo MA. Vrednosti lahko spremenite, da prikažete, ali želite uporabiti preproste, eksponentne, zglajene ali linearne tehtane povprečne vrednosti

MA1 Price: S to konfiguracijo lahko nastavite vrsto cene, ki jo boste uporabili pri izračunu drsečega povprečja

MA2 Cena: Enako kot zgoraj, MA2 cena vam omogoča, da izberete vrsto cene. Uporabite lahko eno od številnih kombinacij z odprte, visoke, nizke in blizu mediane ali tipične cene.

Label Size (Velikost etikete): Velikost nalepke vam omogoča, da prilagodite vrednosti izhoda. To vam bo omogočilo, da si ogledate obdobja gibljivih povprečij, ki jih uporabljate

Oznaka Bold: Preklop med true ali false bo preprosto nastavil vrednosti za uporabo krepke pisave.

MA1 Barva etikete: S to nastavitvijo lahko spremenite barvo prvega drsečega povprečja

MA2 Barva etikete: S to nastavitvijo lahko spremenite barvo drugega drsečega povprečja. Z zgornjima dvema nastavitvama se barve spreminjajo glede na to, ali so drseče ali bikovske povprečja. Na primer, če je kratkoročno drseče povprečje nad dolgoročnim drsečim povprečjem, bo barva oznake MA1 zapolnjena. Podobno, ko je kratkoročno drseče povprečje pod dolgoročnim drsečim povprečjem, se zapolni druga barva. Z uporabo teh nastavitev lahko takoj ugotovite, ali so trgi bikovski ali medvedji.

Oznaka kota: Ta nastavitev vam bo omogočila, da nastavite oznake po meri. Privzeta vrednost je nastavljena na tri, kar pomeni, da bodo oznaka ali vrednosti dveh gibljivih povprečij prikazane v spodnjem desnem kotu grafikona. Upoštevajte, da morate to omogočiti tako, da v konfiguracijskem oknu omogočite drugo nastavitev.

Oznaka levo desno: ta vrednost vam omogoča, da nastavite odmik odtisa nalepke od leve proti desni.

Oznaka od zgoraj navzdol: Ta vrednost vam omogoča, da izravnate območje, na katerem naj bo nalepka natisnjena iz perspektive od zgoraj navzdol. Če uporabljate preveč kazalnikov, ki prav tako zajemajo vrednosti, sta zgornji dve nastavitvi dober način, da zagotovite, da vrednosti ali oznake ne vplivajo na druge vrednosti, ki so prikazane na grafikonu.

Prikaži oznake: Ta funkcija vam omogoča preklapljanje med prikazovanjem vrednosti. Ko je nastavljeno na true, lahko uporabite zgornje štiri nastavitve konfiguracije, da prilagodite, kje naj bodo vrednosti kazalca narisane.

Barvno povprečje barvnega polnila, kot lahko vidite, je preprosto orodje za gibanje po meri. Z odpravo potrebe po uporabi dveh gibljivih povprečij, je to lahko priročno orodje v vašem orodju za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.