2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4

2Extreme4U Grid Builder Indikator til MT4 er meget unik meta trader 4 indikator, der hjælper handlende til visuelt at identificere og måle prisbevægelser og også at opbygge deres positioner på markedet i henhold til størrelsen af de markedsbevægelser, de forventer. Det er et meget nyttigt værktøj og kan nemt komplimentere ethvert handelssystem såvel som større tidsrammebaserede signaler.

FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator

Download the FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Fordele og ulemper ved at bruge 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4

Brug af 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 kan hjælpe en erhvervsdrivende til at generere massive overskud fra en enkelt prisbevægelse. Dette skyldes generelt, at i stedet for bare at komme ind i handlen med en position, kan en erhvervsdrivende kun indstille ventende ordrer ved hjælp af 2Extreme4U-netværktøjsindikatorindikatoren til MT4 afhængigt af størrelsen af det flyt, han forventer, og de parametre, han eller hun har indstillet til indikatoren.

2Extreme4U Grid Builder Indikator til MT4 kan tilbyde den erhvervsdrivende en øjeblikkelig viden om, hvor langt et markedsbevægelse er gået. Dette skyldes den måde, hvorpå den visuelt markerer dele af diagrammet ind i lige adskilte prissegmenter baseret på den indstilling, som erhvervsdrivende anvender på indikatoren. For eksempel kan en erhvervsdrivende indstille 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 at have en 20 pip gap. Indikatoren vil derefter opbygge en gitterlinie på 20 pips på tværs af prisen, så den erhvervsdrivende nemt kan se på diagrammerne og vide, om prisen har flyttet 100 pips eller kun 60 pips.

Traders kan bruge 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 til massivt at reducere risikoen ved at sprede en startposition, de ville have taget på tværs af prissegmenterne af et forventet træk. Dette vil straks sikre, at erhvervsdrivendes risiko, hvis erhvervsdrivende skulle gå negativt, reduceres kraftigt.

2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 kan også bruges til at opbygge positioner i trendmarkeder. Så en erhvervsdrivende ved f.eks., At den japanske økonomi svækkes og forventer, at valutapar som USDJPY og GBPJPY bliver svagere i løbet af de kommende uger. Denne erhvervsdrivende kan derefter bruge 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 til at indstille positioner på tværs af diagrammerne, så uanset hvor lille eller stor trenden er fra træk, kan de drage fordel af trenden uden nødvendigvis at vente på prisen for at nå et bestemt punkt eller leder efter et unikt indgangspunkt.

Denne strategi er normalt ideel til flere langsigtede forhandlere end scalpers, da scalpers altid vil have hurtige overskud fra markederne og normalt ikke foretrækker at forblive for længe på markederne. 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 er også meget ideel til handel med nyhederne, da erhvervsdrivende ikke ved, hvilken eksakt retning markedet vil reagere på nyhederne i og bare placerer handler på tværs af markederne ved hjælp af 2Extreme4U Grid Builder Indicator for MT4 i tilfælde det bevæger sig i den retning, hvor handlerne er placeret.

En anden meget interessant måde at bruge 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 ville være at bruge den til at placere handler på en lavere tidsramme, når man venter på en højere tidsramme-breakout.
Dette gøres normalt før breakout forekommer og er mindre risikabelt end at gå alt ind i handelen, når det bryder ud, da prisen undertiden kunne skabe en falsk breakout i en retning, før den bryder ud i den anden retning. Brug af 2Extreme4U Grid Builder Indikator For MT4 at opbygge positioner vil holde forhandleren sikker og reducere hans eller hendes risiko for at tage handel.

2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 kan indarbejdes i alle handelssystemer eller signaler på de højere tidsrammer, da det vil fungere godt, især fordi bevægelserne højst sandsynligt vil være store nok til at blive taget på de meget lavere tidsrammer som store tendenser. Dette vil også kræve, at erhvervsdrivende har en vis grad af dygtighed og erfaring med at kombinere de højere og lavere tidsrammer og handel med højere tidsrammer på de nederste tidsrammer.

Brug af 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 forbedrer i høj grad fortjenesten potentialet i enhver handel siden et skridt, som ville have netop opnået overskud fra en position nu har et par flere stillinger i overskud også. Det er meget ideelt til trendhandel, især når erhvervsdrivende forventer handler i retning af tendensen.

En vigtig faktor at overveje, men når man forsøger at finde ud af om denne indikator er for dig eller ej, er hvor længe en erhvervsdrivende har handlet. Handlere med mere erfaring er mere tilbøjelige til at kunne styre deres handler uden at føje følelser til det, og det er et meget vigtigt kriterium, når de beslutter at bruge 2Extreme4U-netværktøjsindikatorindikatoren til MT4 som værende håbfuld eller angst eller udviser nogen form for følelser, når de bruger denne indikator kan let sætte erhvervsdrivende i fare for at miste en rimelig størrelse af deres handelskapital.

En sidste ting, der skal mindes om, er, at mens du bruger 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 som med andre forex og handelsindikatorer generelt, er det meget passende at anvende meget seriøse pengehåndteringsteknikker for at holde en erhvervsdrivende kontrolleret hele tiden og undgå alle de andre faldgruber med overrisiko. Som en tommelfingerregel, hvis en erhvervsdrivende ikke kan indstille en erhvervsdrivende og gå væk, risikerer den erhvervsdrivende sandsynligvis for meget.

Nogle handelsideer

Når handler med 2Extreme4U Grid Builder Indicator for MT4, skal erhvervsdrivende vælge hvilke typer af strategier han kombinerer med systemet, og tidsrammen han handler disse strategier på meget omhyggeligt.
Et af de systemer eller handelstyper, der ville fungere godt med denne indikator, kombinerer det med breakout-handel. For eksempel sporer en erhvervsdrivende først en rækkevidde på en højere tidsramme og derefter på en lavere tidsramme i det samme diagram, spredes erhvervsdrivende handler ved hjælp af 2Extreme4U Grid Builder Indicator til MT4 i den retning, han eller hun forventer, at handlerne skal fungere.

Brug af 2Extreme4U Grid Builder Indikator til MT4 med Trendline Trading kan også være meget rentabel, især når handel trendlinje hopper af de højere tidsrammer.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!