3_Level_ZZ_Semafor Indikator for Meta Trader 4

3_Level_ZZ_Semafor Indikator for Meta Trader 4 er en indikator, der arbejder for at hjælpe handlende til visuelt at identificere alle de forskellige vendepunkter i pris, kort efter at de er sket. Handlende kan identificere store bevægelser og drejninger, mindre bevægelser og drejninger og endda drejningen af bølger inden for den lille bevægelse. Dette er et godt værktøj for enhver erhvervsdrivende at have.

FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator

Download the FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Fordele og ulemper ved at bruge 3_Level_ZZ_Semafor Indikator for Meta Trader 4

Brug af 3_Level_ZZ_Semafor Indikator for Meta Trader 4 tilbyder erhvervsdrivende så mange fordele, især i umiddelbar eftersyn. En af de største fordele ved at bruge denne indikator er, at den automatisk hjælper forhandlere med at identificere starten på nye tendenser i prisaktioner. Handlende, der bruger denne indikator, vil gøre det godt at observere sine signaler, som hver gang et nyt stort træk starter, indikerer indikatoren normalt erhvervsdrivende det og viser endda visuelt denne start på erhvervsdrivendes diagram. Den erhvervsdrivende kan derefter backtest strategier ved hjælp af dette kort over den pris, som indikatoren hjælper med at skabe for ham eller hende.

En anden fordel ved at bruge 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for Meta Trader 4 er, at det kan hjælpe den erhvervsdrivende at skelne mellem hvilke bevægelser der er de største, hvilke er de mindre, og hvilke er bare bølger inden for de mindre bevægelser. Denne indikator, når du gør dette, vil også fortælle de erhvervsdrivende, når store bevægelser starter, hvor de mindre bevægelser starter og slutter, og hvor hver af de bølger, der er repræsenteret i en mindre bevægelse, startede og sluttede. Traders kan derefter bruge denne indsigt i planlægningen af fremtidige handler og ved at lære, hvordan de små svinger og vendinger i pris udgør den større drejning og vendinger i pris, og hvordan de alle sammen udgør prisforanstaltninger på et højere tidsrammediagram.

3_Level_ZZ_Semafor Indikator for Meta Trader 4 har mange forskellige farvekoder, som den bruger til visuelt at hjælpe den erhvervsdrivende til at se starten på store tendenser, mindre tendenser og bølger inden for de mindre tendenser. For det første bruger indikatoren en gul farve til at identificere det punkt i pris, hvor et stort træk startede, og så tilføjer det et tal, der angiver typen af trendend eller starter den. Nummer 3 står for store tendenser. Derefter bruger indikatoren den lilla farve til at identificere, hvor mindre tendenser inden for de store tendenser starter. Den bruger en lilla cirkelplade og taler den som 2 for at hjælpe erhvervsdrivende med at identificere den som en mindre trend.

3_Level_ZZ_Semafor Indikator Til MT4 bruger også den lysebrune farve til at hjælpe handelen visuelt at identificere tendenser inden for den mindre trend. Indikatoren bruger en lille lysebrun prik og nummerer prikken som 1. Dette hjælper så erhvervsdrivende til at forstå, hvordan prishandlingen har flyttet, og når den bruges over tid, kan det hjælpe en erhvervsdrivende at straks forudse, hvilken prishandling der kan ske siden de er kommet at forstå, hvordan prisen bevæger sig fra at se de forskellige typer og størrelser af bølger, der udgør en prisbevægelse eller en tendens.

En smuk fordel, som en erhvervsdrivende kan få ud af at bruge 3_Level_ZZ_Semafor Indicator For MT4, er, at det hjælper den erhvervsdrivende til at forblive i en trend. Meget af tiden handler forretningsfolk ud af tendenser, fordi de er bange for enhver lille bevægelse, som pris handling gør uden at tage højde for, at pris handlinger skulle genbruges før de flytter igen og ville gøre det så mange gange s muligt, før det endelig får til hvor det skal være. Når en erhvervsdrivende har realiseret denne kendsgerning, bliver de mindre bange for prishandlingen og kan derefter bruge indikatoren til at se, hvordan prisen går tilbage og bevæger sig tilbage i sin oprindelige retning og de forskellige bevægelser, som prisen skal gøre for at nå frem til en destination har.

Derudover er det noget, som handlende skal forstå, når de bruger 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for MT4, at de også skal se indikatoren ved hjælp af øjnene for højere tidsrammer, før de handler med sit signal som i en lavere tidsramme, prisen er mest sandsynligt respekterer den højere tidsramme retning, da den gør sin bevægelse gennem en handelsdag. Derfor skal handlende være meget forsigtige med ikke at handle handler, der står direkte mod højere tidsramme, da dette kan føre til dårlige handelsresultater.

Også, handlende kan gøre meget store overskud fra handler, der stammer fra de højere tidsrammer. Det betyder, at den erhvervsdrivende på et givet tidspunkt kan bruge denne indikator til at markere starten på en ny trend på de højere tidsrammer og derefter gå ned til mindre tidsrammer. Årsagen til, at en erhvervsdrivende gør dette er sådan, at han eller hun også kan se efter et træk i samme retning, som ligner på samme måde som bevægelsen på den større tidsramme.

Den erhvervsdrivende ville så tage denne bevægelse med en mindre stop-loss rækkefølge og mål for den højere tidsramme i tankerne. Dette kan let generere handler med høj risiko for at belønne forhold og erhvervsdrivende kan bruge dem hver gang de opstår for at øge deres handelsmæssige hovedstæder.

Brug af 3_Level_ZZ_Semafor Indikator til MT4 kan kombineres med flere prisaktive strategier som rækkeviddebrud, flag og pennantmønstre og support / resistenshandel, da dette i høj grad kan forbedre brugen af indikatoren og gøre indikatoren særligt værdifuld for handlende, der allerede handler nogle af disse strategier. Dette kan hurtigt gøre det muligt for sådanne erhvervsdrivende at se starten og slutningen af bevægelser, en færdighed, der er meget vigtig, når handlingsstrategier for handel præsenterer og også at se, hvordan de kan bruge deres strategier til at indtaste bevægelser, der er blevet identificeret ved hjælp af indikatoren.

Endelig fungerer 3_Level_ZZ_Semafor Indicator For MT4 for handlende på alle niveauer. Det betyder, at nybegyndere, mellemhandlere og avancerede forhandlere hurtigt kan forstå, hvordan denne indikator virker uden en stor indsats fra deres side. For en nybegynder kan indikatoren hjælpe dem med hurtigt at lære indflydelser og prisudsving, og hvordan de kan udnytte dem, når de opstår for at tjene penge på deres handelsregnskaber.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!