Bollinger Bands Indikator til MT4

Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 er en meget populær indikator blandt handlende og er blevet populær på grund af dens stabilitet og hvordan den graduerer gennemsnittet af prisbevægelser over en periode, analyserer det og projekterer en retning for pris baseret på dets analyse af de umiddelbare fortidsprisbevægelser indsamlet. Det kan være meget nyttigt for enhver erhvervsdrivende på mange måder.

FREE Bollinger Bands Indicator

Download the FREE Bollinger Bands Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Fordele ved brug af The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4

Traders er kommet til at bruge og stole på The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 som hundredvis eller endda tusindvis af forskellige handelsstrategier er bygget op omkring denne indikator på grund af dets unikke pris handling prognoser kvaliteter.

For det første kan Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 prognose retningen af prisen på et valutapar eller handelsaktiv ved et overblik. Det betyder, at enhver erhvervsdrivende, der kigger på indikatoren, straks får en fornemmelse af, hvilken retning prisen sandsynligvis kan gå inden for en kort periode. Dette er meget nyttigt, da en erhvervsdrivende for at kunne opnå fortjeneste på markedet på det meget rudimentære niveau skal være i stand til at have en følelse eller generel forstand til prisretningen og derefter kunne placere handler i hvilken retning han helst eller hun forudsiger at prisen kan følge i den nærmeste fremtid. Et nøglepunkt værd at bemærke er imidlertid, at hvis erhvervsdrivende ønsker at få meget nøjagtige aflæsninger af prisretninger, skal erhvervsdrivende bruge et højere tidsrammediagram.

Det betyder, at selvom The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 kan forudsige prisen på et valutapar eller handelsaktiv, ville handleren sandsynligvis skulle bruge indikatoren på de højere tidsrammer som den daglige tidsramme eller 4 timers tidsramme, hvis erhvervsdrivende vil få en klarere og mere præcis forudsigelse af prisretningen på den tidsramme og lavere tidsrammer generelt. Som en generel tommelfingerregel bliver Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 mere præcis i sine forudsigelige evner, da tidsrammen for et valutapar eller handelsaktiv øges.

Mange handlende forstår at identificere prisklasser i et valutapar eller handelsaktiv er en af de vigtigste nøgler til at låse op for meget store tendenser, men har ikke en meget solid ide om, hvordan man enten identificerer tendenser eller deltager i handel fra sådanne tendenser, når de er blevet identificeret. Bollinger Bands Indikator for Meta Trader 4 er meget nyttig, fordi trend identifikation er en af sine vigtigste funktioner til den erhvervsdrivende.

Det betyder, at indikatoren kan vise en erhvervsdrivende visuelt at se prisaktioner, og hvordan indikatoren reagerer på pris handling, kan så identificere, at prisen er fanget inden for et interval baseret på formen og egenskaberne af indikatorbåndene på det pågældende tidspunkt uden selv at se pris handling. Dette giver mening, da indikatoren hurtigt komprimerer prisaktioner i en nylig periode og skaber fremtidige forudsigelser fra det på farten.

I løbet af en rækkevidde eller 'markeder' vil prisen på et valutapar eller handelsaktiv sandsynligvis skabe en blanding af nedbør og højder, der ikke er næsten lige store, men som heller ikke bevæger sig i en bestemt retning. I løbet af denne periode begynder båndene på indikatoren, der sædvanligvis er på toppen og bunden af prisen, at komprimere til prisen. Afhængigt af hvor lang tid der varer en periode, kan indikatorbåndene blive så tætte, at de begge rører ved pris, da det gør meget små op og ned bevæger sig inden for området.

Den erhvervsdrivende kan derefter kortlægge den højeste høj inden for området og den laveste lav inden for området. Dette vil straks sætte den erhvervsdrivende i stand til at identificere, om der sker en prisbrud i enhver retning. Den erhvervsdrivende kan derefter placere en handel, når prisen går ud i nogen retning og lægge et beskyttende stop på den anden side af prisklassen, så prisen bliver nødt til at komme tilbage inden for rækkevidde og ramme den anden ende, før den kan stoppe udvekslingen af handelen.

Ved hjælp af Bollinger Bands Indikator for Meta Trader 4 kan en handel let let opdage indgange og udgange til et trendmarked. Det betyder, at indikatoren gør det meget nemt for erhvervsdrivende at visuelt identificere mulighederne i markedet for enten at indgå en handel eller at forlade en handel rentabelt. Med Bollinger Bands Indikator for Meta Trader 4 er der mere end et ton af forskellige måder at handle profittabelt på, både ind og spændende handler.

Nogle af de rentable måder at bruge indikatoren på for at skabe rentable handler ville enten være at handle med kompressionsbrud eller vending i retning. En komprimeringsbrud består af, hvornår en erhvervsdrivende springer pris sammen med indikatoren og derefter bruger vandrette linjer for at kortlægge kompressionsområdet. Den erhvervsdrivende vil så købe eller sælge en breakout fra denne kompression, og vente på prisen at krydse indikatorens midterlinie i den modsatte retning, før handleren derefter forlader handlen. På den måde kan den erhvervsdrivende altid holde sig til den rigtige side af en handel og også afslutte en handel før en total vending i den retning, der kan ødelægge overskud på en stor måde.

En anden måde at bruge indikatoren på for at komme ind i en trend ville være at vente på, at en prisomvendelse opstår. Den erhvervsdrivendes mål er ikke at komme ind på den faktiske omvendt, men at komme ind på den anden bølge af pris efter den første retracement i prisen. Denne anden prisbølge skal være i retning af den nye vending, der netop er sket. Den erhvervsdrivende vil derefter vente på prisen for at krydse båndets midterlinie i retning af vendingen og tage handlen og justere deres stop-loss-ordrer alt efter hvordan midterlinjen bevæger sig for at beskytte et overskud.

En anden metode til at komme ind på et allerede trendsættende marked er, at en erhvervsdrivende kan komme ind på prisspredningen mod mellemlinjen på et trendende marked. Det betyder, at den erhvervsdrivende først ser prisen for at se, hvilken retning det går. Dernæst ser den erhvervsdrivende de to ydre linjer af indikatoren for at sikre, at de giver i samme retning som prisen. Så begynder erhvervsdrivende at vente på prisen for at vende og røre midtlinjen mod retningen af de ydre bånd. Den erhvervsdrivende kan så tage en handel i retning af de ydre bånd, når prisen rammer midtlinjen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!