Kanal ZZ Indikator Til MT4

Channel ZZ Indicator for MT4 er en handelsindikator, der blev bygget på Meta Trader 4 charting platformen og blev bygget til alle de handlende, der bruger denne handelsplatform i løbet af handelsdagen for aktivt at træffe deres handelsbeslutninger, for at kortlægge de forskellige tidsrammer for den valgte og vores foretrukne valuta par og for deres daglige tekniske analyse på disse valutapar. Indikatoren er opbygget for at være præcis og for at hjælpe handlende med at navigere korrekt på de højere tidsrammer på markederne.

Det gør det ved at hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere det store svingpunkt på markederne på sådanne højere tidsrammer, så de handlende kan bruge disse punkter til at træffe bedre handelsbeslutninger. Nogle af de andre handelsbeslutninger, som en erhvervsdrivende kan udlede ved at bruge Channel ZZ Indicator for MT4, er skitseret og anført nedenfor som følger.

FREE Channel ZZ Indicator

Download the FREE Channel ZZ Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge Channel ZZ-indikatoren til MT4

En af de vigtigste handelsfordele, som en erhvervsdrivende meget nemt kan få ud af at bruge Channel ZZ Indicator for MT4, er, at det kan hjælpe den erhvervsdrivende til nemt at identificere de store svingpunkter i prisen på de højere tidsrammer for et bestemt valutapar.

Dette betyder, at når en erhvervsdrivende vedhæfter indikatoren til hans eller hennes handelsdiagrammer, identificerer indikatoren automatisk de store svingpunkter på de højere tidsrammer for det pågældende valutapar. At identificere disse store svingpunkter i et hvilket som helst valutapar er meget vigtigt af mange grunde.

En af hovedårsagerne til, at dette er meget vigtigt, er, at det umiddelbart kan hjælpe en erhvervsdrivende til at se de store support- og modstandsniveauer på valutaparet. Dette betyder, at når en erhvervsdrivende tilføjer Channel ZZ Indicator for MT4 til hans eller hendes handelsdiagram, vil erhvervsdrivende straks kunne identificere de vigtigste svingpunkter i valutaen.

Disse store svingpunkter i et hvilket som helst valutapar eller handelsaktiv er særligt synlige i de højere tidsrammer for sådanne valutapar og handelsaktiver som svingpunkter. På denne måde, når en handel tilføjer denne indikator til hans eller hendes diagrammer, vil han eller hun kunne se disse svingpunkter på enhver tidsramme for et hvilket som helst valutapar eller handelsaktiv automatisk.

Dette ville så sætte den erhvervsdrivende i stand til også at kunne identificere de store understøttelses- og modstandspunkter på diagrammets nedre tidsrammer, da disse svingpunkter på de højere tidsrammer også er de sandsynlige støtte- og modstandsområder på de nedre tidsrammer.

Dette betyder også, at da erhvervsdrivende nemt kan få øje på disse støtte- og modstandspunkter i hans eller hendes diagrammer, bliver det meget lettere for den erhvervsdrivende at få øje på de områder i den pris, hvor markedet sandsynligvis vil vende om eller stå i et stykke tid vejen enten op eller ned i løbet af handelsdagen.

Et supportområde er et område i prisen, som normalt ligger under den pris, hvor en erhvervsdrivende kan bemærke, at der har været en synlig modstand mod prisen.

Denne modstand skyldes for det meste mange ordrer på det prisområde, der er uenig om, at prisen skal være så lav eller lavere end det prisområde. Et modstandsområde er derimod et område i prisen, hvor den erhvervsdrivende nemt kan se, at der har været en indsats for at begrænse prisen fra at bevæge sig over den.

Sådanne modstandsområder er normalt over prisen og har tendens til at stoppe prisen fra at gå videre opad i løbet af handelsdagen, hovedsagelig på grund af antallet af ordrer, der sidder på sådanne niveauer fra de handlende, der er uenige om, at prisen på valutaparet eller handelsaktivet bør ikke være så høj som det.

Når en erhvervsdrivende kan få øje på disse områder, kan han eller hun meget nemt og derefter forberede sig på forhånd, når prisen kommer til disse punkter i løbet af handelsdagen.

Når prisen går til disse punkter, kan den erhvervsdrivende derefter afgøre, om han skal handle eller ej, og i hvilken retning skal han eller hun tage handelen. Disse niveauer er meget vigtige, da de aktivt hjælper den erhvervsdrivende til at forstå prisen.

De kan hjælpe den erhvervsdrivende til at forstå prisen, da de giver erhvervsdrivende et indblik i markedsstrukturen og hvordan markederne rent faktisk virker, så den erhvervsdrivende kan lære mere og mere, som han eller hun ser, at prisen interagerer med disse niveauer.

Når du bruger Channel ZZ Indicator for MT4, vil en erhvervsdrivende også kunne placere handler, der har den laveste risiko i trenden.

Det betyder, at den erhvervsdrivende ville kunne placere handler, der er korrekt justeret i retningen af tendensen. Det betyder, at den erhvervsdrivende vil kunne se den generelle retning, som trenden bevæger sig ind, før han eller hun kan udnytte denne generelle retning og tage handler, der i øjeblikket er i tråd med udviklingen.

Den erhvervsdrivende kan nemt opdage trenden siden på de nedre tidsrammer, tendenser er normalt indkapslet i de større svingninger på de højere tidsrammer. Når en erhvervsdrivende kan identificere disse større tidsrammer swing points, kan den erhvervsdrivende derefter forsøge at finde ud af, hvad præcis punkt han eller hun er inden for det større tidsramme swing punkt.

Dette ville så hjælpe den erhvervsdrivende at vide præcis hvilken retning af de markeder, som han eller hun vil handle i. Når en erhvervsdrivende har identificeret denne markedsretning, bliver det forholdsvis let for erhvervsdrivende at placere handler i retning af denne observerede markedsudvikling .

Den erhvervsdrivende skal så sørge for, at han eller hun på ethvert tidspunkt, inden han eller hun tager handler, først skal analysere de højere tidsrammer for at forstå svingpunkterne på disse tidsrammer.

Disse svingpunkter vil da fungere som støtte- og modstandsområder på de mindre tidsrammer, som erhvervsdrivende derefter kan basere deres handelsretninger på, da de handler handler i løbet af handelsdagen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!