EndOfBar Indikator til MT4

EndOfBar-indikatoren til MT4 er en indikator, der blev bygget ud fra Meta Trader 4-kartplattformen og for alle de forskellige erhvervsdrivende, der bruger platformen i deres daglige tekniske analyse af flere forskellige handelsaktiver eller valutapar i deres kortlægning af de forskellige forskellige tidsrammer for de flere udvalgte eller foretrukne handelsaktiver eller valutapar og i deres aktive daglige beslutningsproces i løbet af handelsdagen.

Indikatoren er meget solidt bygget og kan fungere meget effektivt. Det kan hjælpe den erhvervsdrivende til at vide præcis, når de nuværende stearinlys i en af de tidsrammer, der er tilgængelige i Meta Trader 4 charting platformen, vil ende.

Enhver af de handlende, der arbejder med MT4 handelsplatformen, uanset deres valgmulighed og / eller tidsrammer, kan meget nemt arbejde med EndOfBar Indicator for MT4. Nogle af handelsfordelene ved at bruge indikatoren er skitseret og diskuteret i det væsentlige nedenfor.

FREE EndOfBar Indicator

Download the FREE EndOfBar Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge EndOfBar-indikatoren til MT4

En af de største fordele ved at bruge EndOfBar Indikator til MT4 er, at den erhvervsdrivende meget nemt kan udlede lukketiderne for hver enkelt af de tidsrammer, der er tilgængelige for Trader, der bruger Meta Trader 4 chartringsplatformen.

Dette betyder, at når indikatoren er knyttet til enhver erhvervsdrivendes diagrammer på en hvilken som helst tidsramme, som erhvervsdrivende i øjeblikket arbejder på, ville han eller hun straks kunne identificere den nøjagtige tid ned til de nøjagtige sekunder, når alle tidsrammerne på Meta Trader 4 charting platform vil lukke.

Dette gør det muligt for den erhvervsdrivende, der bruger indikatoren, til visuelt at spore bevægelserne af alle de nuværende stearinlys, der dannes på deres respektive diagrammer. På denne måde vil erhvervsdrivende også kunne vide nøjagtigt, når et nyt lys starter eller starter på hver af disse tidsrammer.

Dette er meget vigtigt for den erhvervsdrivende af flere grunde. En af de første grunde til, at erhvervsdrivende bør se dette som meget vigtigt er, at det meste af tiden inden for Meta Trader 4 chartringsplatformen og mange andre handels- og kartingsplatforme til rådighed for forhandlere, har nye tendenser altid været kendt for at starte med nye stearinlys.

Såfremt en erhvervsdrivende kan opdage, hvornår det nye lys starter, kan han eller hun nemt også opdage, om det nye lys bringer en ny trend med det på nogen af de tidsrammer, som den erhvervsdrivende ønsker at overvåge.

En anden grund til, at dette er meget vigtigt for den erhvervsdrivende, er at det vil gøre det muligt for ham eller hende at kunne se, hvornår det næste stearinlys starter på alle tidsrammerne fra blot et diagram og med et enkelt blik.

Dette er let muligt for den erhvervsdrivende at kunne se alle lysene tæt ved et enkelt blik, da den måde, hvorpå informationen vises til erhvervsdrivende, er meget enkel og korrekt arrangeret, så den erhvervsdrivende så meget let kan assimilere informationen meget nemt uden at skulle flytte fra et diagram til det andet eller få flere diagrammer åbent på samme tid på hans eller hendes handelsplatform.

Dette vil også gøre en lang vej for at lette spændingen hos den erhvervsdrivende, da han eller hun ikke skulle se igennem flere tidsrammer for at vide præcis, når det nuværende stearinlys skal lukke på alle de forskellige tidsrammer . På denne måde er det meget nemt og muligt for den erhvervsdrivende at forblive meget organiseret og arbejde meget mere effektivt i løbet af handelsdagen.

En anden meget vigtig årsag til at bruge EndOfBar Indicator for MT4 er meget vigtigt, fordi det hjælper den erhvervsdrivende til at være bedre forberedt på de meget skarpe prisbevægelser, der normalt opstår, når hele eller de fleste af tidsrammerne lukker sammen.

Normalt, når alle de nuværende stearinlys på mange af handelstiderne lukker på samme tid, er der normalt en skarp prisbevægelse eller prisforskel i en bestemt retning.

Bevæbnet med disse oplysninger, når en erhvervsdrivende er i en handel, og tiden for afslutningen af nogle af tidsrammerne er næsten der, kan erhvervsdrivende derefter tage de nødvendige skridt for at sikre, at hans eller hendes handelsposition og handelsportefølje er sikker fra sådanne prisspikes.

Denne beskyttende bevægelse kan være for den erhvervsdrivende at lægge en beskyttende stopordringsordre meget tæt på hans handelsposition, hvis prisen løber imod hans eller hendes overskud, eller det kan også være at enten aftage en del af hele hans eller hendes handel stillinger i tilfælde af at han eller hun ikke er komfortabel med at have sådanne prisspikes, når de er i en handel.

Den erhvervsdrivende kan også bruge denne indikator for at sikre, at hans eller hendes handler placeres på de tidspunkter, hvor han eller hun er sikker på, at han eller hun effektivt kan undgå spidsen i prisen på grund af de fleste stearinlys eller alle tidsrammer på samme tid. Brug af EndOfBar-indikatoren til MT4 kan også være meget gavnlig for de handlende, hvis strategier afhænger af lysets sluttid på enhver tidsramme, de handler fra.

Det betyder, at de erhvervsdrivende, hvis signaler kun kan tages, når det nuværende stearinlys er lukket for at undgå indikatoren for at male om signalerne, vil i høj grad nyde godt af at bruge indikatoren. Dette skyldes generelt, at indikatoren er bygget på en sådan måde, at erhvervsdrivende kan indstille en advarsel forud for lukningen af et af lysene på en af tidsrammerne.

På denne måde, når advarslen lyder, kan erhvervsdrivende så hurtigt og hurtigt tjekke hans eller hendes handelssignaler på en hvilken som helst af erhvervsdrivendes diagrammer for at se, om der er genereret et signal, så når nærlyset lukker, vil erhvervsdrivende straks bare tage signal.

Dette vil også gøre den erhvervsdrivende mere organiseret og reducere stresset ved konstant at se handelsdiagrammerne i løbet af handelsdagen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!