Heiken Ashi Oscillator Indikator Til MT4

Heiken Ashi Oscillator Indikator Til MT4 er en oscillator baseret på Hiken Ashi lysestager. Ordet Heiken Ashi blev afledt af de japanske ord "Hiken Ashi", som oversættes som Average Bar, og det definerer klart, hvordan Heiken Ashi-lysene (HA for kort) arbejder for at udjævne prisaktioner på prisdiagrammerne.

Når den anvendes til trenddetektion, hjælper Heiken Ashi Oscillator Indicator til MT4 den erhvervsdrivende ved at måle den aktuelle og gennemsnitlige prisændring over en given tidsperiode. Dette giver den erhvervsdrivende mulighed for at se en glat version af prisdiagrammerne og fremskynder konsistens fra den erhvervsdrivendes side afhængigt af deres handelsstil.

FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator

Download the FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Parametre af Heiken Ashi Oscillator Indikator til MT4

Den eneste parameter, som Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 har, er den gennemsnitlige pris. Den gennemsnitlige pris betegner antallet af stearinlysstænger, som indikatoren skal bruge til beregning af et gennemsnit for det visuelle histogram. Denne gennemsnitlige prisbaserede udglatning forårsager derefter signalerne fra Heiken Ashi Oscillator Indikator for MT4 at blive udglattet over en given tidsperiode, selvom prisen var meget uregelmæssig.

Fordele og ulemper ved at bruge Heiken Ashi Oscillator Indikator til MT4

Den første fordel, som den erhvervsdrivende får ved hjælp af dette diagram, er, at Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 er meget enkel i den måde, den omsætter prisbevægelsesoplysninger til en erhvervsdrivende. Heiken Ashi Oscillatorindikatoren til MT4 udskriver simpelthen en ny grøn stang, når den krydser nulelinjen for en uptrend og udskriver en rød bjælke, når den krydser nulpunktet nedad, hvis det er en bearish trend.

En anden top i listen fordelene ved Heiken Ashi Oscillator Indikator Til MT4 tilbyder erhvervsdrivende en komplet mangel på visuelt ubehag ved analyse af handelsdiagrammerne, da den erhvervsdrivende kun kan se udjævne prisoplysninger. Denne udjævne information om den aktuelle pris på et valutapar eller handelsaktiv kan gøre den reelle trend i prisen lettere at se, og dette kan hjælpe den erhvervsdrivende, når der træffes handelsbeslutninger.

Brug af Heiken Ashi Oscillator Indikator For MT4 at handle hjælper med at udjævne støj fra de normale prisdiagrammer, da de viste priser allerede er beregnet ud fra gennemsnitsprisen på handelsaktivet eller valutaparet over en given periode.

Den måde, som Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 virker, er, at den skaber visuelle indgangssignaler til handel med både længder og shorts og til forskellige typer forhandlere afhængigt af hvilken stil de vælger at bruge. Mens nogle langsigtede erhvervsdrivende måske beslutter at tage handler baseret på krydsene i Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 og dens nul-linje, kan andre kortere sigtige handlende beslutte at tage en hurtig hovedbund, når den glidende gennemsnitslinie krydser nullinjen til mød histogrammet og afslut hurtigere end de andre typer handlende.

For erhvervsdrivende, der ønsker at tilpasse et allerede eksisterende system, kan Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 også kombineres med de fleste handelssystemer og meta trader 4 indikatorer afhængigt af hvilken indikatorvirkning den erhvervsdrivende kan se på at opnå. Et eksempel ville være, når en erhvervsdrivende har brug for en indikator for at hjælpe ham med at blive på højre side af markedet eller bare for at kunne forblive længe nok på et trendende marked. Hvad den erhvervsdrivende søger at opnå, vil straks afgøre, om Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 kan fungere godt med sit allerede eksisterende system eller ej.

Heiken Ashi Oscillatorindikatoren til MT4 kan også bruges som en selvstændig signaludbyder til dem, der er strengt Heiken Ashi-forhandlere, og som forstår naturen af HA-lysestagen og hvordan den trækker sine stearinlys og histogrammer. Dette kan vise sig at være både et meget aggressivt system såvel som et rentabelt system, når det bruges korrekt som et selvstændigt system.

Ved handel med Heiken Ashi Oscillatorindikatoren til MT4 kan kryds af det bevægelige gennemsnit af oscillatoren over nullinjen tages som købssignaler, mens kryds af det bevægelige gennemsnit af oscillatoren under oscillatorens nullinie kan tages som sælger signaler. Dette ville være en måde, det kan handles på.

Et nøglepunkt at notere sig, når du bruger Heiken Ashi Oscillator Indicator til MT4, er, at det er en aggressiv indikator og som sådan vil føre til mange ukorrekte signaler, mens det forsøger at få forhandlere til den rigtige side af en trend. Derfor skal forhandlere være meget forsigtige, når de bruger Heiken Ashi Oscillator Indicator til MT4 og måske endda nødt til at bekræfte nogle signaler, det producerer især de signaler, der er imod den nuværende tendens.

En af de store fordele ved at bruge Heiken Ashi Oscillator Indicator til MT4 er, at de handlende, der bruger det, ikke ofte forlader deres handler tidligt som følge af frygt eller utålmodighed, da det er meget nemt at se, hvornår en trend stadig er på plads og hvornår en tendens har for tiden ændret retning.

Med hensyn til enkelhed er Heiken Ashi-oscillatorindikatoren til MT4 så enkel, at en simpel farveændring på tværs af både histogrammet og lysestagen på samme tid umiddelbart kan indikere for den erhvervsdrivende, at der har været en tendensændring, og at den erhvervsdrivende ville sandsynligvis nyder godt af den nye tendens, hvis de sandsynligvis enten lukker deres positioner, hvis de i øjeblikket er imod den nye trend eller åbner nye positioner i retning af den nye trend.

En anden ekstra fordel ved at bruge Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4 er, at den med succes kan bruges til at prognostisere fremtidige priser på et valutapar eller handelsaktiv, da det beregnes ud fra gennemsnit i stedet for de enkelte lysestager, som prisen præsenterer. På den måde er det nemt for den at opdage ændringer, der endog er helt skjulte for den erhvervsdrivendes blotte øjne.

Nogle handelsideer

Heiken Ashi Oscillatorindikatoren til MT4 kan bruges med en glidende gennemsnitsindikator til at spore generel trendretning på tværs af flere handelsdiagrammer, få den erhvervsdrivende til sunde trendoptræk og reverseringer og beregne og analysere styrkeniveauet for en trend og derefter finde meget gode poster.

En erhvervsdrivende kan også skabe et meget rentabelt system ved at kombinere Heiken Ashi Oscillator Indikator til MT4 med breakouts fra intervaller på den rigtige side af tendensen for at skabe et meget rentabelt handelssystem for den erhvervsdrivende.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!