J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4
  2. Nogle fordele og ulemper ved at bruge J_TPO_OSC indikatoren for Meta Trader 4

J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4 er en meget dynamisk indikator med stor funktionalitet til Meta Trader 4 handelssystem. Det kan f.eks. Spore områder, tilbyde poster i begge retninger af markedet og hjælpe den erhvervsdrivende med fremragende fortjeneste, så de ikke får mange penge på bordet.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Nogle fordele og ulemper ved at bruge J_TPO_OSC indikatoren for Meta Trader 4

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 hjælper den erhvervsdrivende til at identificere tider på markedet, når prisen på valutaparet eller handelsaktivet spænder uden nogen klar retning i tankerne. Det gør det ved at identificere meget lave volatilitetsperioder i prisaktioner, og når det pletter denne prisadfærd, giver det ikke afkald på handelssignaler, hvorved den erhvervsdrivende, der handler med indikatoren væk fra at komme ind i handler i sådanne perioder, ikke afviser nogen handelssignaler.

En anden fordel ved at bruge J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er, at den giver de erhvervsdrivende adgangsmuligheder til begge sider af markedet. Det betyder, at den erhvervsdrivende kan beslutte at gøre handler både i retning af den større tendens og mod retningen af den større trend. Dette er en ret aggressiv tilgang og er ikke egnet for alle handlende. En mere konservativ tilgang til mere risikofyldte erhvervsdrivende er at tage kun signaler genereret af J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4 i retning af den større tendens. Dette vil gøre det muligt for en sådan erhvervsdrivende at forblive helt på siden af tendensen og potentielt fange store kurser i prisen på en valuta eller handelsaktiv, der kan vare i flere timer eller endda dage.

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er meget nyttig på grund af den slags udgangssignaler, den genererer. Det hjælper den erhvervsdrivende, der bruger den til at afslutte handler, når de begynder at vise tegn på at ændre retning. J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4 består af et histogram og en signal linje. Det genererer alle sine handelssignaler for den erhvervsdrivende, der bruger disse to signallinjer. Histogrammet viser en lys rød farve, når markedet træder ned og lysegrøn farve, når markedet udvikler sig. Dette giver straks den erhvervsdrivende forståelse af den umiddelbare retning af markedet på den tidsramme, som erhvervsdrivende arbejder fra.

Signallinjen svinger mellem toppen og bunden af indikatorens vindue på Meta Trader 4 diagrammet. Signallinjen giver afkald på den tidlige afgang eller fortjenesten, der gør det muligt for den erhvervsdrivende, da det reagerer meget hurtigt på prisforanstaltninger. Derfor kan den erhvervsdrivende straks se på retningen af denne signal linje og vide, om prisen er ændret retning eller hvis den fortsatte med at bevæge sig i samme retning.

Ulempen ved at bruge den hurtige signallinje til at tage fortjeneste er, at det kan være for hurtigt at tillade en erhvervsdrivende at udnytte en masse fortjeneste fra enhver udvikling, da det let ville reagere på eventuelle små omskolinger i pris, hvorved erhvervsdrivende ser det til straks skære sin stilling eller nuværende handel på markedet.

En erhvervsdrivende, der beslutter at anvende det mere stabile histogram for begge poster og udgange både i retning af tendensen og i modsat retning kan få mere overskud, da følge histogrammet kan holde en erhvervsdrivende i trenden en slynge, mens den fortsætter og signalere en Afslut så snart tendensen ændrer retning. Ulempen ved at bruge det meget langsommere histogram er også, at den erhvervsdrivende måske skal ofre noget overskud for at kunne køre trenden, indtil den slutter eller ændrer retning.

Når man handler med J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4, kan en erhvervsdrivende, der ser sit glidende gennemsnit, da det gør høje og lave priser efter højde og nedgang i prisen, hurtigt opdage divergensmuligheder, hvor prisen på et valutapar eller handelsaktiv bliver svagere og derefter være i stand til at handle handler i modsat retning til den aktuelle prisretning. Spotting afvigelser og kombinationer af dem med prisaktionsanalyse som intervaludfald og trendlinje pauser kan være en glimrende mulighed for erhvervsdrivende til at gøre nogle reelle overskud på markedet.

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er imidlertid ikke rigtig velegnet til begynderehandlere, men snarere til handlende, der har en vis grad af erfaring og ekspertise på markederne. Det betyder, at brug af indikatoren kan forvirre en nybegynderhandler i meget kritiske tider, når erhvervsdrivende skal træffe store beslutninger som om at skære handel for at beskytte deres konto eller at handle for at tjene noget overskud. Den mere avancerede eller dygtige erhvervsdrivende vil finde ud af, at brug af indikatoren er mere tilpasset dem, da den allerede har et eksponeringsniveau for markederne og forstår visse grundlæggende principper, der opererer omkring prisforanstaltninger.

Begyndende erhvervsdrivende kan dog beslutte at lære at bruge denne indikator, da lærekurven ikke er så stejl. Det betyder, at en nybegynderhandler, der ønsker at handle med J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4, kan tage en kort periode og måske en demo-konto, hvor han eller hun først kan sætte indikatoren og se, hvordan den reagerer på prisen. Dette kan gøres på et lavere tidsramme som de første minut eller 5 minutter, så begynderhandleren hurtigt kan lære, hvordan indikatoren skaber sine signaler, og hvordan eller hvornår en erhvervsdrivende skal reagere på dem, herunder hvor meget de kan eller bør risikere for hver enkelt handel.

Arbejde med demo-kontoen vil derefter udstyre dem med nogle rigtige kendskab til, hvordan prishandlingen virker, og hvordan denne indikator reagerer på prisaktioner, før de derefter kan flytte op til en reel handelskonto og bruge et højere tidsramme til at tage signaler fra indikatoren som højere tidsrammesignaler er normalt mere stabile og pålidelige end lavere tidsrammesignaler.

Nybegynderhandleren skal også udvikle og udøve en meget streng pengehåndteringsstrategi, da dette vil hjælpe dem med at undgå at miste deres handelsregnskab på kort tid.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.