Nøgleindikator for MT4Table Of Contents:

  1. Nøgleindikator for MT4
  2. Fordele og ulemper ved at bruge Key Level Indicator til MT4
  3. Handelside

Nøgleindikator for MT4 er en unik, enkel og kraftfuld indikator for flere tidsrammer, der automatisk identificerer kun de vigtigste handelsområder med hensyn til understøttelse og modstand og visuelt advarer erhvervsdrivende til støtte- og modstandsområdet. Nøgleindikator for MT4 er et uundværligt værktøj, når en erhvervsdrivende begynder at bruge den.

FREE Key Level Indicator

Download the FREE Key Level Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordele og ulemper ved at bruge Key Level Indicator til MT4

I modsætning til 98% af understøttelses- og modstandsindikatorerne på indikatormarkedet holder nøgleindikator for MT4 erhvervsdrivendes diagram helt fri og bruger meget små linjer, der er super nemme at koncentrere sig om, mens erhvervsdrivende gør deres analyse.

Nøgleindikator for MT4 er en multi-time indikator, hvilket betyder, at uanset signal det giver den erhvervsdrivende snit over alle tidsrammer for det pågældende valutapar eller handelsvare. På den måde, hvis erhvervsdrivende går til 5m tidsrammen, vises de samme signaler på 1D tidsrammen stadig. På den måde er erhvervsdrivende sikker på, at indikatoren analyserer markederne helt fra alle tidsrammer, inden de udsender signaler.

Nøgleindikator for MT4 er en meget kraftfuld indikator på grund af hvor pålidelig de signaler, den producerer, er. I handel har hver erhvervsdrivende en stil, der er unik for ham og især for hans personlighedstype, og derfor kan enhver form for erhvervsdrivende finde ud af, at de kan bruge signalerne produceret af nøgleindikatorindikatoren. For MT4 at handle på den måde, som de vil eller til deres egne handelsformer.

Over 90% af indikatorerne for Meta Trader 4 er kendt for at ligge bag pris. Dette tilføjer til entydigheden af nøgleindikator for MT4, da den er en førende indikator og som sådan fortæller de handlende det vigtigste punkt (er) i prisen, hvor markedet har størst sandsynlighed for at reagere. Reaktionen kan være en re-test, en bounce, en stærk pause eller en vending.

Nøgleindikator for MT4 kan bruges til at opbygge en meget vellykket handelsstrategi, da den kun fokuserer på et af de vigtigste handelselementer, som de fleste erhvervsdrivende ikke fokuserer på - Pris handling selv! Dette giver en hånd til, hvorfor de fleste handlende ikke lykkes i handel og bliver frustreret efter et stykke tid.

Nøgleindikator for MT4 viser støtteniveauer og modstandsniveauer i pris. Et støtteniveau er et punkt eller område, hvor prisen er nede til og stoppet ved, inden du går tilbage, mens et modstandsniveau er et punkt eller et område, hvor prisen er kommet op og stoppet ved, inden du fortsætter med at komme tilbage på vej nedad. Nøgleindikator for MT4 søger automatisk efter disse niveauer og hjælper de erhvervsdrivende til at se og identificere dem.

At identificere disse støtte- og modstandsniveauer er meget vigtig, fordi prisen har tendens til at reagere på disse områder mesteparten af tiden. Der er flere typer understøtnings- og modstandsniveauer. De forskellige typer understøtnings- og modstandsniveauer er den diagonale støtte og modstand og vandret understøtning og modstand. Nøgleindikator for MT4 hjælper den erhvervsdrivende til at identificere de horisontale typer af støtte- og modstandsområder.

Nøgleindikator for MT4 tilbyder erhvervsdrivende en forenklet måde at observere markederne ved automatisk at foretage hovedparten af analysen og lade erhvervsdrivende få de vigtigste områder til at anvende deres handelsformer. Uanset hvilken stil, kan erhvervsdrivende derefter tilpasse deres handler til disse områder.

Et nøgle mønster at passe på, når du bruger denne indikator kaldes support og modstand flip. Dette mønster opstår, når prisen kommer til et sted, der tidligere er blevet identificeret som hjælpestøtte, nedbryder det niveau nedad og derefter flytter tilbage for at genprøve niveauet, før det fortsætter nedad eller når prisen kommer til et niveau, der tidligere var modstand, pauser det opad, så kommer tilbage ned til det samme niveau for at genprøve det, før du fortsætter opad. Dette er en af de mest almindelige prisadfærd på markedet og giver normalt en mulighed for de fleste typer erhvervsdrivende at drage fordel af.

Nøgleindikator for MT4 viser ikke alle understøtnings- og modstandsområder, der opstår. Det beregner snarere disse support- og modstandspunkter fra alle tidsrammerne og viser kun erhvervsdrivende de vigtigste, der er synlige på alle tidsrammer. Dette er meget vigtigt, fordi alle handlende på alle tidsrammer kan få øje på niveauet, er reaktionen fra prisen på det pågældende niveau mest sandsynligt at skabe et stort træk.

Nogle af måderne, som Key Level Indicator for MT4 virker på, er ved at se ud på niveauer, som prisen har bounced fra flere gange og også niveauer hvor prisen reagerede skarpt til ved at hoppe kraftigt. En anden måde at få øje på vigtige niveauer er at observere for niveauer, der har nok mellemrum mellem de enkelte tider 'pris, kommer tilbage for at berøre niveauet.

Nøgleindikator for MT4 betragter alle disse kriterier på samme tid og bruger dem til kun at visuelt påpege kun de vigtigste niveauer i markedet til den erhvervsdrivende.

Nøgleindikator for MT4 hjælper den erhvervsdrivende med at få nye muligheder for at forhandle prisfald eller prisafvigelser. Dette giver så erhvervsdrivende mulighed for at planlægge den slags handler eller indgange, han ønsker at tage eller udføre på de niveauer, som denne indikator skaber. Nøgleindikator for MT4 kan også bruges til at handle flere valutapar på samme tid på grund af enkelheden af de mønstre, den opdager i prishandling.

Nøgleindikator for MT4 kan også være meget nyttigt for både scalpers-, swing- og positionshandlende, da de alle har brug for at vide, hvor de vigtigste niveauer på markederne er, så de kan tilpasse deres handelsstil til at passe i overensstemmelse hermed.

Handelside

Den erhvervsdrivende kan bruge nøgleindikatorindikatoren til MT4 at scanne gennem alle de valutapar, som han eller hun kan lide hver morgen, før handel begynder. Se dem, hvor indikatoren har opdaget vigtige handelsniveauer, og se kun sådanne valutapar eller handelsaktiver i hele dagen for pris springer mod sådanne niveauer, især støtte og modstand flips.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.