Kijun sen konvolutindikator til MT4Table Of Contents:

  1. Kijun sen konvolutindikator til MT4
  2. Fordele ved brug af Kijun Sen Envelope Indikator For Meta Trader 4

Kijun Sen Envelope Indikator For Meta Trader 4 er en super stabil Ichimoku-baseret indikator, der gør det muligt for erhvervsdrivende at få øje på de vigtigste trendændringer på den daglige tidsramme i alle valutapar og handelsaktiver. Det giver den erhvervsdrivende mulighed for at få øje på disse vigtige ændringer i realtid, når de sker, og tilbyde re-entry muligheder for handlende baseret på disse nøgletrends. Der er en hel del fordele for dem, der beslutter at bruge denne indikator.

FREE Kijun sen Envelope Indicator

Download the FREE Kijun sen Envelope Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordele ved brug af Kijun Sen Envelope Indikator For Meta Trader 4

En af de første store fordele, som den erhvervsdrivende får fra at bruge denne indikator er, at indikatoren er super nøjagtig og pålidelig. Disse fordele er ting, der skal understreges så meget som muligt, da der er meget få indikatorer blandt alle meta trader 4 indikatorer, der overhovedet er stabile, eller at en erhvervsdrivende med sikkerhed kan stole på. Der er et par grunde til, at denne indikator betragtes som super stabil og pålidelig.

Den første årsag til denne påstand er, at indikatoren er bygget på Ichimoku indikatoren. Ichimoku har været brugt i lang tid blandt handlende, så det er ganske rigtigt, at Ichimoku-indikatoren er en af de mest stabile indikatorer, der findes.

Siden Kijun Sen Envelope Indicator For Meta Trader 4 er et afkom fra Ichimoku-indikatoren, har den fået nogle af styrkerne i Ichimoku som dens evne til at stole på og også nøjagtigheden af dets signaler. Dette bringer os til den anden grund, hvorfor denne indikator er meget stabil og pålidelig.

Indikatoren fungerer som standard kun fra den daglige tidsramme. Det blev faktisk bygget på den måde for at sætte de erhvervsdrivende i stand til at udnytte de meget stærke og nøjagtige bevægelser, der genereres af denne indikator, ved at udforme deres lavere tidsrammeafgørelser. Derfor fungerer indikatoren udmærket godt på den daglige tidsramme og kan guide forhandlere, der ser det til vejledning og trendlinjens retning.

En anden fordel ved at bruge denne indikator er, at det giver forhandlere fantastiske muligheder for at genindtræde et trendmarked, selvom den erhvervsdrivende tidligere savnede trendindgangen. Kijun Sen Envelope Indikator For Meta Trader 4 gør dette ved at oprette et område, hvor erhvervsdrivende kan købe eller sælge bounces off midterlinjen, når prisen har været i en trend i et stykke tid.

Dette betyder, at når en ny trend er startet, siger en optrend, for eksempel prisen går over midtlinjen i Kijun sen Envelope Indicator For Meta Trader 4 og kan tydeligt ses som en trend. På dette tidspunkt identificerer indikatoren automatisk niveauer, hvor prisen sandsynligvis kommer tilbage til en hoppe, inden den fortsætter i retning af tendensen.

Det er på sådanne områder, at handlende kan købe ind i den allerede eksisterende uptrend med den mindste risiko for handel. Indikatoren hjælper således erhvervsdrivende til at blive med i en allerede eksisterende trend. Disse former for bevægelser kan også forbedres af den erhvervsdrivende, hvis han trækker en simpel trendlinie på tværs af toppen eller bunden af prisen i den retning, som han eller hun forventer en prisbrud, der sandsynligvis vil opstå.

Den bedste tidsramme til brug af Kijun Sen Envelope Indicator for Meta Trader 4 er også den daglige tidsramme, som den allerede er tilpasset til den pågældende tidsramme. Det betyder, at indikatoren som standard altid kommer med indstillinger, der er perfekte til at holde indikatoren fungerende optimalt på enhver daglig tidsramme for alle diagrammer. Den erhvervsdrivende kan dog justere indikatoren for lavere tidsrammer, men det vil højst sandsynligt påvirke kvaliteten af signaler, der skal produceres af indikatoren, da den er specielt designet til de daglige tidsrammer og dermed de meget nøjagtige og pålidelige signaler, den producerer på sådanne Daglige tidsrammer.

Kijun Sen Envelope Indikator For Meta Trader 4 leveres med 3 forskellige signal linjer. Den første er det øvre band, som næsten altid er over prisen, den anden er det nederste band, som næsten altid er under prisen. Den tredje signallinje er Kijun-Sen, og dette fungerer som signallinjen, når en ny trend er ved at starte og en trendlinie, når en pris er i øjeblikket i en uptrend eller downtrend.

En måde at deltage i en ny trend ville være at få øje på, når der har været en tydelig ændring i retningen, og vent derefter på den nye trend på den daglige tidsramme at bryde over indikatorens mellemlinie.

Når indikatoren går over indikatorens mellemlinie, skal en erhvervsdrivende enten købe eller sælge i overensstemmelse hermed. Den erhvervsdrivende kan nemt tilslutte sig en tendens på denne måde. En anden måde at deltage i en trend er at kigge efter tidspunkter, hvor prisen åbenbart har brudt over eller under den midterste linje i Kijun Sen Envelope Indicator for Meta Trader 4, og vent derefter på at prisen begynder at gå tilbage til midtlinjen af indikator mod retningen af den nye trend. Den erhvervsdrivende kan så købe eller sælge i overensstemmelse hermed, så snart prisen går på indikatorens midterlinje ovenfra eller under. Det ville også være en meget god tid for erhvervsdrivende at deltage i en trend.

Endelig er en stor ting at se efter, når du bruger Kijun sen-konvolutindikatoren til Meta Trader 4, når størrelsen på kanalen bliver meget slank og tæt sammen med begge, der peger i en enkelt retning. Dette er meget vigtigt, fordi det kun sker, når et stort træk kommer til at ske eller sker i øjeblikket. Dette betyder, at når en erhvervsdrivende, der bruger denne indikator, indser, at begge båndene er tæt sammen og peger i en retning, enten op eller ned, skal erhvervsdrivende derefter være modige nok til enten at købe eller sælge i overensstemmelse hermed, da det kun sker, når der er en meget stærk mover sker i pris.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.