Kuskus Starlight Indikator Til MT4Table Of Contents:

  1. Kuskus Starlight Indikator Til MT4
  2. Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge Kuskus Starlight Indikator til MT4

Kuskus Starlight Indikator til MT4 er en indikator, der er bygget på Meta Trader 4 charting platform. Indikatoren er bygget til handlende, der bruger chartringsplatformen til aktivt at træffe handelsbeslutninger i løbet af handelsdagen for at gøre al deres tekniske analyser på deres valgte valutapar og handelsaktiver samt til at kortlægge alle tidsrammer for alle erhvervsdrivendes valg af valutapar eller handelsaktiver i handelsdagen.

Kuskus Starlight Indikator til MT4 er bygget ud fra prisen og Range indikatoren, der også virker på handelsplatformen. Ved hjælp af indikatoren er det nemt for en erhvervsdrivende at identificere præcis, hvad den generelle trendretning er på, uanset hvilket diagram han eller hun vedhæfter indikatoren til i løbet af handelsdagen.

Det er også nemt for den erhvervsdrivende at identificere, hvornår markedsudviklingen er vendt tilbage til en ny retning. Den erhvervsdrivende, der har indikatoren knyttet til hans eller hennes handelsdiagram, ville udlede en masse andre handelsindsigt og fordele ved at bruge indikatoren, og nogle af disse handelsindsigt og fordele er skitseret og omtalt i det følgende.

FREE Kuskus Starlight Indicator

Download the FREE Kuskus Starlight Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge Kuskus Starlight Indikator til MT4

En af de første store fordele ved at bruge Kuskus Starlight Indicator til MT4 til den erhvervsdrivende, der bruger den, er at den kan hjælpe den erhvervsdrivende med at straks se på, hvad den generelle trendretning er på uanset hvilken tidsramme uanset valutapar eller handelsaktiv, som den erhvervsdrivende bruger indikator på.

Det betyder, at den erhvervsdrivende, der har indikatoren knyttet til hans eller hendes handelsdiagram i løbet af handelsdagen, vil kunne se på et enkelt blik, hvad den generelle retning af en tendens er på den tidsramme i handelsdagen.

Den erhvervsdrivende vil kunne se, hvad trendretningen er, uanset hvad valutaparet eller handelsaktivet, som erhvervsdrivende bruger indikatoren på, er som indikatoren virker på alle valutapar og handelsaktiver. At kunne identificere, hvad den generelle retning af en erhvervsdrivendes nuværende handelsdiagram er meget vigtig for erhvervsdrivende af mange grunde.

En af disse grunde til at kunne identificere, hvad den generelle trendretning ved brug af Kuskus Starlight Indicator for MT4 er meget vigtig for den erhvervsdrivende, er, at den kan hjælpe ham eller hende med at øge sin sandsynlighed for at være rentabel i løbet af handelsdagen. Den erhvervsdrivende vil kunne øge sin sandsynlighed for at være rentabel, hvis han eller hun kun gør handler i retning af den generelle tendens.

Det betyder, at den erhvervsdrivende vil kunne øge deres antal vindende handler og reducere antallet af tabte handler, når de bruger Kuskus Starlight Indicator til MT4 for at identificere, hvad den generelle retning af tendensen i deres nuværende tidsramme er.

Den erhvervsdrivende vil også være i stand til at reducere deres tabende handler betydeligt, når de kun handler i denne generelle retning af udviklingen. Normalt er der i en tendens forskellige bølger, der gør trenden op. Nogle af disse bølger er i retning af tendensen, og de andre bølger er i modsat retning til tendensen. Bølgerne i retning af tendensen er de bølger, der faktisk udgør størstedelen af trendbevægelsen, og er normalt større og længere end de andre bølger.

På den anden side er bølgerne i modsat retning til tendensen retracement-bølgerne eller de overskudsgivende bølger og giver sædvanligvis en mulighed for de handlende, der har deltaget i de oprindelige bølger af tendensen, rentabelt at aftage nogle af deres overskud under trenden.

Blandt disse to forskellige typer af bølger inden for en trend, vil erhvervsdrivende straks identificere, at bølgerne, som bevæger sig i samme retning som tendensen, sædvanligvis er større i størrelse end de bølger, der ikke bevæger sig i samme retning som tendensen.

Såfremt den erhvervsdrivende forbliver i handel med den generelle trendretning, som erhvervsdrivende identificerede ved hjælp af Kuskus Starlight Indicator for MT4, ville han eller hun statistisk kunne gøre handler, der er mere tilbøjelige til at tjene overskud, da disse bølger vil blive justeret i retning at markedet vil bevæge sig stærkt ind.

Kuskus Starlight Indikator til MT4 kan nemt hjælpe en erhvervsdrivende til at identificere, hvad denne generelle trendretning er i løbet af handelsdagen. Dette er meget muligt, da Kuskus Starlight Indicator for MT4 udskriver farvede symboler på erhvervsdrivendes diagrammer for at inddrage erhvervsdrivende, om markedet i øjeblikket er i en uptrend eller i en downtrend.

Den erhvervsdrivende ville vide, om markedet er i en uptrend, fordi indikatoren ville udskrive de grønne symboler over midterlinjen i indikatorens subwindow. Disse grønne symboler symboliserer derefter for den erhvervsdrivende, at han eller hun er i øjeblikket i et markedstendens og bør bedre placere købsordrer, da han eller hun har størst sandsynlighed for at være rentabel, hvis han eller hun køber på markedet i stedet for at sælge ved det bestemt tidspunkt.

Dette skyldes, at tendensen for øjeblikket er forspændt i opadgående retning, som indikatoren påpegede handleren. På den anden side vil erhvervsdrivende straks vide, at tendensen i øjeblikket er på vej nedad, når du bruger Kuskus Starlight Indicator til MT4, hvis han eller hun ser, at indikatoren for øjeblikket udskriver røde symboler under midterlinjen i indikatoren undervindue.

Dette ville være en generel indikation for den erhvervsdrivende, at markedet for øjeblikket er på vej nedad, og at erhvervsdrivende er mere statistisk sandsynligt at generere overskud, hvis han eller hun kun driver handler i salgsretningen. På den måde er det så meget muligt for erhvervsdrivende at generere overskud under en trend, da erhvervsdrivende vil handle i den rigtige retning af tendensen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.