Level Trading Indicator til MT4Table Of Contents:

  1. Level Trading Indicator til MT4
  2. Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge Level Trading Indicator til MT4

Niveauhandelsindikatoren for MT4 er en indikator, der blev bygget for at hjælpe den erhvervsdrivende, der træffer aktive handelsbeslutninger, gør hans eller hendes tekniske analyse og gør hans eller hendes kortlægning af de forskellige valutapar og deres tidsrammer ved hjælp af Meta Trader 4 charting platform.

Niveauhandelsindikatoren for MT4 kan hjælpe en erhvervsdrivende med hurtigt at lære, hvordan markedet fungerer, og identificere lønsomme handelsmuligheder i overensstemmelse med den markedsadfærd, som erhvervsdrivende har lært.

Indikatoren vil også sætte den erhvervsdrivende i stand til at få vendt tilbagevenden og en masse andre handelsindsigt i handelsmiljøet. På den måde kan en erhvervsdrivende nemt forbedre sig i deres handel. Nogle af disse handelsindsigt og fordele eller ulemper ved at bruge indikatoren er skitseret og diskuteret nedenfor.

FREE Level Trading Indicator

Download the FREE Level Trading Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle af de store fordele og ulemper ved at bruge Level Trading Indicator til MT4

En af de første store fordele ved at bruge Level Trading Indicator for MT4t til den erhvervsdrivende er, at det let kan hjælpe ham eller hende med at lære markedsadfærd bare ved at se på indikatoren og hvordan den interagerer med prisen i løbet af handelsdagen.

Det betyder, at erhvervsdrivende hurtigt vil lære hvordan markedet fungerer med hensyn til markedsbevægelsen, hvordan eller hvornår de dannes, og hvordan erhvervsdrivende nemt kan drage fordel af disse markedsbevægelser. Normalt vil erhvervsdrivende, uanset hvilken erhvervsdrivendes handelsstil eller handelsmetode, have behov for at have lært præcis, hvordan markedet fungerer, hvis han eller hun ønsker at blive professionel ved at læse, hvad markedet siger og præcis, hvor markedet går på tidsrammerne den erhvervsdrivende arbejder med hver eneste dag.

Indikatoren vil tydeligt hjælpe erhvervsdrivende med at se, at markedet bevæger sig i et specifikt mønster for at skabe højder og nedgang på en bestemt måde. Generelt, når markedet ønsker at flytte til en bestemt retning, skaber det ofte en række 3 træk målrettet i den pågældende retning.

Det betyder, at ethvert marked uanset handelstidspunkterne eller valutaparet ville generere en række tre forskellige træk i en bestemt retning, som den ønsker at bevæge sig ind. Dette ville så hjælpe den erhvervsdrivende til at udnytte den tredje del af flytningen, hvis han eller hun vil være en del af den særlige prisbevægelse. De tre bevægelser i en hvilken som helst retning består normalt af to forskellige bevægelser i den retning, som markedet ønsker at bevæge sig, og 1 bevæger sig i modsat retning til den deraf, at prisen flyttes.

Denne ene modsatte retning er normalt en retracement eller pullback hvor forhandlere kan tage nogle overskud på trenden eller den indledende prisbevægelse. Såfremt en erhvervsdrivende er i stand til at få øje på den første og anden del af farten, bliver det let for den erhvervsdrivende at være forberedt på den tredje del af prisbevægelsen, selv før det sker i hvilket tidsrum den erhvervsdrivende ser markederne på.

På den måde kan den erhvervsdrivende så nemt forberede sig på forhånd, da han eller hun ikke behøver at gætte hvilken retning prisen går i retning af, da prisen generelt vil vise retningen på den erhvervsdrivendes diagrammer. Flytningen i den retning, at prisen er på vej til, er som regel meget mere betydningsfuld i forhold til bevægelsen i modsat retning.

Niveauhandelsindikatoren for MT4 vil hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere denne prisadfærd på hvilken tidsposition han eller hun ser fra ved at bruge en anden farve til den nye høj eller lav, der betegner det første ben eller første del af hvert nyt træk i en bestemt retning i prisen. Den erhvervsdrivende, der bruger Level Trading Indicator for MT4, vil så kunne udnytte sådanne nye bevægelser i prisen, når de kommer frem. Forståelse af denne markedsadfærd vil så give den erhvervsdrivende mulighed for at forstå og forudse, at markedet går forud for tid, før de sker.

En anden meget vigtig fordel ved at bruge Level Trading Indicator for MT4 er, at det kan hjælpe en erhvervsdrivende til at få øje på og drage fordel af lønsomme poster, når de vises i prisen. Det betyder, at den erhvervsdrivende vil kunne identificere disse rentable adgangsmuligheder, når de ser ud og kunne udnytte dem, da han eller hun ville have tid nok til at forberede sig på prisbevægelserne længe før de fremstår.

For eksempel på markedet for en erhvervsdrivende gør markedet pludselig en kraftig prisbevægelse i opadgående retning, og også erhvervsdrivende kan identificere denne prisbevægelse ved hjælp af indikatoren, fordi der er et rødt farvet symbol skabt af indikatoren under prisbevægelsen. Markedet begynder straks at genoptage efter prisbevægelsen, og retracement gør indikatoren til at udskrive et blåfarget symbol over prisen for at indikere, at det første ben på farten er for tiden færdig.

Når den erhvervsdrivende ser dette nye blå symbol, ved han eller hun straks, at prisen er gået ind i en retracement og derefter begynder at komme til næste prisbevægelse, da retracement ikke kan være længere end den oprindelige prisbevægelse i den retning, at erhvervsdrivende er ser på, at opsætningen er gyldig. Når den erhvervsdrivende er i stand til at få øje på den anden benformning, skal han eller hun være tålmodig og vente på, at det tredje ben begynder at danne før han eller hun kan deltage i prisbevægelsen.

Retningen for den tredje prisbevægelse skal ligge i samme retning som den første prisflytning, og erhvervsdrivende vil generelt vide, hvornår tiden er korrekt at gå ind i en handel for den næste prisbevægelse, når andet skridt fuldendes, og indikatoren sætter i en ny rødt symbol under prisen lavt i dette eksempel. Når den erhvervsdrivende ser det nye røde tegn under det lave, som prisen har skabt, kan han eller hun købe valutaparet og lægge sit eller hendes underskud under det lavt skabte af prisen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.