Niveauindikator for Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Niveauindikator for Meta Trader 4
  2. Nogle fordele og ulemper ved at bruge niveauindikator for Meta Trader 4

Niveauindikator for Meta Trader 4 er en indikator, der er opbygget på Meta Trader 4-diagramplattformen, som hjælper erhvervsdrivende med at forstå præcis, hvordan markedet fungerer ved at fremhæve det faktum, at markederne bevæger sig på niveauer, hvilket hjælper erhvervsdrivende til at få øje på disse niveauer og skabe et visuelt objekt for at hjælpe erhvervsdrivende se de vigtigste niveauer på tværs af alle tidsrammerne i diagrammet. Dette er en meget vigtig, men stærkt undervurderet og ofte misforstået kendsgerning i handelsbranchen, selvom det er næsten almindeligt kendt blandt fagfolkene. Der er flere fordele, som en erhvervsdrivende kan hidrøre fra ved hjælp af niveauindikatoren for Meta Trader 4, og nogle af disse fordele er beskrevet nedenfor.

FREE Levels Indicator

Download the FREE Levels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle fordele og ulemper ved at bruge niveauindikator for Meta Trader 4

En af de første store fordele ved at bruge niveauindikatoren for Meta Trader 4 er, at det, da det er baseret på prisforanstaltninger, kan hjælpe erhvervsdrivende med at finde ud af de områder i pris, hvor de vigtigste omvendelser sandsynligvis vil forekomme, ligesom værdien område for prisen. Det betyder, at en erhvervsdrivende, der bruger denne indikator, finder det meget nemmere at se de mest betydningsfulde og mest sandsynlige steder, hvor prisaktionen sandsynligvis vil vende flere gange i løbet af en handelsdag.

Handlende kan derefter udnytte disse niveauer og planlægge sig for, når prisen bliver tæt nok til at interagere med disse niveauer i fremtiden. Bortset fra at hjælpe en erhvervsdrivende med at finde disse vigtige niveauer, kan indikatoren hjælpe handelsfolk til også at planlægge fremad, hvilket er meget vigtigt, når det kommer til handel.

Mange erhvervsdrivende sætter ikke fuldt ud pris på den fulde betydning af pre-planning-handler, før de sker på markederne. Faktisk kender mange handlende, men vælger stadig at ignorere det. Sandheden er stadig, at jo tidligere en erhvervsdrivende lærer at forplanlægge handler på markedet, desto bedre forberedes, at erhvervsdrivende rent faktisk vil være, når det er tid til at handle.

Derfor skal alle erhvervsdrivende prioritere, at de altid planlægger deres handler, og det kan nemt gøres ved hjælp af niveauindikatoren for Meta Trader 4. Forplanlægningen af disse handler vil derefter blive gennemført omkring disse vigtigste niveauer i marked. På det tidspunkt, som Trader lærer at forplanlægge sine handler over tid, bliver dette naturligvis en del af Trader.

Efter at Trader har brugt niveauindikatoren for Meta Trader 4 i et stykke tid, hjælper det erhvervsdrivende at lære om, hvilken pris handling virkelig er i handel og hvordan det virkelig virker. Det betyder, at den erhvervsdrivende vil kunne få indsigt i de underliggende faktorer, der flytter prisen, det faktum at prisen konstruerer sig ved at skabe niveauer og derefter bryde dem og hvordan prisen virkelig fungerer omkring niveauer. Således kan Trader fortsætte med at anvende den viden, de har erhvervet til deres handel for at opnå bedre resultater.

For eksempel vil en erhvervsdrivende, der bruger indikatoren, typisk have et til to hovedniveauer trukket på hans handelsdiagram hver dag uanset hvilket valutapar eller handelsaktiv den erhvervsdrivende handler og også uanset hvilken tidsramme erhvervsdrivende vælger at arbejde med. Trader vil så observere for at se præcis, hvad prisen ville gøre, da den nærmer sig disse niveauer i løbet af handelsdagen.

Der er normalt ikke så mange ting, prisen kunne eller burde gøre omkring disse niveauer, men det store problem er den tilfældighed, som den gør de ting, som den kunne gøre omkring disse niveauer. Nogle af de mulige ting, som prisen kunne gøre omkring disse niveauer, er, at prisen kunne beslutte at nærme sig et niveau og vende næsten øjeblikkeligt, prisen kunne også nå et niveau, lade som om at bryde det til den anden side og stadig vende tilbage til sin tidligere retning. Jeg synes, det er bedst at holde begge de nævnte tilfælde som gange, når prisen tester et bestemt område, der udgør et niveau og derefter vender tilbage til dets oprindelige retning.

Det andet scenario ville være, når prisen beslutter at bryde et niveau til den anden side og fortsætte med at bevæge sig i den nye breakout retning. Derfor kan prisen bryde et niveauområde og derefter vende meget midlertidigt bare for at genoptage niveauet fra den anden side, før det fortsætter i den nye breakout retning, eller prisen kan bare bryde ud i en ny retning og ikke engang stoppe for et sekund til Retest niveauet eller noget og fortsæt med at bevæge sig, indtil det når sin planlagte destination.

Disse 2 scenarier og 4 sandsynlige opførsel er, hvad pris gentages i tilfældige ordrer hele handelsdagen lang. Så snart en erhvervsdrivende bruger Levels Indicator for Meta Trader 4 i et stykke tid, ville han eller hun straks blive vant til at se disse ting og derefter kunne udnytte dem så hurtigt som muligt.

Dette hjælper den erhvervsdrivende til at forstå markederne og begynde at tænke som en professionel erhvervsdrivende, da ikke alle områder på diagrammerne er markeret og derfor skal erhvervsdrivende være tålmodig for prisen at nå disse niveauer og reagere omkring dem, før han eller hun gør noget som at placere ordrer på markedet. Dette vil også lære Trader hvordan man bliver disciplineret og forpligtet til en bestemt opgave.

Niveauindikator for Meta Trader 4 er meget pålidelig på tværs af tidsrammer, og Trader vil observere, når han eller hun begynder at bruge den, at det niveau, det kommer op med, forbliver det samme på diagrammerne uanset tidsrammen, som handleren skifter til og så det ville stort set gøre Trader meget godt at se efter hvilken tidsramme de er så mest komfortable med at arbejde med og placere disse handler på den nøjagtige tidsramme. Samlet set kan ved hjælp af indikatoren virkelig gøre en erhvervsdrivende meget bedre end han eller hun plejede at være før han eller hun begyndte at bruge den.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.