LineMA indikator til MT4Table Of Contents:

  1. LineMA indikator til MT4
  2. Nogle store fordele og ulemper ved at bruge LineMA-indikatoren til MT4

LineMA-indikatoren til MT4 er en indikator, der er opført for Meta Trader 4-handelsplatformen og for alle de erhvervsdrivende, der bruger diagramplattformen i deres daglige diagrammer, alle deres tekniske analyser og træffer deres handelsbeslutninger i løbet af dagen.

Denne indikator er meget enkel, men meget effektiv til at gøre sit job. den er bygget ud fra den flytende gennemsnitlige indikator og enkle vertikale linjer, der let kan fortælle den erhvervsdrivende, at enten købe eller sælge inden for handelsdiagrammerne.

Indikatoren kan bruges af den erhvervsdrivende til at udlede en masse handelsindsigt i løbet af handelsdagen og også nogle fordele. Nogle af disse handelsindsigt og fordele, som den erhvervsdrivende nemt kan udlede, er skitseret og diskuteret nedenfor.

FREE LineMA Indicator

Download the FREE LineMA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle store fordele og ulemper ved at bruge LineMA-indikatoren til MT4

En af de første store fordele, der er værd at nævne, er, at den erhvervsdrivende kan bruge LineMA Indikator til MT4 for at få øje på lønsomme adgangsmuligheder i retning af udviklingen. Det betyder, at den erhvervsdrivende nemt kan identificere disse tider på markedet eller i en tendens, når han eller hun enten skal købe eller sælge for at kunne deltage i den aktive tendens på markederne på det tidspunkt ved hjælp af indikatoren.

Mange erhvervsdrivende undervurderer betydningen af at kunne deltage i en trend på et præcist tidspunkt, hvor tendensen lige er begyndt. Alligevel køber sådanne erhvervsdrivende altid til prisstigninger, hvor de erhvervsdrivende, der sandsynligvis gik ind i trenden, allerede har fjernet overskud, og hvor markederne mest sandsynligt vil vende sig på sådanne handlende.

På det tidspunkt, hvor markederne vender tilbage til dem et par gange, begynder de at føle, at de overvåges på markederne. Så bliver de til sidst deprimeret og forlade deres handels karriere. Alle disse ville være blevet straks løst, hvis erhvervsdrivende sandsynligvis havde tildelt det nødvendige niveau af betydning for at kunne komme ind i en handel på det rette tidspunkt.

LineMA-indikatoren til MT4 er baseret på den flytende gennemsnitsindikator, der har været brugt over flere årtier af mange erhvervsdrivende, og denne indikator kan let fortælle en erhvervsdrivende, nøjagtigt, når en trend lige starter med den måde, hvorpå den interagerer med prisen på nogen tidsramme, at den er placeret. Indikatoren er bygget på samme måde og kan let bruges til at spotte disse typer af rentable prisindtægter til trends, der lige er begyndt.

På den måde kan den erhvervsdrivende meget nemt kunne tage meget gode handelsindgange i trenden ved at se de signaler, der produceres af indikatoren. LineMA-indikatoren til MT4 fungerer ved blot at udskrive en enkelt lodret linie for at vise erhvervsdrivende, om det er et købs- eller salgssignal på kortene i øjeblikket.

Når indikatoren udskriver et handelssignal via en af disse lodrette linjer, er det et signal til erhvervsdrivende om enten at købe eller sælge i trenden. Den erhvervsdrivende vil kunne se dette i aktion meget tydeligere ved blot at tilføje en glidende gennemsnitlig indikator over hans eller hendes diagram.

Indikatoren udskriver generelt en grøn vertikal linje, når den vil signalere til den erhvervsdrivende, at det er tid til at handle i enten købs- eller salgsretningen. Det betyder, at alle erhvervsdrivende skal gøre det, ville være at hurtigt tilføje en anden indikator for at fortælle ham eller hende, om handelen skal være i købsretning eller i sælgeretning.

En sådan indikator kunne være Moving Average eller Ichimoku Trading System. Når en erhvervsdrivende tilføjer nogen af disse indikatorer, vil han eller hun så hurtigt kunne vide retningen for at indgå handel, når indikatoren afgiver et nyt handelssignal. På denne måde kan den erhvervsdrivende bruge signalerne fra indikatoren til at tage rentable indgange i tendenser i hvilken retning markedet ønsker at gå.

En anden fordel ved at bruge LineMA-indikatoren til MT4 udover at kunne spore lønsomme adgangsmuligheder i retning af tendensen er, at den også hjælper den erhvervsdrivende til at forblive organiseret, samtidig med at de stadig kan få meget flotte indgangssignaler i retning af tendensen.

Det betyder, at siden indikatoren er bygget til at arbejde i sit eget vindue, kan den erhvervsdrivende faktisk være i stand til at arbejde på sine diagrammer og gøre sin sædvanlige tekniske analyse som normalt uden at blive afbrudt eller distraheret af irriterende indikatorfarver og lyde som indikatoren gør producerer ikke nogen lyde og forbliver helt i sin egen subwindow.

På den måde forbliver en erhvervsdrivendes diagrammer meget rene og organiserede, og selvom den erhvervsdrivende skal tilføje nogle andre indikatorer for at gennemføre sin tekniske analyse, kan han eller hun nemt gøre det uden at indikatoren fuldstændigt hindrer erhvervsdrivendes diagrammer eller prishandlinger.

En stor overvejelse om, at erhvervsdrivende skulle tage alvorligt hensyn til, er også spørgsmålet om handelsstyring. Det skyldes, at hvis den erhvervsdrivende bruger LineMA-indikatoren til MT4 eller andre indikatorer, vil den erhvervsdrivende stadig være nødt til at sikre sig, at han har og overholder strengt til en meget god penge- og risikostyringsstrategi.

Dette er meget vigtigt, fordi det på lang sigt er at have en god risikostyringsstrategi den store forskel på, om en erhvervsdrivende har succes, eller om den erhvervsdrivende ender med at miste penge på længere sigt. En erhvervsdrivende skal sørge for, at hans risikostyringsstrategi indebærer præcis, hvilken procentdel af den erhvervsdrivendes konto, at han eller hun er villig til at satse på en enkelt individuel handel.

Når en erhvervsdrivende har dette beløb i hjerte og sind, skal erhvervsdrivende så være bange for at tage disse handler ud fra de risikostyringsparametre, som han eller hun allerede har defineret, og skal holde sig til disse risikostyringsparametre nej, hvad han eller hun ser markederne gør.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.