Madlen_5_0 Indikator til MT4Table Of Contents:

  1. Madlen_5_0 Indikator til MT4
  2. Nogle af de største fordele og ulemper ved at bruge Madlen_5_0-indikatoren til Meta Trader 4-kortplatform

Madlen_5_0-indikatoren for MT4 er en indikator, der er bygget til Meta Trader-kortlægning og handelsplatform. Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform er bygget til de handlende, der kortlægningsplatformen for alle deres daglige tekniske analyser på deres valgte valutapar og handelsaktiver, og for de handlende, der bruger kortplatformen til aktivt at tage handelsbeslutninger i løbet af handelsdagen.

Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform er også velegnet til alle de handlende, der bruger kartplattformen til alle deres kortlægning af alle de tidsrammer, der udgør valutapar og handelsaktiver, som den erhvervsdrivende har valgt i løbet af handelsdagen . Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform er bygget baseret på Fibonacci-principperne og Fibonacci-værktøjet, der måler højder, lavheder og tilbagetrækning af priser.

Forhandlere, der bruger Madlen_5_0-indikatoren til Meta Trader 4-kortplatform, ville finde det meget let at måle prisbevægelser og også at identificere tilbagetrækninger samt prisomvendinger baseret på retracement-slutningen og de nøjagtige punkter, hvor disse tilbagetrækninger kan ende i løbet af handelsdagen. Handlere, der bruger indikatoren, vil også være i stand til at udlede andre handelsfordele såvel som indsigt fra at bruge indikatoren, og nogle af disse indsigter er skitseret og drøftet omfattende som følger.

FREE Madlen_5_0 Indicator

Download the FREE Madlen_5_0 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle af de største fordele og ulemper ved at bruge Madlen_5_0-indikatoren til Meta Trader 4-kortplatform

En af de første store fordele ved at bruge Madlen_5_0-indikatoren til Meta Trader 4-kortplads, der er værd at nævne for den erhvervsdrivende, er, at han eller hun vil være i stand til at identificere de nøjagtige punkter, hvor prisen sandsynligvis vil trække tilbage til baseret på Fibonacci-forholdet.

Dette betyder, at de erhvervsdrivende, der har Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kartplattform, der er knyttet til hans eller hendes handelsdiagram, vil være i stand til at identificere nøjagtigt, hvad Fibonacci-rationerne i prisen er især som gældende for et bestemt træk. Dette vil derefter hjælpe den erhvervsdrivende til at identificere den nøjagtige position, hvor en sådan prisbevægelse sandsynligvis vil begynde igen, efter at der er fundet en retracement eller prisnedsættelse.

I prisen er der tendenser, der enten bevæger sig opad eller nedad. Trendene består derefter af bølger, der enten bevæger sig i samme retning som trenden eller i modsat retning af trenden. Disse bølger, der bevæger sig i den modsatte retning af trendens retning, er kendt som retracement-bølgerne, og disse retracement-bølger kan kortlægges ved hjælp af Fibonacci-forholdet.

Disse Fibonacci-forhold, der også bruges af Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform til kortlægning af retracement-bevægelserne, bruges derefter til at bestemme nøjagtigt, hvor prisbevægelsen ideelt skal ende, såvel som det nøjagtige punkt, hvor det til sidst vender tilbage.

At være i stand til at identificere disse reverseringspunkter nøjagtigt og med det samme de forekommer i prisen er meget vigtigt, fordi det kan hjælpe den erhvervsdrivende til at træffe handelsbeslutninger, der vil give ham eller hende mulighed for at være rentable baseret på sådanne reverseringspunkter i prisen. Dette vil give den erhvervsdrivende mulighed for at vide den nøjagtige retning, som prisen går mod, selv før den begynder at bevæge sig i denne retning og også drage fordel af den nye prisretning ved at indtaste handler, der er justeret i denne nye prisretning.

Sådanne handelsmuligheder har ofte de bedste odds for succes i prisen, da de er baseret på, at prisen vender tilbage til den oprindelige retning af den oprindelige impuls i markedet. Dette ville så hjælpe den erhvervsdrivende med at kunne tjene som en fortjeneste i slutningen af ugen eller måneden fra hans eller hendes handel.

En anden fordel ved at bruge Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform er, at det kan hjælpe den erhvervsdrivende til automatisk at vide, hvad målet er for en prisbevægelse, så snart prisen er færdig med at udvikle sig på markedet. Dette betyder, at Madlen_5_0-indikatoren for Meta Trader 4-kortplatform kan hjælpe den erhvervsdrivende ved automatisk at måle længden på ethvert træk, der sker i prisen, når det prøver at måle, hvad Fibonacci-forholdet ud fra disse prisbevægelser er.

Hvis indikatoren skal få nøjagtige aflæsninger, skulle den også oprindeligt have en nøjagtig måling af prisbevægelsen i løbet af handelsdagen. Derfor kan den erhvervsdrivende derefter bruge de målte prisbevægelser til at projicere et overskudsmål for den næste prisbølge baseret på ABCD-prismønsteret på markederne. Dette ABCD-prismønster er først en logik, der prøver at finde ud af et forhold mellem de individuelle bølger, der udgør en tendens på markedet.

Logikken går derefter videre til at angive, at størrelsen på den indledende bølge kan markeres med punkter A for hvor den begyndte og punkt B for hvor den sluttede. Når en pris retracement aktivt har fundet sted, er størrelsen på det efterfølgende træk ofte den samme som størrelsen på det indledende træk, og hvis denne næste bølge er markeret som C for hvor den begynder og D for hvor den slutter, findes der et forhold mellem sådanne prisbevægelser.

Forholdet, der findes mellem begge disse prisbevægelser, måles med AB = CD. Dette betyder og kan let tolkes ved at sige, at størrelsen på det indledende træk i prisen ofte er lig med eller mere end størrelsen på det næste træk i samme retning. Når den erhvervsdrivende lærer dette forhold, kan han eller hun derefter bruge denne erhvervede indsigt til at finde de muligheder, som den erhvervsdrivende kan bestemme for at være rentabel.

Den erhvervsdrivende skal derefter anvende denne idé til sådanne muligheder for at få gode handelsopsætninger, der let kan tjene den erhvervsdrivende penge i løbet af handelsdagen, når han eller hun handler på markedet. Den erhvervsdrivende skal derefter sikre sig, at han eller hun bruger denne handelsfordel konsekvent, når han vokser sin handelskonto.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.