MadroGoldenFilterindikator til MT4Table Of Contents:

  1. MadroGoldenFilterindikator til MT4
  2. Nogle fordele og ulemper ved at bruge MadroGoldenFilter-indikatoren til MT4

MadroGoldenFilter-indikatoren til MT4 er en Meta Trader 4-baseret indikator, der blev bygget på Momentum Indicator, Moving Average-indikatorerne, Relative Strength Index og Average Directional Index-indikatorerne, og som kan fungere som tidsrammer og valutapar i Markets.

Trader kan drage fordel af en masse indsigt i markederne fra at bruge denne indikator, og nogle af disse indsigter er angivet nedenfor.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle fordele og ulemper ved at bruge MadroGoldenFilter-indikatoren til MT4

En af de første store fordele ved at bruge MadroGoldenFilter Indicator for MT4 er, at det kan hjælpe en erhvervsdrivende til at registrere den overordnede trendretning, når han handler.

Dette indebærer automatisk, at den erhvervsdrivende kan bruge indikatoren til at se præcis hvilken retning valutaparet eller det handelsaktiv, som erhvervsdrivende i øjeblikket arbejder på, ligger på den tidsramme, som erhvervsdrivende ser på det fra.

Det betyder, at den erhvervsdrivende derefter kan beslutte at blive involveret i at handle i den retning, og det er så lettere at finde handler i den retning, da den erhvervsdrivende så nemt kan handle, når han eller hun ved den generelle retning, at markedet sandsynligvis vil være på vej.

Dette er meget vigtigt, fordi flere gange på markedet mister erhvervsdrivende en masse penge, simpelthen fordi de går imod den generelle tendens på markederne.

Det betyder, at når en erhvervsdrivende ikke er korrekt justeret i den rigtige retning, at markedet går, hvilket sandsynligvis findes ved at gå til de højere tidsrammer for at se, hvad den nuværende tendens er, kan Trader risikere at gå imod den nuværende retning at markedet i øjeblikket er på vej til og risikerer at være i betydelige tab som følge heraf.

En anden meget vigtig fordel ved at bruge MadroGoldenFilter Indikator til MT4 er, at det kan hjælpe Trader til at se, når markedet lige er vendt. Det betyder, at en erhvervsdrivende, der ønsker at vide, hvornår markedet vender sig om, kan begynde med omhyggeligt at se, hvilken retning markedet i øjeblikket leder til.

Trader kan så se, da vending sker i realtid, da indikatoren reagerer meget hurtigt på pris og vil straks ændre retning for at indikere til erhvervsdrivende, at markedsretningen er ændret.

Dette er meget vigtigt, fordi en erhvervsdrivende, der ikke ved, hvornår et marked aktivt har vendt tilbage, fortsætter med at handle handler i den forkerte retning, og jo flere handler en erhvervsdrivende tager i den forkerte retning, jo mere handler erhvervsdrivende tab som følge af handel mod markedet.

Traders skal derfor lære at tilpasse deres handler i den rigtige retning på markederne ved altid at se for at sikre, at maker ikke har ændret retning, hvilket altid vil være tydeligt med indikatoren, da det vil ændre sin egen retning, så snart den markedsændringer retning også.

Handlende, der bruger MadroGoldenFilter-indikatoren til MT4, kan forbedre sit nøjagtighedsniveau drastisk ved at indarbejde større tidsrammer i sin beslutningsproces.

Det betyder, at erhvervsdrivende skal se markedet på de større tidsrammer. Markedsretningen på larder tidsrammen skal svare til den nedre tidsramme eller den tidsramme, som erhvervsdrivende i øjeblikket arbejder på, for at erhvervsdrivende kan tage den erhvervsdrivende, han eller hun planlægger at tage. Det skal gøres i retning af de større tidsrammer for nøjagtighed.

Trader kan også replikere indikatoren på de højere tidsrammer for endnu bedre analyse. Trader ville derefter have brug for at læse indikatorens signaler på den højere tidsramme for at træffe beslutninger på den samme indikators signaler på den nederste tidsramme. På den måde sikrer erhvervsdrivende altid, at hans handelsbeslutninger altid er tilpasset alle tidsrammer til enhver tid.

Da MadroGoldenFilter Indicator for MT4 er en kombination af både Stochastics Indicator, Relative Strength Index og Average Directional Index-indikatorerne, kombinerer den alle disse indikatorer sammen i analysen for at sikre, at den erhvervsdrivende altid er på højre side af markedet og at den erhvervsdrivende altid får nøjagtige signaler, når disse indikatorsignaler smelter sammen eller kombineres.

MadroGoldenFilter-indikatoren til MT4 hjælper også erhvervsdrivende med at finde muligheder for at komme ind i en trend, selvom trenden allerede er begyndt.

Dette er for det meste efter at prisen har ligget lidt eller efter en retracement i pris. Indikatoren skaber normalt nye signaler efter en sådan retracement for at hjælpe de erhvervsdrivende til at gå ind i trend fortsættende handler i retning af markedet.

Det betyder, at den erhvervsdrivende derefter kan tilføje flere gange til sin stilling i takt med udviklingen hver gang markedet hviler lidt, eller at nogle af markedsdeltagerne tager fortjeneste. På denne måde kan en erhvervsdrivende indtaste flere positioner, reducere deres samlede risiko op til et punkt, hvor de ikke spiller på markedet med egne penge.

På den måde kan den erhvervsdrivende gøre en masse overskud af en tendens, der lige ville have givet ham eller hende et lille antal overskud. Sådan kan en erhvervsdrivende komme ind i handler, der er i retning af tendensen, og opretholde disse handler ordentligt. En anden stor fordel ved at bruge MadroGoldenFilter Indicator for MT4 er, at det kan bidrage til at holde den erhvervsdrivende i trenden i lang tid.

Det betyder, at erhvervsdrivende ikke behøver at være bange for at tendensen ændrer sig, fordi markedet normalt vil advare dem, så snart en ny trendændring opstår, så den erhvervsdrivende straks kan udnytte den så hurtigt som den opstår.

Dette er meget vigtigt, fordi statistikker har vist, at en gennemsnitlig erhvervsdrivende er lige på markedsretningen mindst 70% af tiden, men alligevel undlader denne erhvervsdrivende at tjene penge på markederne.

Det betyder, at erhvervsdrivende kan gætte rigtigt, men stadig ikke tjene penge, fordi han eller hun ikke lader deres vindende handler løbe og skære deres tabende handler hurtigst muligt. Dette er en forudsætning, der ikke kan overvurderes på markederne.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.