Forstørret prisindikator for meta trader 4Table Of Contents:

  1. Forstørret prisindikator for meta trader 4
  2. Fordele ved at bruge den forstørrede prisindikator til MT4

Den forstørrede prisindikator for MetaTrader 4 er en meget enkel men nyttig indikator, der blev bygget af en enkelt årsag. Denne prisindikator blev bygget for at hjælpe erhvervsdrivende til at se præcis, hvor markedet er på et givet tidspunkt. Det betyder, at erhvervsdrivende når som helst ser på hans chatteplatform, vil Trader vide præcis, hvilken pris valutaparet eller handelsaktiverne handler på. Brug af denne indikator er meget vigtig af så mange grunde, og nogle af dem er beskrevet nedenfor.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordele ved at bruge den forstørrede prisindikator til MT4

Brug af den forstørrede prisindikator for MetaTrader 4 er meget vigtig især for handlende, der ser på mange diagrammer på samme tid i løbet af handelsdagen. Nogle gange er alle disse forhandlere nødt til at se, præcis hvor den nuværende pris er, og ikke meget skærmklods. Denne indikator gør det muligt for dem øjeblikkeligt at se, hvad de nuværende priser fuldt ud stopper dette til gengæld holder handleren organiseret og giver ham mulighed for straks at se på alle de andre par og valutaer, som han muligvis også kan overvåge.

En anden meget vigtig årsag til at bruge forstørrelsesprisindikatoren for MetaTrader 4 er at give forhandlere et hurtigt overblik over markedet. Dette er meget vigtigt for de erhvervsdrivende, der formentlig handler nyhedshændelser, eller som har brug for at se, hvad markedet laver i form af en sort svanehændelse. Disse erhvervsdrivende vil bare nødt til at se på markedet og identificere præcis, hvad priserne gør, identificere webpriser og hvordan prisen kan reagere på hvad der foregår enten opad eller nedad. hvis erhvervsdrivende ikke kan se og se prisen på et overblik, bliver han vanskelig og besværlig for ham at følge op med så mange valutapar på samme tid.

En anden fordel ved at bruge forstørrelsesprisindikatoren for MetaTrader 4 er, at for handlende, der er synshandicappede, eller hvis asides ikke er så skarpe som de plejede at være, hjalp jeg dem til ikke at præcis prisen på et handelsaktiv eller valutapar lige ved ser der og ikke behøver at presse deres øjne for at se de små, der bevæger sig op og ned på diagrammet. Denne mappe redder dit syn fra mere skade, da de formularer, som prisindikatoren bruger, er meget læselig og kan endda øges af handleren, hvis han vælger det.

Også at sætte handlende, der ikke har brug for lysestagekort til træningskoordinat, er at se på priserne, før de beslutter, hvornår de skal købe og hvornår de kan sælge, kan drage fordel af at bruge prisforstærkerindikatoren for MetaTrader 4, da de kan stable alle 28 par sammen og bare se på de priser, der er skabt af forstørrelsesindikatoren. Dette hjælper dem automatisk med at se fra valutapar til valutapar, der kun kigger på deres priser og ikke bliver forhindret i chathandlinger eller nødt til at se meget omhyggeligt, før de kan se præcis, hvor prisen er.

Den forstørrede prisindikator er kodet på en sådan måde, at når priserne flytter ned med 1 pip, viser den en rød farve, mens når priserne flytter op med 1 pip, udskriver den en grøn farve. Dette underretter straks Trader om en ny trendudvikling, når farven forbliver fast til den ene side i et stykke tid.

For eksempel har en erhvervsdrivende kigget på et diagram, der venter på en nyhedshændelse. Umiddelbart nyhederne er sket, den forstørrede prisindikator begynder at vise farverne i hvilken retning priserne går ud fra, hvordan priserne reagerer på de indkommende nyheder. Hvis priserne reagerer negativt på nyhederne, vil Trader straks se en kontinuerlig rød farve, der vises med den forstørrede prisindikator. Hvis priserne trender op, vil Trader straks se, at indikatoren kun viser en grøn farve for det meste, og dette kan tjene som en indikation af den retning, priserne straks vil trænge til, selv før det bliver synligt for de handlende, der læser stearinlysdiagrammer.

Endelig, når en erhvervsdrivende, der har brug for den forstørrede prisindikator, bruger den, bliver den et vigtigt værktøj til handel, da det er et af de værktøjer, der kan være en del af enhver erhvervsdrivendes arsenal eller et af disse værktøjer, at de, der virkelig har brug for det, ikke kan gøre uden da det hjælper dem med at forblive meget effektive i løbet af deres handelsdag.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.