Positive volumenindeksindikator til MT4Table Of Contents:

  1. Positive volumenindeksindikator til MT4
  2. Nogle fordele og ulemper ved at bruge den positive volumenindeksindikator til MT4
  3. Nogle handelsideer

Positiv volumenindeksindikator For MT4 er en meta trader 4 baseret indikator, der virker ved at analysere prisaktion og træne ud, når det nuværende volumen er stigende ud fra analysen og derefter advare erhvervsdrivende ved hjælp af indikatoren for sådanne ændringer. Dette hjælper den erhvervsdrivende med at være opmærksom på at udvikle tendenser og omskolinger i valutaparet eller det handelsaktiv, som erhvervsdrivende arbejder på.

FREE Positive Volume Index Indicator

Download the FREE Positive Volume Index Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle fordele og ulemper ved at bruge den positive volumenindeksindikator til MT4

Brug af positiv volumenindeksindikator For MT4 gør handlende meget opmærksomme på at udvikle tendenser på et marked, uanset om det er en omvendt eller en mere midlertidig retracement i prisaktioner. Dette kan hjælpe den erhvervsdrivende til at fange en masse rentable forretninger ved blot at bruge indikatoren.

Det er et aggressivt redskab, da det forsøger at få erhvervsdrivende til nyudviklede tendenser, så snart tendensen starter. På den måde kan erhvervsdrivende deltage i at fange nye tendenser eller tilbagekøb i pris, som rent faktisk fører til overskud hurtigere end at følge udviklingen, da markederne reagerer meget hurtigt for at få uerfarne erhvervsdrivende bange for, at de hurtigt kan slå deres positioner for den mere avancerede erhvervsdrivende at vælge dem op.

Også fordi Positive Volume Index Indicator for MT4 reagerer meget hurtigt på ændringer i trend, kan det forsøge at få en erhvervsdrivende til en trend, der endnu ikke er udviklet for tidligt, men det sker ikke meget ofte.

I perioder med inaktivitet på markederne er fagfolk normalt meget travle med at samle stillinger, før de flytter prisen. De gør det meget omhyggeligt, så detailhandleren ikke identificerer hvad de laver og ikke deltager i på farten. I denne periode udskriver Positive Volume Index Indicator for MT4 et meget fladstramt signal med begge sine signallinjer.

Denne korte udfladning af både Positive Volume Index Indicator For MT4s signallinjer kan være en cue til den erhvervsdrivende, der skal være forberedt på når prisen går ud af det stramme område, da det kan være fagfolk, der forsøger at flytte prisen til et andet område og den erhvervsdrivende, der identificeret dette træk kan derefter drage fordel af det enten ved at købe eller sælge breakout fra denne prisklasse med vejledning af Positive Volume Index Indicator for MT4.

Signaler produceret af Positive Volume Index Indicator til MT4 er normalt stabile og kan handles som et selvstændigt system, så længe den erhvervsdrivende tillader hver session at lukke, inden han eller hun tager handelen. På den måde er signalerne allerede til stede, når stearinlyset på den tidsramme er lukket og vil ikke male igen for at give erhvervsdrivende et andet skridt på den næste bar.

Strukturen af Positive Volume Index Indicator for MT4 betyder, at en erhvervsdrivendes diagram forbliver pæne og ryddelige, da indikatoren forbliver i sit eget separate vindue. Det betyder også, at der er nok plads til, at erhvervsdrivende kan foretage egen analyse af prisforanstaltninger, da indikatoren ikke blokkerer eller hindrer prisforanstaltninger.

Analyse udført med positiv volumenindeksindikator for MT4 i et tidsrammemiljø er normalt langt bedre end blot analyse på et diagram, da det kan øge analysenes nøjagtighedsniveau drastisk ved at tilpasse lavere tidsrammehandler i retning af den højere tidsramme. Dette kan så hjælpe erhvervsdrivende i at holde sig væk fra handler, der er imod den generelle retning af tendensen.

Positiv volumenindeksindikator for MT4 tilbyder også den erhvervsdrivende fremragende indgang i tendenser, når den erhvervsdrivende bruger krydsningen af sine to signallinjer i retning af tendensen som indgangssignaler. Det giver de erhvervsdrivende mulighed for at tilføje til positioner, hvis de allerede er i en handel på det pågældende valutapar eller handelsaktiv eller bare tager nye positioner.

Spotting af prisforskelle er meget let, når du bruger positiv volumenindeksindikator til MT4, da det naturligvis begynder at ændre retningen, når styrken af en trend begynder at ændre sig, hvilket også er en af hovedårsagerne til, at det handler om at få nye trends meget let . Således kan handelsfolk i en uptrend passe på, når Positive Volume Index Indicator for MT4s signaltænder begynder at falde væk på trods af stigende priser eller højere priser.

Dette skal straks fange den erhvervsdrivendes opmærksomhed, så når en ny trend begynder at udvikle sig, kan den erhvervsdrivende deltage i tendensen ved blot at tage et af krydsene af Positive Volume Index Indicator til MT4s signallinjer i retning af den nye udviklingstendens.

Mere generelt kan signallinjerne bruges til at advare erhvervsdrivende om nye handelsmuligheder. For eksempel i en uptrend kan handleren tage kryds af de to signallinjer opad som købssignaler, og i en downtrend kan handlende også tage kryds af de to signallinjer nedad som salgssignaler.

En anden opside ved at bruge Positive Volume Index Indicator for MT4 er, at når det tager en erhvervsdrivende i en handel med succes, kan den hjælpe den erhvervsdrivende til at holde handlen så længe trenden er på plads. På den måde behøver erhvervsdrivende ikke være bekymret for at forlade trenden for tidligt siden, da signallinjerne indikerer, at handlen er forbi, er det meget sandsynligt, at trendstyrken er blevet udtømt. Dette kan være meget gavnligt for handler, der ofte er meget bange og derfor lukker deres handler for tidligt, fordi de er bange for prisomvendelse, og de taber nu det lille overskud, de har lavet.
Tilbageleveringshandlere og handlende, der kan lide at forsvinde med aktive tendenser, kan bruge denne indikator til at give dem mulighed for at komme ind i disse tendenser meget let. Dette kræver dog en vis grad af ekspertise og dygtighed på markederne, da begyndere meget sandsynligt kommer ind i store tab.

Nogle handelsideer

Handlende, der ønsker at bruge positiv volumenindeksindikator til MT4, kan først se en ny indtastning i en højere tidsramme trend, og derefter gå ned til lavere tidsrammer og tage kun signallinjekryds i retning af det højere tidsrammeovergang.

En anden handelsidee, som skal være opmærksom på flade perioder i Positive Volume Index Indicator for MT4 og vente på prishandlinger for at bryde ud af disse perioder og deltage i handel i hvilken retning bryden sker, ved at bruge toppen eller bunden af intervallet som stop tabet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.