Power Wave Oscillator Indikator for Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Power Wave Oscillator Indikator for Meta Trader 4
  2. Nogle af fordele og ulemper ved at bruge Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4

Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4 er en indikator, der er bygget på Meta Trader 4 charting platform, der kan hjælpe forhandlere ved at identificere, hvornår en trend bevæger sig med strøm. Den identificerer tendensen, der bevæger sig med magt og udskriver histogrammer, som derefter Traderen visuelt måler, hvor meget strøm trenden har, så han eller hun enten kan holde trenden eller kigge efter en anden trend. Indikatoren giver forhandlere så mange fordele, og nogle af disse fordele er skitseret og diskuteret nedenfor.

FREE Power Wave Oscillator Indicator

Download the FREE Power Wave Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Nogle af fordele og ulemper ved at bruge Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4

En af de største fordele ved at bruge Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4 er, at det hjælper forhandlere til at identificere tendenser, der starter med strøm i dem. Dette betyder, at denne indikator vil hjælpe en erhvervsdrivende til nemt at se prisen begynder at bevæge sig i et meget hurtigt tempo på markedet og vil derefter udskrive meget lange søjler i histogrammet for at hjælpe Trader's meddelelse om en sådan tendens.

Dette er vigtigt, fordi de fleste gange efter at et marked er færdigt og ønsker at bryde ud i en ny stor tendens, hvis det bryder ud med magt, og når Trader kan få øje på disse tider, når trendudbruddet opstår, kan den erhvervsdrivende derefter deltage i store trends bare som de starter på markederne. Det betyder også, at det vil blive vanskeligt for Trader at gå glip af enhver større tendens, hvis han ser indikatoren flittigt i løbet af handelsdagen.

En anden stor fordel ved at bruge Power Wave Oscillator Indicator til Meta Trader 4 er, at det skaber en bølge-lignende oscillator til en pris hver gang en ny bølge af trenden starter. Dette fremmer naturligvis flere poster til Trader, så han eller hun kan komme ind i trenden ved at bruge flere positioner og maksimere deres overskud.

Det betyder, at en erhvervsdrivende nemt kan meget nemt opsamle flere positioner på en enkelt handel, hvis han nøje overvåger Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4, da det naturligt udskriver højder og nedture under en trend og også kan udskrive en ny bølge af en trend , hvilket giver Trader en indgangsmulighed i trenden. Dette er meget nyttigt for den erhvervsdrivende og kan hjælpe ham eller hende til hurtigt at samle meget fortjeneste og tab på markederne meget hurtigt, så han eller hun kan opnå maksimal fortjeneste fra enhver handel, de er i øjeblikket.

En anden stor fordel, som en erhvervsdrivende kan få ud af at bruge Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4, er, at den erhvervsdrivende effektivt kan bruge den til at spåre prisomkastninger, og denne måde kan Trader tjene en masse overskud fra de bevægelser, der virker. Dette betyder, at når der er en prisomvendelse, kan indikatoren hjælpe Trader til at identificere sådanne perioder ved at udskrive flere bølger ved hjælp af histogrammet i nedadgående retning.

Dette vil let hjælpe Trader at få øje på, at tendensen på den nuværende tidsramme, som han er på, har aktivt reverseret. For eksempel tager en erhvervsdrivende en købshandel, og han er i øjeblikket på omkring +150 pips, men erhvervsdrivende ved ikke, at der er en forestående omvendt afventer. Trenden går pludselig tilbage, og Trader forlader stadig sine handler uden at identificere, at der er vendt omvendt.

Pludselig er hans overskud faldt til omkring 29 pips, og den Trader, der formentlig bare gik ud for at sige hej til en nabo, er ked af det, og han sidder der og ser diagrammerne venter på flytningen for at ændre retning. Bevægelsen ændrer ikke retningen i det hele taget, men fortsætter ganske vist nedad i et nosedive mønster, der i sidste ende tager Trader til - 1,2 pips. Trader er nu på det sted, hvor han for øjeblikket beklager hvorfor han ikke skar handlen, når den var 150 eller når den var 20, men er nu fast besluttet, mere end nogensinde, at han vil tjene penge på markedet, selvom det er 1 pip.

Trader ser derefter, da Trader tager ham ud for en fuld procentdel tab. Han er ked af det, fordi han ikke vidste, hvornår markedet aktivt ændrede retning, eller han ville let have taget overskud eller endda lukket hele positionen. Sådan er skæbnen hos den person, der ikke har en indikator, der kan fortælle ham, når et marked har vendt omvendt, og det er præcis det, som indikatoren hjælper den erhvervsdrivende til at gøre - Spot reverseringer.

En anden fordel forhandlere, der bruger indikatoren har er, at Power Wave Oscillator Indikator for Meta Trader 4 kan nemt hjælpe dem med at køre en hel trend. Dette betyder, at når en ny trend starter, skaber indikatoren et nyt signal og slipper ikke signalet, før den udvikling, der forårsagede det, er aktivt afsluttet. Det betyder så, at en erhvervsdrivende, der handler på grundlag af denne tendens, ikke vil være bange for at miste penge, da indikatoren hurtigt viser erhvervsdrivende en ændring i trendretningen i det øjeblik, at der er sket en omvendt tendens, så den erhvervsdrivende hurtigt kan Trader er i øjeblikket i overskud.

Endelig kan Power Wave Oscillator Indicator for Meta Trader 4 også hjælpe de erhvervsdrivende med at se forskellene i pris handling. Dette skyldes, at når handlende ser prishandlingen og histogrammerne, der produceres af indikatoren sammen, opdager de nemt, at histogrammerne bevæger sig i samme retning som prishandlingen.

Dette hjælper derefter erhvervsdrivende til at identificere de tidspunkter, hvor histogrammet og toppene og hældernes trug ikke bevæger sig i samme retning eller ikke begge producerer højere højder eller lavere nedbør for eksempel. Dette ville da være et eksempel på, hvornår der er en aktiv divergens mellem histogrammet og prishandlingen selv, og så kan Trader så se ud til at tage en divergenshandel i modsat retning til pris.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.