TDI med alarmindikator for MT4

TDI med Alerts Indikator for MT4 er en indikator baseret på Time Dynamic Index-indikatoren i Meta Trader 4. Traders Dynamic Index (TDI) er et værktøj, der søger at samle stemningen fra alle handlende på et bestemt tidspunkt og basere en handel Afgørelse af det. TDI selv er baseret på RSI og kan bruges til at opdage trends baseret på hvor mange andre handlende der er lange eller korte på samme tid.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

En meget vigtig ting at bemærke er, at TDI med Alerts Indicator for MT4 vil gentage sine signaler, hvis tendensen ændrer sig i det samme lys, det producerede signalet, og derfor skal en erhvervsdrivende være meget tålmodig for det aktuelle lys, hvor signalet blev udviklet at færdiggøre inden handel tages, hvis signalet stadig er der.

Nogle af fordelene ved at bruge TDI med Alerts-indikatoren for Meta Trader 4

TDI med Alerts Indikator for MT4 er trykt på diagrammet direkte i eget vindue. Det betyder, at den erhvervsdrivende har sin egen skærm fast ejendom til yderligere teknisk analyse. Det betyder, at den erhvervsdrivende også kan inkludere indikatorer eller systemer, som de har til deres tekniske analyse, uden at være bekymret over, at prisforanstaltningerne på deres diagram kan blive skjult for dem ved de for mange indikatorer på deres kartingsskærm.

En anden rigtig god fordel er, at TDI med Alerts Indicator for MT4 effektivt kan fungere problemfrit med andre prisindikatorer, især dem der hjælper med at analysere trendretning. Det betyder, at TDI-baserede systemer kan kombinere med sådanne indikatorer for at skabe et mere komplet system, der så kan bruges af erhvervsdrivende til at foretage mere præcise handelsindgange og udgange.

Da det er en MT4-baseret indikator, er TDI med Alerts Indicator for MT4 meget stabilt, ikke kolliderer en brugers diagram og fungerer stadig problemfrit, selv når den er installeret på så mange som 10 til 12 forskellige diagrammer på samme MT4-software .

Traders skal forstå, hvordan TDI med Alerts Indicator for MT4 er farvekodet, hvis de vil tjene penge ved at bruge indikatoren til handel. På trods af at mange handlende er bange for TDI-indikatoren selv, vil en forståelse af denne nye indikator hjælpe den erhvervsdrivende med at generere overskud, da dette er bygget helt anderledes, så det kan opnå et højere nøjagtighed, selv om det stadig er TDI-baseret . Den består af 2 separate indikatorer smeltet sammen i et enkelt vindue med flere farver, som erhvervsdrivende skal kende sig til, så de ikke bliver forvirrede, når de bruger indikatoren i løbet af deres handelsdag.

Den første indikator er Bollinger Bands og den har blåfarvede kanter med en centerlinje farvet gul. Dette bruges til at kortlægge retningen af prisen til enhver tid effektivt differentiere de to forskellige sider af Bollinger Bands i siderne for en hård optrend og en hård nedtrapning, og den periode, hvor prisen blot veksler mellem begge under en langsom eller varierende marked.

Den anden indikator, der anvendes, er Traders Dynamic Index. Mange handlende mener allerede, at selv om TDi ser godt ud i starten, at det ændrer sine signaler midt i handlen, og det går effektivt ind på den erhvervsdrivende. Denne indikator er faktisk bygget forskelligt med den fejl i tankerne. TDI med Alerts Indikator for MT4 vil give de erhvervsdrivende signaler, der faktisk er pålidelige ved hjælp af et twist i sine to signallinjer eller når de krydser hinanden enten i opadgående retning for køber eller i nedadgående retning for at sælge.

TDI's to signallinjer med alarmindikator for MT4 er farvede røde og grønne, idet den grønne linje er den hurtigere linje, og den røde linje er den langsommere linje. På denne måde hjælper TDI med Alerts Indicator til MT4 at få forhandlere til trends, købe trends, når den grønne linje krydser den røde linje nedenunder og sælger tendenser, når den grønne linje krydser den røde linje ovenfra. På den måde får den erhvervsdrivende straks en visuel følelse af, hvordan prisen bevæger sig, og hvad der skifter erhvervsdrivende ville have taget eller savnet.

Ved hjælp af TDI med alarmindikator for MT4 skal erhvervsdrivende altid huske, at signalerne kun skal tages lige efter de lys, der producerede dem, er lukket. Dette holder den erhvervsdrivende på den sikre side af markedet. En mere kraftfuld måde at bruge denne indikator på ville også være at bruge den i multi-time-mode. Hvis du bruger det i multi-time-mode, betyder det, at den erhvervsdrivende kun tager handler, hvor den højere tidsramme tendens er perfekt tilpasset den nederste tidsramme trend eller når to præcise lignende bevægelser sker samtidigt på både en højere og en lavere tidsramme. Dette hjælper med at holde den erhvervsdrivende i overensstemmelse med den højere tidsramme, da den ikke er i tråd med højere tidsrammer, er en af grundene til, at handlende altid taber penge på markederne.

Med hensyn til hvor let TDI med Alerts Indicator for MT4 skal bruges, vil handlende finde ud af, at indikatoren er let at bruge i forhold til andre indikatorer, da det giver meget direkte fremadgående signaler til erhvervsdrivende. Dette gør det muligt for handlende med meget forskellige færdighedsniveauer at bruge indikatoren. Det betyder, at indikatoren kan bruges af begynderehandlere såvel som meget avancerede forhandlere og alle de andre i mellem.

At se TDI med varselindikator for MT4 på 3 til 4 forskellige tidsrammer for et valutapar kan lære en erhvervsdrivende de langsomme omdrejninger på markedet, og hvor gradvis kan de mindre tidsrammer vende de større tidsrammer rundt. Dette tager imidlertid meget lang tid at assimilere, og en erhvervsdrivende skal sætte den nødvendige tid og det nødvendige engagement for at høste fordelene ved handel med dette system, da det kan føre til meget gode overskud, når en erhvervsdrivende lærer hvordan at bruge det ordentligt

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!