Δείκτης διαπραγμάτευσης επιπέδου για MT4Table Of Contents:

  1. Δείκτης διαπραγμάτευσης επιπέδου για MT4
  2. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη διαπραγμάτευσης επιπέδου για MT4

Ο δείκτης εμπορίας επιπέδων για το MT4 είναι ένας δείκτης που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον έμπορο που λαμβάνει ενεργές εμπορικές αποφάσεις, κάνει την τεχνική του ανάλυση και καταγράφει τα διάφορα ζεύγη νομισμάτων και τα χρονικά πλαίσια χρησιμοποιώντας το Meta Trader 4 πλατφόρμα χαρτογράφησης.

Ο δείκτης εμπορίας επιπέδων για το MT4 μπορεί να βοηθήσει έναν έμπορο να μάθει γρήγορα πώς λειτουργεί η αγορά και να εντοπίσει κερδοφόρες ευκαιρίες διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τη συμπεριφορά της αγοράς που έχει μάθει ο έμπορος.

Ο δείκτης θα επιτρέψει επίσης στον έμπορο να εντοπίσει τις αντιστροφές και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές στο περιβάλλον συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο, ένας έμπορος μπορεί εύκολα να βελτιώσει τις συναλλαγές τους. Ορισμένες από αυτές τις εμπορικές γνώσεις καθώς και τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη περιγράφονται και συζητούνται παρακάτω.

FREE Level Trading Indicator

Download the FREE Level Trading Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη διαπραγμάτευσης επιπέδου για MT4

Ένα από τα πρώτα σημαντικά πλεονεκτήματα της χρήσης του δείκτη διαπραγμάτευσης επιπέδου για το MT4t στον έμπορο είναι ότι μπορεί εύκολα να τον βοηθήσει να μάθει τη συμπεριφορά της αγοράς μόνο κοιτάζοντας τον δείκτη και πώς αλληλεπιδρά με την τιμή κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης.

Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος γρήγορα θα μάθει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η αγορά από την άποψη της κίνησης της αγοράς, του τρόπου ή του χρόνου σχηματισμού τους και του τρόπου με τον οποίο ο έμπορος μπορεί εύκολα να επωφεληθεί από αυτές τις κινήσεις της αγοράς. Συνήθως, ανεξάρτητα από το στυλ διαπραγμάτευσης ενός εμπόρου ή την τεχνική συναλλαγών, ο έμπορος θα πρέπει να έχει μάθει ακριβώς πώς λειτουργεί η αγορά εάν θέλει να γίνει επαγγελματίας, διαβάζοντας τι λέει η αγορά και πού ακριβώς συμβαίνει η αγορά στα χρονικά πλαίσια ο έμπορος λειτουργεί με κάθε μέρα.

Ο δείκτης θα βοηθούσε σαφώς τον έμπορο να δει ότι η αγορά κινείται σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο δημιουργίας υψηλών και χαμηλών επιπέδων με συγκεκριμένο τρόπο. Γενικά, όταν η αγορά θέλει να κινηθεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, συχνά δημιουργεί μια σειρά από 3 κινήσεις που στοχεύουν σε αυτή τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε αγορά ανεξάρτητα από τα χρονικά πλαίσια διαπραγμάτευσης ή το ζεύγος νομισμάτων θα δημιουργήσει μια σειρά τριών διαφορετικών κινήσεων προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στην οποία επιθυμεί να κινηθεί. Αυτό θα βοηθούσε τότε τον έμπορο να επωφεληθεί από το τρίτο μέρος της κίνησης εάν ή θέλει να είναι μέρος αυτής της ιδιαίτερης κίνησης των τιμών. Οι 3 κινήσεις προς οποιαδήποτε κατεύθυνση συνήθως αποτελούνται από δύο διαφορετικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που η αγορά θέλει να κινηθεί και 1 κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της κίνησης των τιμών.

Αυτή η αντίθετη κατεύθυνση είναι συνήθως μια αναδρομή ή ένα pullback όπου οι έμποροι μπορούν να πάρουν κάποια κέρδη για την τάση ή την αρχική κίνηση των τιμών. Ως εκ τούτου, αν ένας έμπορος είναι σε θέση να εντοπίσει το πρώτο και το δεύτερο μέρος της κίνησης, καθίσταται εύκολο για τον έμπορο να είναι προετοιμασμένοι για το τρίτο μέρος της κίνησης των τιμών ακόμη και πριν συμβεί σε οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα ο έμπορος παρακολουθεί τις αγορές από.

Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπορος μπορεί εύκολα να προετοιμαστεί μπροστά από το χρόνο, δεδομένου ότι αυτός ή αυτή δεν θα πρέπει να μαντέψει ποια κατεύθυνση που η τιμή κατευθύνεται, δεδομένου ότι η τιμή θα δείξει γενικά την κατεύθυνση που κατευθύνεται προς τα γραφήματα του εμπόρου. Η κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση στην οποία κατευθύνεται η τιμή είναι συνήθως πολύ πιο σημαντική από άποψη μεγέθους από την κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο δείκτης διαπραγμάτευσης επιπέδου για το MT4 θα βοηθήσει τον έμπορο να εντοπίσει αυτή τη συμπεριφορά των τιμών σε οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα παρακολουθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικό χρώμα για το νέο υψηλό ή χαμηλό που υποδηλώνει το πρώτο σκέλος ή το πρώτο μέρος κάθε νέας κίνησης σε ένα συγκεκριμένο κατεύθυνση στην τιμή. Ο έμπορος που χρησιμοποιεί τον δείκτη διαπραγμάτευσης επιπέδου για το MT4 θα είναι στη συνέχεια σε θέση να εκμεταλλευτεί αυτές τις νέες κινήσεις στην τιμή όποτε εμφανίζονται. Η κατανόηση αυτής της συμπεριφοράς στην αγορά θα δώσει τη δυνατότητα στον έμπορο να κατανοήσει και να προβλέψει ότι η αγορά κινείται εκ των προτέρων πριν συμβεί.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τη χρήση του δείκτη διαπραγμάτευσης επιπέδου για το MT4 είναι ότι μπορεί να βοηθήσει έναν έμπορο να εντοπίσει και να επωφεληθεί από τις επικερδείς συμμετοχές όποτε εμφανίζονται στην τιμή. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος θα είναι σε θέση να εντοπίσει αυτές τις κερδοφόρες ευκαιρίες εισόδου όποτε εμφανίζονται και θα είναι σε θέση να τους εκμεταλλευτεί, αφού αυτός ή αυτή θα έχει αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί για τις κινήσεις των τιμών πολύ πριν εμφανιστούν.

Για παράδειγμα, σε ένα διάγραμμα ενός εμπόρου, η αγορά ξαφνικά κάνει μια απότομη κίνηση της τιμής προς τα πάνω και επίσης ο έμπορος μπορεί να προσδιορίσει αυτή τη μετακίνηση των τιμών χρησιμοποιώντας τον δείκτη επειδή υπάρχει ένα κόκκινο σύμβολο που δημιουργείται από τον δείκτη κάτω από την κίνηση των τιμών. Στη συνέχεια, η αγορά αρχίζει αμέσως να ανατρέχει μετά την κίνηση των τιμών και η αντιστοίχιση καθιστά τον δείκτη να εκτυπώσει σύμβολο κυανού χρώματος πάνω από την τιμή για να σημάνει ότι το πρώτο σκέλος της κίνησης ολοκληρώνεται αυτή τη στιγμή.

Μόλις ο έμπορος δει αυτό το νέο μπλε σύμβολο, ξέρει αμέσως ότι η τιμή έχει πάει σε ένα retracement και στη συνέχεια αρχίζει να παίρνει για την επόμενη κίνηση των τιμών, όπως η retracement δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική κίνηση τιμών προς την κατεύθυνση που ο έμπορος είναι εξετάζοντας την έγκυρη ρύθμιση. Μόλις ο έμπορος είναι σε θέση να εντοπίσει το δεύτερο πόδι που σχηματίζει, αυτός ή αυτή θα πρέπει στη συνέχεια να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν για το τρίτο σκέλος για να αρχίσει να διαμορφώνει πριν αυτός ή αυτή μπορεί να συμμετάσχει στην κίνηση των τιμών.

Η κατεύθυνση της τρίτης κίνησης της τιμής θα πρέπει να είναι στην ίδια κατεύθυνση με την πρώτη κίνηση των τιμών και ο έμπορος θα γνωρίζει γενικά πότε είναι σωστός ο χρόνος για να μπείτε στο εμπόριο για την επόμενη κίνηση τιμών όταν ολοκληρώνεται η δεύτερη κίνηση και ο δείκτης θέτει ένα νέο κόκκινο σύμβολο κάτω από την χαμηλή τιμή σε αυτό το παράδειγμα. Μόλις ο έμπορος δει το νέο κόκκινο σημάδι κάτω από το χαμηλό που έχει δημιουργήσει η τιμή, τότε μπορεί να αγοράσει το ζεύγος νομισμάτων και να βάλει τη στάση του-απώλεια κάτω από το χαμηλό που δημιουργείται από την τιμή.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.